Χτες κατευθηνθηκα προς Καντυ, την ειδα, ηρθε κοντα μου, φορουσε μαυρα σεξι εσωρουχα, και το μαλι της ηταν μακρι, και ετσι στα ορθια πως ημουνα της χαιδεψα το μπιμπικιασμενο κωλαρακι, ρωτοντας με αν θα περασω, και οντως ετσι εκανα και περασα, μπενοντας μεσα στο δωματιο, ειδα πανω στο κωμοδινο ενα κινητο νοκια 6210 πρεπει να ηταν, το οποιο ξεχασε καποιος συναθλητης, με το που το εποιασα στα χερια μου χτυπησε και ηταν ο ιδιωκτητης του που το εψαχνε, του ειπα που το ξεχασε και οτι θα βρησκομασταν μετα να του το δωσω, διπλα στο κινητο ειχε επισης πολλα ξενα κερματα, ενα 10ευρο, ενα 5ευρω, και χαρτονομισματα των 200 δραχμων, επισης ειχε μια μπλε σακουλα η οποια ειχε μεσα 4-5 αγγουρακια μικρα.!! :S :S, αναρωτηθηκα γιατι η τσατσα δεν τα ειδε οταν εφυγε ο προηγουμενος, αλλα βλεποντας το κρεβατι που ηταν χαλια μαλον δεν μπηκε καθολου στο δωματιο, η επομενη μου κινηση πριν μπει η Καντυ μεσα ηταν να ζουλαρω και να βαλω στην τσεπη μου ολα τα κερματα και στην κολωτσεπα τα χαρτινα, εβγαλα και το παντελονι γιατι κουδουνουζαν τα κερματα και δεν ηθελα να δωσω στοχο.
με το που μπηκε η Καντυ επεσε στην αγγαλια μου και ξαπλωσαμε στο κρεβατι, της εκανα ενα απιστευτο κωλομαγουλογλυφοκωλι, χαμουρευτηκαμε αρκετα που εχασα την αντιληψη του χρονου, χωρις να εχω γαμησει εως εκεινη την στιγμη, καπου εκει οπως ημασταν αγγαλιασμενοι και γευομουνα τα μικρα λακταριστα βυζακια της, μου ειπε οτι περασε ο χρονος και οτι θα επρεπε να φυγει, της προτεινα να γυρησει στα 4αρα ή στα μπρουμητα ωστε να χυσω γρηγορα και να φυγω, το δεχτηκε με χαρα, στηθηκε στα 4αρα, η θεα ηταν οπτασια, μου ειχε γινει καγκελο και καθως προσπαθησα να της τον βαλω........
...καπου εκει ξυπνησα μονος μου.!!!!
...μετα που με ξαναπηρε ο υπνος πηγα στα μακντοναλντς και τσακωθηκα με τον σερβιτορο.!!!
Οπως καταλαβαινετε ειναι το χτεσινο μου ονειρο.!!!! Μεχρι και στον υπνο μου πουτανες ονειρευομαι δεν με αφηνουν να αγειασω....!!!
....τα αγγουρακια που κολανε..!!!????