Νέα

Candy η Θεσσαλονικια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Βλέπω ουρές με την επιστροφή κ ουρά για  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Αλλα μεχρι Πέμπτη που ανακοινώθηκε απ το αλλο το sait  το πρόγραμμα Candy δεν βλέπω  :think: :think: :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στη Βιλα ειναι  :dancing: η Τουμπανιεθ  :birdman:

Η Καντυ και αυτο το ΣΚ θα κυνηγάει πεταλουδες http://[URL unfurl="true"]www.effenhaute.com/images/smilies/import/HappyFunny/Springtime.gif[/img[/URL]]
Η θειτσα μου ειπε οτι απο βδομαδα επιστρεφει [img]http://urduart.com/gallery/data/682/girly020_2.gif

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ηρθε  :dancing:
Και θα μεινει μεχρι αργα  την νυχτα  :boobies:

Κλεισε το ροζ λαμπακι σουουουουου
που φεγγει στο στενακιιιιιιιι
κι εβγα στο μπαλκονακι σουουουου
για να σε δω λιγακιιιιιιιι
t5203.gif

:smitten:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Απαράδεκτη η τσατσά στην Φρίξου 9, με ταλαιπώρησε σήμερα απίστευτα... Όλο με ζητούσε να κάνω πράγματα τα οποία και καλά "λυπότανε" και στο τέλος με άφησε και με το πουλί στο χέρι  :tickedoff:. Ούτε καν δεχόταν τα λεφτά μου γιατί προτιμούσε να εξυπηρετήσει πολλούς πελάτες από το να μου δώσει έξτρα χρόνο. Να θες να πληρώσεις και να μην δέχονται  :headbang:. Τελικά πήγα στο La Femme και βρήκα την υγειά μου...Η Κάντυ φοβερή όπως πάντα αλλά μετά από αυτό δεν ξέρω πόση όρεξη έχω να ξαναπατήσω στο συγκεκριμένο μαγαζί. >:(

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Απαράδεκτη η τσατσά στην Φρίξου 9, με ταλαιπώρησε σήμερα απίστευτα... Όλο με ζητούσε να κάνω πράγματα τα οποία και καλά "λυπότανε" και στο τέλος με άφησε και με το πουλί στο χέρι  :tickedoff:. Ούτε καν δεχόταν τα λεφτά μου γιατί προτιμούσε να εξυπηρετήσει πολλούς πελάτες από το να μου δώσει έξτρα χρόνο. Να θες να πληρώσεις και να μην δέχονται  :headbang:. Τελικά πήγα στο La Femme και βρήκα την υγειά μου...Η Κάντυ φοβερή όπως πάντα αλλά μετά από αυτό δεν ξέρω πόση όρεξη έχω να ξαναπατήσω στο συγκεκριμένο μαγαζί. >:(

Σαν τι σου ζητησε να κανεις φιλε μου και τι ωρα πηγες???? Σκοπευω να παω αυριο γι'αυτο ρωταω

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
 Σαν τι σου ζητησε να κανεις φιλε μου και τι ωρα πηγες???? Σκοπευω να παω αυριο γι'αυτο ρωταω
Ότι πρέπει να εξυπηρετηθούν οι άλλοι πελάτες, να μην κάθομαι στο σαλόνι και να πάω μία βόλτα για να μην ενοχλούνται οι πελάτες από άλλη αντρική παρουσία, και όταν γύρισα μετά από είκοσι λεπτά μου είπε πως λυπάται αλλά η κοπελιά θα αλλάξει βάρδια μία ώρα νωρίτερα και να φύγω  >:(.  Το μόνο που έχω να σου προτείνω αν μπορείς να πας ώρα που δεν έχει κόσμο, π.χ. μες στο μεσημέρι ή νωρίς το πρωί.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
αυριο δουλευει απο 20:00 πως ηξτανε στη φατσα αυτη η τσαΧ2??

