Νέα

CD Paola

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vosforos(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vosforos(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για παιδεία, είμαι καινούρια εδώ..
απλώς είμαι ένας παντρεμένος στον όπιο αρέσει να φοράει τα γυναίκεια ρούχα.. το κάνω κρυφά στο σπίτι μου. Ψάχνω για πρώτοι μου φορά η γυναίκα η ενα ζευγάρι για Πρώτη μου παράσταση..  Θα 'ηθελα να με "ανοίξουν¨ από πισω.. αν υπάρχει κάποιος.. ειμαι 37 πολωνος στην αθηνα

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
απλώς είμαι ένας παντρεμένος στον όπιο αρέσει να φοράει τα γυναίκεια ρούχα.. το κάνω κρυφά στο σπίτι μου. Ψάχνω για πρώτοι μου φορά η γυναίκα η ενα ζευγάρι για Πρώτη μου παράσταση..  Θα 'ηθελα να με "ανοίξουν¨ από πισω.. αν υπάρχει κάποιος.. ειμαι 37 πολωνος στην αθηνα
παολα ειναι το κανονικο σου ονομα η το καλλιτεχνικο σου? :think: :think: :think: :think:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Nεος πουστης δηλαδη :2funny: :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
στα 37 στην εδωσε?

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το κανη για να γαμηση και τη γκομενα :fuck1: :tits: :zfuck: :tits2: γηναικα η ζευγαρη ζηταη!!!!!!!!!!

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
αυτη μου φανεται ειναι η γνωστη μας Συλβια,απο εδω.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τα σεχυ ρούχα είναι δικά σου η της γυναίκας σου?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

αυτη την ξερει κανενας?
γυρισε και ταινια.
αυτη ξερουμε πια ειναι ...ο μαλακας που κλεβει βιντεο απο τα blog και τα ανεβαζει σε διαφορα σιτε δεν ξερουμε ποιος ειναι...και μολις ανακαλυψουμε τοτε θα περασει καλα :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
ωραιο τσιμπουκι,να δω ποτε uα βρεθει καποια να καταφερει να μου κανει τετοιο deepthroat...

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
αυτη ξερουμε πια ειναι ...ο μαλακας που κλεβει βιντεο απο τα blog και τα ανεβαζει σε διαφορα σιτε δεν ξερουμε ποιος ειναι...και μολις ανακαλυψουμε τοτε θα περασει καλα :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
θα του κλασετε τα αρχιδια.
τι περιμενεις δηλάδη να ζητησει την αδεια σας για τα βιντεο και να σας πληρωσει και για πνευματικα δικαωματα?
λογικο ειναι οτι απο τι στιγμη που τα βαζετε θα τα βλεπετε παντου μετα.
αντε μην μας κανεις και την παρθενα τωρα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
θα του κλασετε τα αρχιδια.
τι περιμενεις δηλάδη να ζητησει την αδεια σας για τα βιντεο και να σας πληρωσει και για πνευματικα δικαωματα?
λογικο ειναι οτι απο τι στιγμη που τα βαζετε θα τα βλεπετε παντου μετα.
αντε μην μας κανεις και την παρθενα τωρα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μα δεν εγινε επιτηδεεεεεςςςς.... εντελως τυχαια μπηκε.... κατα λαθος.... Ειδικα εκει... λες να την τραβηξαν εξωγηινοι να την εβαλαν????

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μα δεν εγινε επιτηδεεεεεςςςς.... εντελως τυχαια μπηκε.... κατα λαθος.... Ειδικα εκει... λες να την τραβηξαν εξωγηινοι να την εβαλαν????
οταν λες τυχαια και επιτηδες και κατα λαθος τι εννοεις δηλαδη?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ενωω οτι μπηκε απο τον ιδιο που το εβγαλε το βιντεο  ....  Ειναι μια στις χιλιες μεσα σε χιλιαδες τσοντες να βρεις μια συγκεκριμενη ειδικα στο συγκεκριμενο τσοντοσιτε.... ουτε καραουλι να στηναμε  να περιμεναμε να βγει να την ποσταρουμε... αυτο εννοω

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Ενωω οτι μπηκε απο τον ιδιο που το εβγαλε το βιντεο  ....  Ειναι μια στις χιλιες μεσα σε χιλιαδες τσοντες να βρεις μια συγκεκριμενη ειδικα στο συγκεκριμενο τσοντοσιτε.... ουτε καραουλι να στηναμε  να περιμεναμε να βγει να την ποσταρουμε... αυτο εννοω
εδω ρε δαναη βρηκαν το βιντεο τις νοσοκομας μετα απο 3 χρονια.
αυτο εδω σου φαινετε περιεργο?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ε τι να πω τοτε.... αυτος που το εβαλε εκει το ποσταρε και εδω κιολας????  Μπορει... ε λιγη διαφημηση χρειαζετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom