pervertboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
H μπουρδελοκοινοτητα σε ευχαριστεί! ;)
Καλησπέρα συνάδελφοι,
Με χαρά σας πληροφορώ ότι η μεγάλη απογραφή των Call Girls τελείωσε. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι λειτουργούν 105 Πρακτορεία και 161 Αυτόνομα.
Στο link [URL unfurl="true"]http://rapidshare.de/files/37378980/Call_Girls_Ads.xls[/url] , υπάρχει ένα αρχείο excel στο οποίο παρουσιάζονται αναλυτικά τα παραπάνω στοιχεία.
Η κατανομή αυτή έγινε από τις αγγελίες που είχα δημοσιεύσει στο άνοιγμα αυτού του thread. Δηλαδή όσες αγγελίες είχαν το ίδιο τηλέφωνο μπήκαν στον κατάλογο των Πρακτορείων και όσες ήταν μοναδικές μπήκαν στον κατάλογο των Αυτόνομων. Φυσικά όμως κάποιο πρακτορείο μπορεί να έχει και δεύτερο τηλέφωνο.
Το θέμα που προκύπτει είναι πως θα γίνει η παρεταίρω αξιοποίηση αυτών. Π.χ. Review, καλύτερο πρακτορείο κ.λ.π. Όλες οι γνώμες και οι απόψεις είναι δεκτές.
p/s: (1) Ο κωδικός είναι ο ίδιος με πριν.
(2) Όχι δεν δουλεύω στην SingularLogic
Πιστεύω πως έχω εξηγήσει σε ικανοποιητικό βαθμό πως προέκυψαν τα 105 Πρακροτεία. Αυτονόητο είναι, αλλά και το έχω αναφέρει, πως ένα γραφείο έχει περισσότερα από ένα τηλέφωνο.Φίλε κάνεις λάθος,όχι και 105 πρακτορεία,απίστευτο νούμερο.....καθένα έχει έως και 15 τηλέφωνα...τα γραφεία δεν πρέπει να είναι παραπάνω από 25-30,αφού όλο τις ίδιες φωνές ακούς....
Υπάρχει και το φύλλο με τα πρακτορεία.ε ρε αυτονομια που επεσεεεεε!!!!!!!!
να΄σαι καλα dfwk
τουλαχιστον τα μωρα αξιζουν?
Πιθανώς κάποια τηλέφωνα να μην ισχύουν. Για αυτό ετοιμάζω τον καινούριο κατάλογο με τις αγγελίες που μπήκαν μέχρι και σήμερα 19/09/07λαλακια μου δεν το ειδα
παρα πολυ καλη δουλεια
το παλιο αρχειο απο το 2006 ισχυει?
Αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.....καλα βρε ατιμε το χρονο που τον βρισκεις?