Giannis(4)
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Παιδια, οτι λεει ο τιτλος, για παμε....
δεν βαζεις κανα λινκ μην την πατησουμε και εμεις;πριν ενα μηνα συναντηση με κοριτσι απο Αθηνα , που ειχε ερθει Καλαματα , σε αγγελία που βρηκα στο thelosex.
Αλλα εδειχναν οι φωτογραφίες της (πολυ ωραια και πολλά υποσχομενα) και αλλα είδα και αντιμετωπισα.
Μετανιωσα για τα χρηματα που εδωσα στο τελος.
χοντρη μαλακία , που δεν θα ξανακάνω. Χίλιες φορές να ανεβω Αθηνα και να παω στα σιγουρα , παρά αυτα τα κασκαντεριλίκια....
πριν ενα μηνα συναντηση με κοριτσι απο Αθηνα , που ειχε ερθει Καλαματα , σε αγγελία που βρηκα στο thelosex.
Αλλα εδειχναν οι φωτογραφίες της (πολυ ωραια και πολλά υποσχομενα) και αλλα είδα και αντιμετωπισα.
Μετανιωσα για τα χρηματα που εδωσα στο τελος.
χοντρη μαλακία , που δεν θα ξανακάνω. Χίλιες φορές να ανεβω Αθηνα και να παω στα σιγουρα , παρά αυτα τα κασκαντεριλίκια....
για αυτο εδω εχει κανεις γνωμη?
Πηρα τηλεφωνο και μου ειπε πως ερχονται σημερα τα κοριτσια.Θελουν απο ενα 80αρι για μια ωριτσα.
τωρα φυσιολογικα,εχουν φυγει.Μου ειπε τρεις μερες θα εμεναν. Δυο εκτονωσεις.Μια για καθε 80αρι.για αυτο εδω εχει κανεις γνωμη?
Πηρα τηλεφωνο και μου ειπε πως ερχονται σημερα τα κοριτσια.Θελουν απο ενα 80αρι για μια ωριτσα.
Δεν ξερω τιποτα.Για μια ωρα, ποσα τελειωματα?
τωρα φυσιολογικα,εχουν φυγει.Μου ειπε τρεις μερες θα εμεναν. Δυο εκτονωσεις.Μια για καθε 80αρι.για αυτο εδω εχει κανεις γνωμη?
Για το καινουριο studio εχεις αποψη? Εχεις παει?
Για το καινουριο studio εχεις αποψη? Εχεις παει?
Περασα μια φορα αργα,αλλα μαλλον ηταν κλειστό λογω περασμένης ωρας και δεν μπόρεσα να καταλάβω που ακριβώς είναι. Το εχεις επισκεφθεί;
Το ότι φαίνονται δυνατά κομμάτια με προβληματίζει.. δεν έχω ασχοληθεί, αν κάποιος το έχει κάνει ας ενημερώσει...Καλησπέρα, για τις καινούργιες αγγελίες στο kanesex γνωρίζει κανείς τίποτα?
Εδώ κ μια βδομάδα υπάρχουν 2 αγγελίες που ανανεώνονται καθημερινά.. έχεις δοκιμάσει κάποια από τις 2; Και γενικά έχεις κάτι υπόψη σου στην Καλαμάτα;Μόνο δροσερούς έχει.
Που τις είδατε τις καινούριες αγγελίες?
Κάτι ψόφιες έρχονται κατά καιρούς...
Ξέρει κανείς τίποτα;
Τρίκαλα σήμερα Δευτέρα 100% αληθινές φωτογραφίες!!!!
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία στείλτε μου μήνυμα πρώτα ΑΠΌ ΠΟΊΟ ΠΌΛΗ ΕΊΣΑΣΤΕ σάς παρακαλώ πολύ! Ευχαριστώ πολύ! Instagram anna.masaz2424 Facebook Valeria masaz Twitter Anna.masaz Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για μια ώρα!!! Η στείλτε μου μήνυμα...kanesex.com