GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Εχετε ξεφυγει εντελως.
The question, here, is if you can read too...and it was a question about my Greek, I speak and understand, but it's easier for me to write in English
...and dont forget,pls!I miss to Athens, but I dont know when I visit you, :< kisses for all :-*
selfish love-now I understand
for x-mas for sure I find something nice, so surprise,
I miss to Athens, but I dont know when I visit you, :< kisses for all :-*
Write or plead'm pulling pictures that can interest you, remember that I have a concrete ass .
thanks for all the entries
today to 20 at night I wait, then I'll see you on Monday evening in the Villa.
and it was a question about my Greek, I speak and understand, but it's easier for me to write in English
I miss to Athens, but I dont know when I visit you, :< kisses for all :-*
welcome to our forum candy!.....let me ask you a question....did you discover this site recently?I see I need to just write / NOW I'M ONLY YOURS MY SALONIKI. then all came
And I can read Greek,If I have problem I am using a translation,
Hey Candy...
Im Gona be at Villa tomorow 22:00 if you like to see me.... come
if not ...
Have a nice weekend baby
:-*
Το Villa το βλέπω τριώροφο σε λίγο καιρό με δικιά σου χορηγία.Hey Candy...
if not ...
Have a nice weekend baby
πως μιλάς ετσι στην κοπέλα ρε γελίε!!!
τι κάνεις χειρονομίες?
Δικο μας κοριτσι ειναι , θα μας δωσει και συνεντευξη λεει
Αν εχεις απορεις πως να βγεις για δουλεια , ρωτα την
Το Villa το βλέπω τριώροφο σε λίγο καιρό με δικιά σου χορηγία.
:o :o :o καλα εγινες και της δουλειας τωρα;αν δεν ερθει η καντυ μπορουν να ρθουν αλλα μελη του φορουμ να σε δουνε στην βιλα;επιασες δουλεια εκει;Hey Candy...
if not ...
Have a nice weekend baby
:o :o :o καλα εγινες και της δουλειας τωρα;αν δεν ερθει η καντυ μπορουν να ρθουν αλλα μελη του φορουμ να σε δουνε στην βιλα;επιασες δουλεια εκει;
Εγω παντως ειμαι παντρεμενος. θυμασαι τι ελεγες για τους παντρεμενους? εισαι ευπροσδεκτη!αυτο εννοουσε οταν μου έλεγε ελα στη Θεσ/νικη εχω και βιλα μωρο μου
θα περάσεις καλά!???
Εγω παντως ειμαι παντρεμενος. θυμασαι τι ελεγες για τους παντρεμενους? εισαι ευπροσδεκτη!
οχι...απλα ο τζο φαινεται ειναι μισος κυπριος και μισος κοζανιτης....στα κυπραιικα βιλα=πουτσος.....αυτο εννοουσε οταν μου έλεγε ελα στη Θεσ/νικη εχω και βιλα μωρο μου
θα περάσεις καλά!???
οχι...απλα ο τζο φαινεται ειναι μισος κυπριος και μισος κοζανιτης....στα κυπραιικα βιλα=πουτσος.....