Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.952
- Πόντοι
- 3.656
Πάντα απορούσα πως τέτοια γυναικάρα σαν την Οτις κάθισε στο Μίκι Ρουρκ...
Εντάξει,ο Μικι τότε μπορούσε να γαμήσει οποιαδήποτε
Πάντα απορούσα πως τέτοια γυναικάρα σαν την Οτις κάθισε στο Μίκι Ρουρκ...
Γάμαγε διαστημικό μουνί...Εντάξει,ο Μικι τότε μπορούσε να γαμήσει οποιαδήποτε
Το πραγματικό ερώτημα είναι "μπαίνουμε;" Μεταξύ μας, αν σκάσει μύτη κάτι σε επίπεδο Bellucci, στην ηλικία που είναι τώρα, σε Φυλής ή Μετάξι, τα εικοσάρικα τα δίνουμε τρία-τρία οι περισσότεροι. Αν δε, πιάσουμε καμιά Σκλεναρίκοβα (52 είναι και αυτή) που ακόμα κρατάει ΠΟΛΥ καλά, τα κατόμπαλα τα δίναμε.Σκατογερνάει κι αυτή
Παναια μουΣε κάτι τέτοιες στιγμές με πιάνει η ρημάδα η περιέργεια να δω πως είναι σήμερα τα θεϊκά μουνιά που χάζευα με το στόμα ανοιχτό τότε...
Συνήθως, λέω "και πάλι έμπαινα χαλαρά"... στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως...
Eντάξει έχει σπάσει στο πρόσωπο φανερά...Παναια μου
Δε μοιάζει λίγο με γκολουμν από άρχοντα δαχτυλιδιών ;
Η Οτις πρέπει να έκανε και άλλα με το Ρουρκ...Για το Μίκυ Ρουρκ που είπε κάποιος τότε ήταν ο πρώτος γόης του Χόλυγουντ
Μετά πήραν μαζί τις κόκα κόλες τους και αυτή έγινε γκολουμν και αυτός σαν τρανς
Άντε, να σας φτιάξω πριν πάω για ύπνο... Σκλεναρίκοβα φέτος... ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΛΕΜΕ!!!
Εποχή Καρεμπέ έσκιζε ....Αυτή είναι το ωραιότερο μουνί που έχει πατήσει στη γη
Και στα 60 και στα 70 όλοι μπαίναμε με τα τσαρούχια
Ο Τάκης με τον τρουμπάκη ασπρίζαν το γήπεδο όποτε την έφερνε ο Καρεμπες
Η πρώην κυρία Καρεμπέ στάζει καύλα....Στρατοσφαιρικο μουνι η Σκλεναρίκοβα.
Αντιπροσωπευτικό δείγμα της ρωσικής ενδοποιότητας!!Η πρώην κυρία Καρεμπέ στάζει καύλα....
Δείγμα καλλονής του πρώην Ανατολικού Μπλοκ....Αντιπροσωπευτικό δείγμα της ρωσικής ενδοποιότητας!!
Αντιπροσωπευτικό δείγμα της ρωσικής ενδοποιότητας!!
Αλλη εποχή ,άλλο στιλ ταινιών αυτές...Παιδιά η ταινία άγρια ορχιδέα, και ταινίες τύπου Εμμανουέλα, μου άρεζαν στην εφηβεία λόγω του γυμνού και κάπως έτσι ανακάλυπτα το γυναικείο σώμα στις απαρχές της σεξουαλικής μου ζωής. Τώρα οι ταινίες είναι καλτ αλλά και από τότε μου άφηναν μία αποστροφή λόγω του underground και του decadence που προωθούσαν.
Επίσης άλλο παράδειγμα η "Γαλάζια λίμνη", ωραία ταινία και συνέπεσε με την σεξουαλική μας αφύπνιση.Αλλη εποχή ,άλλο στιλ ταινιών αυτές...