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
αυριο δουλευει απο 20:00 πως ηξτανε στη φατσα αυτη η τσαΧ2??
Η ίδια θα είναι νομίζω, μία ρυτιδιασμένη κοντούλα με παχάκια. Δεν δείχνει κακιά, και ευγενική είναι, αλλά είναι πονηρή και σε κοροϊδεύει για να κάνει την δουλειά της. Εμένα π.χ. μου είπε ψέματα ότι θα με αφήσει έξτρα χρόνο αν θέλω, γιατί με το που πάτησε πελάτης μου επέστρεψε τα λεφτά για να εξυπηρετηθεί ο άλλος. Και μετά έγιναν τα υπόλοιπα που ανέφερα παραπάνω. Η κοροϊδία της κοροϊδίας δηλαδή.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
  με το που πάτησε πελάτης μου επέστρεψε τα λεφτά για να εξυπηρετηθεί ο άλλος. Και μετά έγιναν τα υπόλοιπα που ανέφερα παραπάνω.
  αυτο παντως δεν το καταλαβαινω!!!Εντελως κουφο!!!Δηλ τα λεφτα του αλλου ειχανε μεγαλυτερη αξια???Η μηπως ηθελες απλο κι εκεινος "Τζακουζι"!!!(που και παλι μαλακια ολοι ειναι πελατες"!

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
 αυτο παντως δεν το καταλαβαινω!!!Εντελως κουφο!!!Δηλ τα λεφτα του αλλου ειχανε μεγαλυτερη αξια???Η μηπως ηθελες απλο κι εκεινος "Τζακουζι"!!!(που και παλι μαλακια ολοι ειναι πελατες"!
Αυτό που είπες, εγώ απλό και ο άλλος τζακούζι. Και στο κάτω κάτω είμαι τακτικός πελάτης, αν κοροιδεύει τακτικούς άστα να πάνε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Η ίδια θα είναι νομίζω, μία ρυτιδιασμένη κοντούλα με παχάκια. Δεν δείχνει κακιά, και ευγενική είναι, αλλά είναι πονηρή και σε κοροϊδεύει για να κάνει την δουλειά της. Εμένα π.χ. μου είπε ψέματα ότι θα με αφήσει έξτρα χρόνο αν θέλω, γιατί με το που πάτησε πελάτης μου επέστρεψε τα λεφτά για να εξυπηρετηθεί ο άλλος. Και μετά έγιναν τα υπόλοιπα που ανέφερα παραπάνω. Η κοροϊδία της κοροϊδίας δηλαδή.

Καλα ρεσυ πληρωσες και περημενες στον καναπε.???  :headbang: :headbang:

παντα πληρωνουμε οταν μπουμε στο δωματιο ποτε πριν, στο κατωφλι της πορτας λες να σου επεναλαβει ξανα τα προγραμματα και περνεις αυτο που θες, εκει και απλο να θες τι θα σου πει.??? ...δεν περνας φυγε..??

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Καλα ρεσυ πληρωσες και περημενες στον καναπε.???  :headbang: :headbang:

παντα πληρωνουμε οταν μπουμε στο δωματιο ποτε πριν, στο κατωφλι της πορτας λες να σου επεναλαβει ξανα τα προγραμματα και περνεις αυτο που θες, εκει και απλο να θες τι θα σου πει.??? ...δεν περνας φυγε..??

