WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Θα το κανονισουμε φιλε...
οκ
Θα το κανονισουμε φιλε...
Ειναι ξενη ή Ελλεηνιδα τυπε...???Αυτο λεω,γι αυτο μαγκες κεραιες ανοιχτες,κατι θα βρισκουμε...
Η πολη μας ειναι μικρη,πολλα κοριτσια δικαιολογημενα φοβουνται...
Ελληνιδα 100%.Ειναι ξενη ή Ελλεηνιδα τυπε...???
Με αφορμή κουβέντα που είχα σήμερα με φίλο να υπενθυμίσω στους παλαιούς συναθλητές το κορυφαίο κατ.΄εμέ πριβέ γραφείο της πόλης : του φαλάκρα. Πρέπει να μου το σύστησαν λίγο μετά την είσοδο του Ευρώ και έχει σταματήσει την δραστηριότητά του εδώ και καμιά διετία. Κάποιες κοπέλες συνέχισαν ως ανεξάρτητες ενώ κοπέλες έχει κατά καιρούς και ένας παλαιός οδηγός του. Gabi BUL, Dragana BUL, Angela MOL είναι μερικές μου θυμάμαι αν και πέρασαν πάρα πολλές. Στο site έχει γίνει αναφορά ως Μαρίνα - Βάνα που πρέπει να ήταν δυο από τις τηλεφωνήτριες. Πoιός θυμάται περισσότερα : Υπάρχει σήμερα κάτι τέτοιο ;
Ελληνιδα 100%.
τράβα παρακάτω να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...(Σορρυ αν έχει ξαναποσταριστεί)
Βρήκα αυτό το γραφείο αν ξέρει κάποιος κάτι και θελει να μοιραστεί καμιά πληροφορία, salute.
Μάγκες με παίζετε κι εμένα? Θα γούσταρα να έρθω κι εγώ μαζί σας, να πάρω τηλέφωνα από μωρά που δουλεύουν Καλιγούλαελα ρε συ κανονιζουμε μαζι να παμε μια φορα, θα παρεις πολλα τηλ. απο τα μωρα που δουλευουν με 100 ολο το βραδι
Εχει δοκιμασει κανεις την Evathess ?