gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ασε.....μας τα παν αλλοιΔιπλό καπάκι έριξα, πρώτα γλυκό στη Candy με καστανό πλέον μαλλί (Villa Erotica)
ασε.....μας τα παν αλλοιΔιπλό καπάκι έριξα, πρώτα γλυκό στη Candy με καστανό πλέον μαλλί (Villa Erotica)
ωωωωωωωωωωωωωωω πηρατε τ @@ μουασε.....μας τα παν αλλοι
Candy thank you for the spicy czekolada you offered me !
By the way your new hair color makes you more sweet.
Διαμαρτύρομαι! Ηρθα χθες και δεν εφαγα γλυκο !
Θυμωσα τωρα και δεν σας λεω το χρωμα των μαλλιών !
Τί να κάνω gl. Δεν τους προλαβαίνω τους συμπουρδελιάρηδες. Οι πληροφορίες ρέουν τάχιστα. Πάντως το γλυκάκι είναι σπέσιαλ.ασε.....μας τα παν αλλοι javascript:void(0);
Τί να κάνω gl. Δεν τους προλαβαίνω τους συμπουρδελιάρηδες. Οι πληροφορίες ρέουν τάχιστα. Πάντως το γλυκάκι είναι σπέσιαλ.
Candy thank you for the spicy czekolada you offered me !
By the way your new hair color makes you more sweet.
j0145 μάλλον έχεις δίκιο. Πρέπει να κάνω εξετάσεις (είναι και η ηλικία βλέπεις, 33 χρονάκια) αλλά όχι για σάκχαρο.
Το μυαλό μου είναι συνέχεια στα μουνάκια και είμαι μονίμως καυλωμένος. Όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ καυλώνω.
Δεν μελετάς αδελφέ την αλληλογραφία.Candy δουλευεις σημερα??? Που και ποιες ωρες??
ΤΗΝΧ φιλε μου!!Οχι δεν μελεταω πολυ αυτες τις μερες για πολλους πολλους λογους!!Δεν μελετάς αδελφέ την αλληλογραφία.
Τέλος πάντων. Θα είναι Villa Erotica λογικά μέχρι τις 20.00
Πάνε να φας και σοκολατίτσα Πολωνέζικη.
Διαμαρτύρομαι! Ηρθα χθες και δεν εφαγα γλυκο !
Θυμωσα τωρα και δεν σας λεω το χρωμα των μαλλιών !
Επιστροφή απ το μωρό οπου το νεο χρώμμα μαλλιων κατα με ειναι παρα πολυ καλύτερο απ το ξανθο κ την κάνει πιο γλυκια.Κέρασμα σοκολατας υπηρχε οπυ τιμιθικε φεύγοντας κ ήταν ωραιοτατΟ.
ΑΑΑΑΑ Κ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ Κ ΑΥΤΗΝ ΑΠΛΑ Γ.Α.Μ.Α.Τ.Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SEE YOU SWEETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Im very sorry then you dont take surprise I gives you a chance and once again poland password.
Im very sorry then you dont take surprise I gives you a chance and once again poland password.
Αστον αυτον ειναι λιγο χαζουλης δε ξερει απο κολπα με κωδικους και συνθηματα
Καλα ρε hagem δεν ειπες "γλυκακι ανοιξε ? "
Το μυαλό μου είναι συνέχεια στα μουνάκια και είμαι μονίμως καυλωμένος. Όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ καυλώνω.
Δεν υπάρχει θεραπεία. Ανίατη ασθένεια των καραφλών πουτανιάρηδων.
Καραφλο αδερφι, η "ασθενεια" μας οφειλεται σε αυξημενη εκριση τεστοστερονης, και δεν εχει γιατρεια !
Ευτυχως.........