Δεν κατάλαβες. Μπήκα για ένα απλό αλλά δεν μπόρεσα να τελειώσω (συνήθως αργώ), και έδωσα την Κάντυ λεφτά έπειτα για μισάωρο και αφού πήγε στην τσατσά και μίλησε γύρισε και μου τα επέστρεψε για να εξυπηρετήσει τον άλλο πελάτη. Κατά τ' άλλα  η τσατσά πριν μπω μου είχε πει πως δεν έχει πρόβλημα όταν της είπα ότι μπορεί να χρειαστώ έξτρα χρόνο και φυσικά να πληρώσω για αυτό. Και μετά έκανε και όλα τα υπόλοιπα που γράφω στην προηγούμενη σελίδα και με ταλαιπώρησε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Δεν κατάλαβες. Μπήκα για ένα απλό αλλά δεν μπόρεσα να τελειώσω (συνήθως αργώ), και έδωσα την Κάντυ λεφτά έπειτα για μισάωρο και αφού πήγε στην τσατσά και μίλησε γύρισε και μου τα επέστρεψε για να εξυπηρετήσει τον άλλο πελάτη. Κατά τ' άλλα  η τσατσά πριν μπω μου είχε πει πως δεν έχει πρόβλημα όταν της είπα ότι μπορεί να χρειαστώ έξτρα χρόνο και φυσικά να πληρώσω για αυτό. Και μετά έκανε και όλα τα υπόλοιπα που γράφω στην προηγούμενη σελίδα και με ταλαιπώρησε.

Τωρα τα λες σωστα, εχεις δικιο...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σημερα φιλος ηθελε να παει στην Μαντυ οποτε με πηρε να μαθω τι παιζει καθοτι τα τηλεφωνα ειναι ρουφιανοι
και δε τα χρησιμοποιει ετσι πηρα και ρωτησα ... μου απαντησε ευγενικα μια μαλλον γνωστη φωνη ...
Της Λαζοτσατσαςhttp://[URL unfurl="true"]www.effenhaute.com/images/smilies/Import/AngryEvilAnnoy/Devil.gif[/img[/URL]] μπουχαχαχα
Δεν ημουν σιγουρος αν ειναι , ομως μετα τα λεγομενα του φιλου τσιλιμπουρδιστα , μαλλον ειμαι  :rolleyes:
Το μαλλι θα δωσει την απαντηση ... [b]θυμασαι την κομη της αδερφε ? [/b] :think:

Εχει προιστορια η εν λογο μανδαμ και εχει ξενερωσει πολλους πριν απο σενα
Προσωπικά κανα δυο φορες την εχω πετυχει και δεν ειχαμε πολλα παρε δωσε , τα παιδια την ξερουν καλυτερα
αλλα δε νομιζω οτι εχουν κατι περισσοτερο να πουν , την περιεγραψες μια χαρα  :rolleyes:

Κατ τ'αλλα μαλλον καλο ειναι το οτι ηρθε (αν ηρθε) ... θα αδειασει το μαγαζι και θα πηδαμε με μεγαλυτερη ανεση  :2funny:

Κατι που δε καταλαβα ...
Μπηκες δωματιο δε τελειωσες , ηθελες να ξαναπληρωσεις και στα φεραν πισω ?   ( αυτο το καταλαβα απλα απορω ...)
Εστω "εχασες την σειρα σου " θα μπορουσαν να σου πουν αν θες να περιμενεις (στο δωματιο )
αν και αυτο δε ξερω ποσο σωστο θα ηταν ... παντως  πολυ καλυτερο απ το να σε διωξουν γιατι κατι τετοιο εγινε με λιγα λογια  :idiot:

Τωρα το οτι εφυγε νωριτερα η κοπελα  καθολου παραξενο να εφυγε και αυτη εξαιτιας της υπηρεσιας της  :rolleyes:
θα εχεις καταλαβει κι εσυ φανταζομαι οτι ειναι ενα λουλουδακι μεσα στα σκατακια η μικρη μας Καντυ ... :rolleyes:

Καλο καλοκαιρι σε ολα τα παιδακια[img]http://[URL unfurl="true"]www.effenhaute.com/images/smilies/import/Misc/Fan.gif[/img[/URL]]
Καλο καιλοκαιρι και στις [s]τσατσαδες [/s]καρακαξες , στην Μακρονησο  :D

