Νέα

Camping, Οδηγός.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FZR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FZR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για γραφτε εδώ τα καμπινκ που επισκεφτεστε και μια μικρη αξιολογηση

Για αρχη, εγω αυτο το σαββατο επισκέφτηκα το alkioni camping στην παραλία του σχοίνου, δίπλα απο το αλεποχώρι και έμεινα πολυ ευχαριστημενος. καθαρες τουαλετες και ντουζ, πολυ καλο φαγητο στο εστιατοριο και μια τελεια πεντακαθαρη μικρη ιδιωτικη παραλια.επισης κολυμπώντας πας σε μια μικρη καβαντζα , 50 μέτρα από την κυρίως παραλία, όπου μπορείς ανετα να κανεις ερωτα με την κοπέλα σου χωρις να σε βλέπει κανένας. αυτο έκανα και εγω 2 φορες, γλυφομουνι,69 και μετα καρφωμα. Περασα τέλεια..

Επίσης αλλο ενα πολυ ωραιο καμπινκ που έχω πάει είναι στην αγ αννα στην ευβοια , και αλλο ένα στην ελαφόνησο στην παραλία του σιμου.

από αυτα τα 3 , το καλυτερο ειναι το αλκιονι καμπινγ στον σχοινο, μετα της αγιας αννας και μετα το simos camping.. Και στα 3 αξίζει να πατε παντως

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ωραιο θρεντ ανοιξες ρε φιλε.

Το camping ειναι η καλυτερη (και φθηνοτερη) φαση για διακοπες.
Σε πολλα υπαρχει και δυνατοτητα για δωματιο πχ (καπως ακριβοτερα βεβαια).

OP
OP
F

FZR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιο θρεντ ανοιξες ρε φιλε.

Το camping ειναι η καλυτερη (και φθηνοτερη) φαση για διακοπες.
Σε πολλα υπαρχει και δυνατοτητα για δωματιο πχ (καπως ακριβοτερα βεβαια).
αγ αννα-ευβοια , και παραλια σιμου-ελαφονησο , εχει και δωματια στο καμπινκ...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Γενικα εχει δωματια και διαφορες κατηγοριες, πιο φθηνα, πιο πολυτελη με ψυγειο και αλλες ανεσεις..

Εκτος απ τις τιμες που ειναι πολυ καλυτερες απο ξενοδοχεια και ενοικιαζομενα δωματια, ειναι και πιο free φαση μωρε διπλα σε παραλιες κατα 90%, πρασινο, καταλαβαινεις διακοπες περισοτερο απο οπουδηποτε αλλου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Στο Λιμνιώνα στην Εύβοια έχει camping με πολλές σκηνές.
Πολύ ωραία θάλασσα και παραλία.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Στο Λιμνιώνα στην Εύβοια έχει camping με πολλές σκηνές.
Πολύ ωραία θάλασσα και παραλία.

μαλλον κανεις ενα μικρο λαθος εδω , εκει ειναι για ελευθερο καμπινγκ , δεν υπαρχει οργανωμενο μερος . . . .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Ναι, πράγματι.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Ερώτηση:

Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές την ατάκα "μόνο με camping θα ευχαριστηθείς τη φάση στην Ίο".
Δεδομένου ότι είναι μέσα στο top 10 ελληνικών τουριστικών προορισμών για καλοκαιρινές διακοπές, προς τι η τόση έμφαση στο κομμάτι "camping"? Σε όλα τα άλλα μέρη έχεις να διαλέξεις από hotels, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, όλα τα είδη.
Για Ίο όμως ακούω κάτι απόλυτα πράγματα του στυλ "Άν δε ψήνεσαι για camping καλύτερα να μην πας καθόλου".
Είναι όντως τόσο καλά οργανωμένο και δημοφιλές? Αν θυμάμαι καλά, έλεγαν για αυτό του Μυλοπότα.

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ερώτηση:

Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές την ατάκα "μόνο με camping θα ευχαριστηθείς τη φάση στην Ίο".
Δεδομένου ότι είναι μέσα στο top 10 ελληνικών τουριστικών προορισμών για καλοκαιρινές διακοπές, προς τι η τόση έμφαση στο κομμάτι "camping"? Σε όλα τα άλλα μέρη έχεις να διαλέξεις από hotels, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping, όλα τα είδη.
Για Ίο όμως ακούω κάτι απόλυτα πράγματα του στυλ "Άν δε ψήνεσαι για camping καλύτερα να μην πας καθόλου".
Είναι όντως τόσο καλά οργανωμένο και δημοφιλές? Αν θυμάμαι καλά, έλεγαν για αυτό του Μυλοπότα.

