Νέα

Carmel Moore

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
:S
Εμενα προσωπικα τα τατου με κανουν να θελω να ξερασω! Αυτη δε τη λες και τιγκα στα τατου ομως! Υπαρχουν κ πολυ πιο τραγικες περιπτωσεις  :jerking:
Ααχ... Κάτι κουκλάρες, κάτι Janine, κάτι Tera μου θύμισες. Που πήγαν και κάναν τα μπράτσα τους Γιακούζα!
Δε λέω άλλο γούστο είναι νασαι στη συναυλία και να βλέπεις τον Cavalera να ουρλιάζει και εσύ να χτυπιέσαι και άλλο να βλέπεις το μπράτσο της Janine-κινητή πινακοθήκη. Και καμιά σχέση με ηθική. Καμία απολύτως! Αισθητικό είναι το ζήτημα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
:SΑαχ... Κάτι κουκλάρες, κάτι Janine, κάτι Tera μου θύμισες. Που πήγαν και κάναν τα μπράτσα τους Γιακούζα!
Δε λέω άλλο γούστο είναι νασαι στη συναυλία και να βλέπεις τον Cavalera να ουρλιάζει και εσύ να χτυπιέσαι και άλλο να βλέπεις το μπράτσο της Janine-κινητή πινακοθήκη. Και καμιά σχέση με ηθική. Καμία απολύτως! Αισθητικό είναι το ζήτημα.
τυπε το ηθικη μεταφορικα το ειπα κ αν θες ειρωνικα...κ ξανα-ειπα περι ορεξεως...εγω τα γουσταρω κ σε γκομενες κ ας μην ειναι ο max... ;)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ρε μαγκες εχει πολλα tattoo η carmel?????συμφωνα με το iafd εχει αυτα: Writing on back; back of leg
δεν ειναι γεματη οπως λετε εσεις! αλλες εχουν πολλα περισσοτερο!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

Eχω βαρεσει πολλες  :jerking: για παρτη της
ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