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Σημερα φιλος ηθελε να παει στην Μαντυ οποτε με πηρε να μαθω τι παιζει καθοτι τα τηλεφωνα ειναι ρουφιανοι
και δε τα χρησιμοποιει ετσι πηρα και ρωτησα ... μου απαντησε ευγενικα μια μαλλον γνωστη φωνη ...
Της Λαζοτσατσαςhttp://[URL unfurl="true"]www.effenhaute.com/images/smilies/Import/AngryEvilAnnoy/Devil.gif[/img[/URL]] μπουχαχαχα
Δεν ημουν σιγουρος αν ειναι , ομως μετα τα λεγομενα του φιλου τσιλιμπουρδιστα , μαλλον ειμαι  :rolleyes:
Το μαλλι θα δωσει την απαντηση ... [b]θυμασαι την κομη της αδερφε ? [/b] :think:

Εχει προιστορια η εν λογο μανδαμ και εχει ξενερωσει πολλους πριν απο σενα
Προσωπικά κανα δυο φορες την εχω πετυχει και δεν ειχαμε πολλα παρε δωσε , τα παιδια την ξερουν καλυτερα
αλλα δε νομιζω οτι εχουν κατι περισσοτερο να πουν , την περιεγραψες μια χαρα  :rolleyes:

Κατ τ'αλλα μαλλον καλο ειναι το οτι ηρθε (αν ηρθε) ... θα αδειασει το μαγαζι και θα πηδαμε με μεγαλυτερη ανεση  :2funny:

Κατι που δε καταλαβα ...
Μπηκες δωματιο δε τελειωσες , ηθελες να ξαναπληρωσεις και στα φεραν πισω ?   ( αυτο το καταλαβα απλα απορω ...)
Εστω "εχασες την σειρα σου " θα μπορουσαν να σου πουν αν θες να περιμενεις (στο δωματιο )
αν και αυτο δε ξερω ποσο σωστο θα ηταν ... αλλα πολυ καλυτερο απ το να διωξουν γιατι κατι τετοιο εγινε με λιγα λογια  :idiot:

Τωρα το οτι εφυγε νωριτερα η κοπελα  καθολου παραξενο να εφυγε και αυτη εξαιτιας της υπηρεσιας της  :rolleyes:
θα εχεις καταλαβει κι εσυ φανταζομαι οτι ειναι ενα λουλουδακι μεσα στα σκατακια η μικρη μας Καντυ ... :rolleyes:

Καλο καλοκαιρι σε ολα τα παιδακια[img]http://[URL unfurl="true"]www.effenhaute.com/images/smilies/import/Misc/Fan.gif[/img[/URL]]
Καλο καιλοκαιρι και στις [s]τσατσαδες [/s]καρακαξες , στην Μακρονησο  :D
[/quote]

Η Κάντυ είναι ψυχούλα ρε συ. Η τσατσά μία με κοντό ξανθό μαλλί ήταν  ;).

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και επειδη δεν το ανεφερε κανεις το μωρο γυρισε με νεο TATOO ΣΤΟΝ ΟΜΟ ΓΑΜΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Κάντυ είναι ψυχούλα ρε συ.
:smitten: :smitten: :smitten:

Η τσατσά μία με κοντό ξανθό μαλλί ήταν  ;).
χμμμ Αυτο ανατρεπει τις υποθεσεις μου , και ισως και αλλα...
Τεςπα τι να πεις .. τσατσα καλη = τσατσα ανυπαρκτη με ελαχιστες φωτεινες εξαιρεσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και επειδη δεν το ανεφερε κανεις το μωρο γυρισε με νεο TATOO ΣΤΟΝ ΟΜΟ ΓΑΜΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

undecided.gif

papa-smurf

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστές καλημέρα..

Ξέρει κανείς το πρόγραμμα της Candy για να καταθέσουμε το μεροκάματο μας?? :fuck2:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Ριξε μια ματια εδω *****.com/lady/1137

Stories