θα απαντησω εγω σε αυτο μιας και ημουν 1 βδομαδα περυσι εκει.
αν θες ΙΟ...πας μονο στο camping FAROUT!
και αυτο γιατι?ολος ο κοσμος ειναι μαζεμενος εκει...τα παρτυ γινονται εκει...μπροστα εχει παραλια ωραια...και γενικα ολο το νησι ειναι 2 μερη. απο το μεσημερακι και μετα παρτυ στο camping και μετα το βραδυ στη χωρα που πας και με τα ποδια.
μαλιστα λενε...πως αν δεν κατεβεις απο τη χωρα με τα ποδια δεν ενιωσες ποτε παιδι..κατι τετοιο.(δεν το κανα)
τωρα οσο αναφορα το καμπινγκ.εχει κ bangaloos εχει και δωματια ξυλινα και σκηνες...
καθαρο αρκετα...λιγο οι τουαλετες να ταν πιο καθαρες θα ταν τελειο.
φαγητο...εχει απλα απιστευτο...τα περισσοτερα λεφτα μου περυσι εκει εφυγαν...
γκομενακια παρα πολλα...εχει κ gay πολλους γιατι μαζευονται πολλοι ξενοι..(ειναι λιγο αηδιαστικο να τους βλεπεις να φιλιουνται μπροστα σου και να κανουν διαφορες μλκς αλλα ΟΚ)
το γυρισα ολο το νησι με αμαξια κτλ...
οποιος παει μη μπει στο κοπο...
η καλυτερη παραλια ειναι εκει μπροστα και ολα ειναι μπροστα στα ποδια του...παρτυ κτλ...
μουνια εχει αφθονα...πιωμα αφθονο...καμμενους πολλους και καμμενες...
εχει διαγωνισμους που τα πετανε ολα οι γκομενες...κ τετοιες φασεις..

ακομα κ γω που απεχθανομαι τα καμπινγκ περασα πολυ καλα.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
και αυτο γιατι?ολος ο κοσμος ειναι μαζεμενος εκει...τα παρτυ γινονται εκει...μπροστα εχει παραλια ωραια...και γενικα ολο το νησι ειναι 2 μερη. απο το μεσημερακι και μετα παρτυ στο camping και μετα το βραδυ στη χωρα που πας και με τα ποδια.
μαλιστα λενε...πως αν δεν κατεβεις απο τη χωρα με τα ποδια δεν ενιωσες ποτε παιδι..κατι τετοιο.(δεν το κανα)
τωρα οσο αναφορα το καμπινγκ.εχει κ bangaloos εχει και δωματια ξυλινα και σκηνες...
γκομενακια παρα πολλα...εχει κ gay πολλους γιατι μαζευονται πολλοι ξενοι..(ειναι λιγο αηδιαστικο να τους βλεπεις να φιλιουνται μπροστα σου και να κανουν διαφορες μλκς αλλα ΟΚ)
η καλυτερη παραλια ειναι εκει μπροστα και ολα ειναι μπροστα στα ποδια του...παρτυ κτλ...

Λοιπον με πιασατε ακριβως ενω εψαχνα για δωματια για Ιο με την δικια μου.

Παιρνουμε στο ενα παιρνουμε στο αλλο στην περιοχη το Μυλοποτα,και χωρας και μας λενε

η οτι ειναι κλεισμένα ή 70 ευρω και ανω.!!  :(

το camping λεγεται FAROYT φιλε? ποσο κοστιζει για ενα διημερο?  ;)

Περιλαμβανει διαμονη σε τροχοσπιτο?  :huh: Μπορεις να αναφερεις τηλεφωνο?

Καιγομαι για το συγκεκριμενο θεμα.Αυριο η μεθαυριο θα κλεισω Ιο.

Αν μπορεις να βοηθησεις θα σο μαι υποχρεος. :)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Thanks για την απάντηση.
Δεν ήξερα ότι έχει ξύλινα δωμάτια και bangalows οπότε ίσως το ξανασκεφτώ για άλλη φορά μιας και διαμονή σε σκηνή δε μου πολυαρέσει.
Είχα ακούσει επίσης ότι ο κύριος λόγος είναι οι δραστηριότητες και τα σκηνικά μέσα στο camping (αυτά που είπες και εσύ) αλλά από μία ώρα και μετά, δε βάζουν κόσμο απ' έξω. Για παραλίες έχω ακούσει ότι είναι λίγες αλλά όλες είναι ΟΚ.
Άμα πάω τελικά, θα γράψω και εγώ εντυπώσεις.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
must camping ειναι αυτο στην αντιπαρο....

