paliokwstas444
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια ειμαι κενοθριος στο νησι και μενω στο αργοστολι παρακαλω αμα ξερει κανεις τιποτα για ΣΠΙΤΙΑ call-girls studio ας με ενιμεροσει
ποο με μαμας την ψυχολογια .... δεν εχει κανα call-girl ι κανα σπιτι στο νιση ?Φίλε σε κόβω να σε τρώει η μαλακία στο νησί που διάλεξες να μείνεις....Πολύ κλειστή κοινωνία....Και αμα γαμησεις ντόπια την παντρεήτηκες κιόλας.
Περαστικα
οχι ρε τυπε μην ακους μαλακιες μια χαρα θα περασεις οταν δυκτιωθειςποο με μαμας την ψυχολογια .... δεν εχει κανα call-girl ι κανα σπιτι στο νιση ?
και καμια φοιτητριουλα..και κατι 40αρεσ ανατολικες σε κατι κωλομπαρα..βγαινει ο χειμωνας..Call girls η Κεφαλονιά τύπε; Γεμάτη, δίκτυο ολόκληρο!
Μα σε ένα μέρος που όλοι είναι γνωστοί μεταξύ τους θέλεις εσύ να βγει κάποια και να γίνει call girl; Ακόμα και να το γουστάρει αυτό το πράγμα κάποια ντόπια πιτσιρίκα, στην Αθήνα θα πάει.
Αν "χτυπήσεις" καμιά αλλοδαπή που δουλεύει π.χ. σε καφετέρια και έχει ανάγκη από συμπλήρωμα του εισοδήματός της, ίσως...
και καμια φοιτητριουλα..και κατι 40αρεσ ανατολικες σε κατι κωλομπαρα..βγαινει ο χειμωνας..
ρε τυπε γιατι σου ειπε κανεις οτι πρεπει να εισαι φοιτητης για να πηδηξεις φητητρια?οι επιλογες σου ειναι οι εξης:
a) Τμημα Δημοσιων Σχεσεων & Επικοινωνιας
b) Σχολη Μουσικης Τεχνολογιας
c) Σχολη Τεχνολογιας Γεωπονιας και Τεχνολογιας Τροφιμων & Διατροφης
εσενα ποιο σου αρεσει σαν κατευθυνση?
και καμια φοιτητριουλα..και κατι 40αρεσ ανατολικες σε κατι κωλομπαρα..βγαινει ο χειμωνας..
ρε τυπε γιατι σου ειπε κανεις οτι πρεπει να εισαι φοιτητης για να πηδηξεις φοιτητρια?
τι κανεις εκει ρε τυπε,πως βρεθηκες εκει ??παιδια ειμαι κενοθριος στο νησι και μενω στο αργοστολι παρακαλω αμα ξερει κανεις τιποτα για ΣΠΙΤΙΑ call-girls studio ας με ενιμεροσει
ρε δικε μου μεγαλα παιδια ειμαστε...εχει και τετοια πας στο κωλομπαρο γνωριζεσαι με την ιδιοκτητρια την παιρνειs τηλ και σοy στελνει στο σπιτη deliveri το τεμαχιο..an afto den einai call girl tote ti einai?Ρε αρχηγέ, εσύ μπορεί να πηδάς και την 28άχρονη νυμφομανή μουνάρα παντρεμένη γειτόνισσά σου!
Για call girls μίλησε ο άνθρωπος όμως...
δεν σε καταλαβαινω ρε τυπε....εσυ πχ τί θα ελεγες αν εβλεπες αυτην την φουρνια?
δεν σε καταλαβαινω ρε τυπε....
Και ποσο κοστιζουν; Διοτι ενας γνωστος που τολμησε να ρωτησει επαθε εφραγμα.ρε δικε μου μεγαλα παιδια ειμαστε...εχει και τετοια πας στο κωλομπαρο γνωριζεσαι με την ιδιοκτητρια την παιρνειs τηλ και σοy στελνει στο σπιτη deliveri το τεμαχιο..an afto den einai call girl tote ti einai?
αμα περιμενω να δικτιοθω για να φαω αστα να πανε .....οχι ρε τυπε μην ακους μαλακιες μια χαρα θα περασεις οταν δυκτιωθεις
αμα περιμενω να δικτιοθω για να φαω αστα να πανε .....
τουλαχιστον κανα τσιγαρο πινεται εδω ή ειστε τοθ κολεγιου ?
Οχι ρε φιλε, φυσικα και οχι. Ουτε αμαξια δεν εχουμε.αμα περιμενω να δικτιοθω για να φαω αστα να πανε .....
τουλαχιστον κανα τσιγαρο πινεται εδω ή ειστε τοθ κολεγιου ?
ελα ρε τυπε...χαθηκες..Και ποσο κοστιζουν; Διοτι ενας γνωστος που τολμησε να ρωτησει επαθε εφραγμα.
Απο εκει και περα ολο φημες υπαρχουν για "αυτην" και "εκεινη" παπαρια μαντολες κατα την γνωμη μου.
Δεν ειναι τοσο μικρη πολη ουτε θελουν γαμο για να γαμηθουν, και εχει και φοιτητες. Μην ακους τον αλλον, φυσικα μπορεις να βρεις κοπελα στο Αργοστολι.