Nicole sexy girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2021
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
Καλημερα ….Δεν εχω καμια διάθεση να κοροϊδέψω κανεναν και ουτε και μπορω στη τελική ….Ειναι αστειο παντως ενας ανθρωπος που απλως μου εχει φέρει φαγητο με εχει δει ενα λεπτο να ξερει το αν ειμαι τρανσέξουαλ η Οχι Ενω τα τελευταια 5 και πλεον Χρονια που κατεβαινω Ροδο τοσοι φτασμένοι και έμπειροι άντρες που εχουν φαει τις γυναίκες με το κουτάλι να μη το εχουν καταλάβει ….Οσο πετυχημένη και να ειναι μια τρανσέξουαλ στο κρεβατι δν νομιζω να μπορεις να εξαπατήσεις καποιον έμπειρο άντρα κατ επανάληψη και κατ εξακολούθηση …Επιπλέον κανεις άντρας που θελει να παει με μια γυναικα δεν θα προτιμήσει μια τρανσέξουαλ οσο ωραια και αν ειναι τη στιγμη μαλιστα που υπάρχουν τοσο ωραίες φυσιολογικες γυναίκες …Μη παρεξηγηθώ δεν εχω κανενα ρατσισμό η θεμα με τη κοινότητα των τρανς κλπ απλως δεν μαρεσει να δημιουργούνται φημολογίες και να λασπολογούν με σκοπό τη δυσφήμιση….Απο κει και πέρα ο καθένας οπως και εσυ μπορεις ελεύθερα να εκφράζεις την άποψη σου και να πιστεύεις οτι θελεις δεν θα στο απαγορέψει κανεις απλως εγω θελω να πω την αντικειμενική ΑΛΗΘΕΙΑ!!!Κοπελαρα είναι λίγο μαλακια Ν κοροϊδεύεις τον κόσμο γτ πανω από όλα κοροϊδεύεις τον ευάτο σου... Ξέρουμε καλά πόλλοι οπως καλά ξέρεις και εσύ ότι ήσουν αγοράκι... Κανένας δν είπε κάτι κακό για να προσβληθείς.... Παρόλα αυτά έτυχε κάποια χρόνια Ν κάνω ντελιβερι και σου έχω φέρει φαγητό αρκετές φορές σε ένα διαμέρισμα εισογειο στο Μηδεια απέναντι στην Ρόδο και πριν σε ακολουθούσα για πολύ καιρό στο ινσταγκραμ αν και έχεις αλαξει πολλά προφίλ από τότε.....και πίστεψε με είσαι το πιο καυλα ελληνικό τρανσακι... Το ξέρω και το ξέρεις... Χρόνια και χρόνια κάνεις βίζιτες στη Ρόδο... Και μάλιστα κάποια στιγμή ήθελα να έρθω να σου ανοίξω την κωλαρα αλλά μετά έμαθα ότι τον έκοψες και λέω τώρα θα τον χρεώνεις χρυσό τον κωλο... Απλά μην κοροϊδεύεις τον κόσμο και το παίζεις και θιγμενη... Δν κατάλαβαινω, ντρέπεσαι για αυτό που επέλεξες να είσαι; γτ πολύ απλά μπορούσες να ακολουθήσεις και το κροσινγκ.