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Γραψε κανα review αν πας.  ;) :grin: 

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπον με πιασατε ακριβως ενω εψαχνα για δωματια για Ιο με την δικια μου.

Παιρνουμε στο ενα παιρνουμε στο αλλο στην περιοχη το Μυλοποτα,και χωρας και μας λενε

η οτι ειναι κλεισμένα ή 70 ευρω και ανω.!!  :(

το camping λεγεται FAROYT φιλε? ποσο κοστιζει για ενα διημερο?  ;)

Περιλαμβανει διαμονη σε τροχοσπιτο?  :huh: Μπορεις να αναφερεις τηλεφωνο?

Καιγομαι για το συγκεκριμενο θεμα.Αυριο η μεθαυριο θα κλεισω Ιο.

Αν μπορεις να βοηθησεις θα σο μαι υποχρεος. :)
      tomaso το νησι δεν ειναι για ζευγαρι  θα κολαστεις ημουν εκει το προηγουμενο σουκου  ειναι το μονο μερος που δν 8α πηγενα με γκομενα  κ οντως ολο το παιχνιδι κ ο κοσμος ειναι στο camping στο μυλοποτα   κ το βραδυ στη χωρα ολο σκανδιναβοι/ες  γενικα μονο ξενο παιζει κ τρελο ξενυχτι κ πιομα ολοι τους φτηνα ποτα αλλα προτημισε μπυρακι   για διαμονη ψαξε το hotel avanti ειναι στο κεντρο στη χωρα  ωραιο hotel κ πρεπει να ειναι 50 οι 2  εκτος κ αν κανονιζεις αυγουστο που ειναι γενικα ολα ακριβα

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
      tomaso το νησι δεν ειναι για ζευγαρι  θα κολαστεις ημουν εκει το προηγουμενο σουκου  ειναι το μονο μερος που δν 8α πηγενα με γκομενα  κ οντως ολο το παιχνιδι κ ο κοσμος ειναι στο camping στο μυλοποτα   κ το βραδυ στη χωρα ολο σκανδιναβοι/ες  γενικα μονο ξενο παιζει κ τρελο ξενυχτι κ πιομα ολοι τους φτηνα ποτα αλλα προτημισε μπυρακι   για διαμονη ψαξε το hotel avanti ειναι στο κεντρο στη χωρα  ωραιο hotel κ πρεπει να ειναι 50 οι 2  εκτος κ αν κανονιζεις αυγουστο που ειναι γενικα ολα ακριβα

sto farout ξερεις ποσο κανει η διαμονη για 2μερο τουριστα?

ειναι απελεθερωμενη η δικια μου ;)

γιαυτο μιλα :)

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
οχι  στο avanti εμενα ενα 50ρικο τα 2 ατομα  κ δν χρειαστηκε καν να νοικιασω car/moto γιατι το μονο που υπηρχε ηταν η χωρα που ειναι ολα τα μπαρακια κ η νυχτερινη ζωη  που τα χα μες'τα ποδια μ  κ ο μυλοποτας στη δευτερη σταση που ειναι το camping far out που πας με bus που εχει απο 8 το πρωι ως 12 το βραδυ και ειναι πολυ κοντα  οτι αλλο θες για ιο να βοηθησω πμ μη βγουμε κ off topic :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ωραία δραστηριότητα το camping... έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν παρόμοιες συζητήσεις... για περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν κ τα εξειδικευμένα sites:

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
οσοι ενδιαφερονται για την Ιο να μπουν στο λινκ που δωσε το παιδι.
εχει και τηλεφωνα και ολα.
εγω 1 βδομαδα περυσι πληρωσα 50€ για μενα..μαζι με θυριδα 4-5 μερες..δεν ειναι ακριβα.
αν δηλαδη σκεφτεσαι 70αρες την ημερα σε ξενοδοχειο εκει περα θα σαι αρχοντας...
κανα 10αρι την ημερα αλλα παρε τηλ γιατι γινεται χαμος...μηπως σου βρουνε κανα μπανγκαλοου και πας με το μωρακι για πιο ανετες καταστασεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom