You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Call girl στα Τίρανα - Αλβανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stathis_1975
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
poutsoskabilos2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2018
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Πρέπει να είσαι μεγάλος ξεφτίλας για να πας να γαμήσεις επί πληρωμή βίζιτα Αλβανίδα όταν ζεις στο βασίλειο της Β' γενιάς Αλβανίδων, εν δυνάμει πουτάνων …
Πρέπει να είσαι μεγάλος ξεφτίλας για να πας να γαμήσεις επί πληρωμή βίζιτα Αλβανίδα όταν ζεις στο βασίλειο της Β' γενιάς Αλβανίδων, εν δυνάμει πουτάνων …
Έχεις παρόμοια εμπειρία ή γράφεις αρλούμπες, τύπε...;
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.336
Ευχαριστώ... Αυτά τα sites τα έχω δει... ψαχνω κατι σε independent.... Έχει κανείς κατι για Αλβανια
Διάβασε αυτό, θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις μια εικόνα.
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
τί είπες τώρα ρε μεγάλε....!!!!!
Διάβασε αυτό, θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις μια εικόνα.
Την μετάφραση την δίνεις, ή μπά...
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.336
Την μετάφραση την δίνεις, ή μπά...
Ο browser (Chrome) που χρησιμοποιώ κάνει αυτόματα τη μετάφραση της σελίδας στα Ελληνικά.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.768
- Πόντοι
- 1.206
Ξεθάβω αυτό το θέμα μήπως κάποιος που πηγαίνει Τίρανα για δουλειές ή κανένας Αλβανός bro έχει πληροφορίες.
Σε κάποιο καιρό θα πάω Αλβανία για λίγες βδομάδες για να βάλω ένα έργο on track για την εταιρία. Επειδή η συνεργασία είναι long-term λογικά θα ξαναπάω και στο μέλλον κάποια στιγμή και προσπαθώ να μάθω τι παίζει. Δεν έχω πάει ποτέ Αλβανία και εννοείται δε ξέρω γλώσσα. Επειδή τα ΣΚ θα έχω πολύ χρόνο, διαμέρισμα πένα και μπάτζετ για αλητεία, ξέρει κανείς τι έχουμε εκεί; Παίζει τίποτα πληρωμένο ή μπα; Να παίξω από apps στα αγγλικά με τίποτα Αλβανίδες υπάρχει περίπτωση ή να το ξεχάσω; Αν όχι, τι μπορεί να κάνει κανείς το ΣΚ; Η πόλη είναι safe ή πρέπει να προσέχει κανείς; Δώστε ότι πληροφορία έχετε, για τίποτα καλά μαγαζιά ή καμιά βόλτα που να αξίζει να κάνω τριγύρω γιατί αλλιώς με βλέπω σε κανένα γήπεδο να βλέπω τη Δυναμό Τίρανα.
Σε κάποιο καιρό θα πάω Αλβανία για λίγες βδομάδες για να βάλω ένα έργο on track για την εταιρία. Επειδή η συνεργασία είναι long-term λογικά θα ξαναπάω και στο μέλλον κάποια στιγμή και προσπαθώ να μάθω τι παίζει. Δεν έχω πάει ποτέ Αλβανία και εννοείται δε ξέρω γλώσσα. Επειδή τα ΣΚ θα έχω πολύ χρόνο, διαμέρισμα πένα και μπάτζετ για αλητεία, ξέρει κανείς τι έχουμε εκεί; Παίζει τίποτα πληρωμένο ή μπα; Να παίξω από apps στα αγγλικά με τίποτα Αλβανίδες υπάρχει περίπτωση ή να το ξεχάσω; Αν όχι, τι μπορεί να κάνει κανείς το ΣΚ; Η πόλη είναι safe ή πρέπει να προσέχει κανείς; Δώστε ότι πληροφορία έχετε, για τίποτα καλά μαγαζιά ή καμιά βόλτα που να αξίζει να κάνω τριγύρω γιατί αλλιώς με βλέπω σε κανένα γήπεδο να βλέπω τη Δυναμό Τίρανα.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.768
- Πόντοι
- 1.206
Αν κάποιος ξέρει ας πει τίποτα. Προσπαθώ να μαζέψω πληροφορίες για να είμαι προετοιμασμένος για Tirana days.Ξεθάβω αυτό το θέμα μήπως κάποιος που πηγαίνει Τίρανα για δουλειές ή κανένας Αλβανός bro έχει πληροφορίες.
Xaris Shaolin
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2023
- Like
- 235
- Πόντοι
- 21
εχω πλιροφοριες αλλα επιδει εισαι μαλακας οπως ολοι οι καλαμαραδες και ασε που μπορει να μην πηγες ποτε τελικαΑν κάποιος ξέρει ας πει τίποτα. Προσπαθώ να μαζέψω πληροφορίες για να είμαι προετοιμασμένος για Tirana days.
λογο αφραγγιας δεν θα σου δωσω τιποτα!απο τον μαρτιο που ελεγες θα πας αφου πηγες γιατι δεν εγραψες εδω
τι παιζει?επιδει δεν εγραψες τιποτα προς ενημερωση δεν θα σου πουμε ουτε εμεις τιποτα.
οπως και αλλες χωρες ολοι θα πηγαιναν αλλα ιμφο δεν εδωσαν ποτε.
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.662
- Πόντοι
- 4.365
Εσυ για να λες καλαμαρας κυπριος εισαι παντωςεχω πλιροφοριες αλλα επιδει εισαι μαλακας οπως ολοι οι καλαμαραδες και ασε που μπορει να μην πηγες ποτε τελικα
λογο αφραγγιας δεν θα σου δωσω τιποτα!απο τον μαρτιο που ελεγες θα πας αφου πηγες γιατι δεν εγραψες εδω
τι παιζει?επιδει δεν εγραψες τιποτα προς ενημερωση δεν θα σου πουμε ουτε εμεις τιποτα.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.768
- Πόντοι
- 1.206
Ναι γιατί αν μου έδινε πληροφορίες ένας ηλίθιος που δεν ξέρει ούτε να γράψει τη λέξη θα τον εμπιστευόμουν με κλειστά μάτια. Μεγάλη απώλεια.εχω πλιροφοριες αλλα επιδει εισαι μαλακας οπως ολοι οι καλαμαραδες και ασε που μπορει να μην πηγες ποτε τελικα
Xaris Shaolin
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2023
- Like
- 235
- Πόντοι
- 21
ναι γιατι ειναι μαλακες!τους εδινα πλιροφοριες για ουκρανια τοσα χρονια που ημουν εκει καθε μηνα απο το 92Εσυ για να λες καλαμαρας κυπριος εισαι παντως
τους εδινα πλιροφοριες για ολες τις χωρες και αυτοι αν πηγαν ποτε εκει που ελεγαν θα πανε δεν εγραφαν
ουτε μια πλιροφορια!για ποιο λογο να ασχοληθουμε με αυτους.αν δεις στο σαιτ για πολονια ολοι δινουν πλιροφοριες
οπως τοτε που γραφαμε για ουκρανια.πολλα παιδεια με γνωρισαν προσωπικα ουκρανια και αυτοι εγραφαν
πλιροφοριες.οι υπολιποι που δεν γνωριζοουμε γραφουν μια φωρα θα παω εκει περνανε ενας χρονος και δεν
γραφουν ποτε που πηγαν,αν πηγαν και καμια πλιροφορια τι παιζει!για ποιο λογο να τους γραφουμε αφου οπως βλεπετε
απο τον περασμενο μαρτι που εψαχνε πλιροφοριες δεν εγραψε τιποτα για τιρανα
Xaris Shaolin
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2023
- Like
- 235
- Πόντοι
- 21
εγραψες τι ειδες τιρανα?οχι!εγω ειχα γραψει με αλλο νικ ομως και τωρα εχω και αλλες ιμφο που δεν θα δωσωΝαι γιατί αν μου έδινε πληροφορίες ένας ηλίθιος που δεν ξέρει ούτε να γράψει τη λέξη θα τον εμπιστευόμουν με κλειστά μάτια. Μεγάλη απώλεια.
σε αυτους που δεν εγραψαν τιποτα.για αυτο τα εβαλα μαζι σου.καταλαβες?θα ξαναπαω τον φεβρουαριο για αυτο μπηκα
να δω αν ειχε νεα.βλεπβ απο περσι δεν εγραψες τελικα τι ειδες οταν πηγες,που νομιζω δεν πηγες.
εγραφα για βελιγραδι το 17 με αλλο νικ και ξαναεγραψα μετα απο χρονια παλι εγω ιμφο!
οι αλλοι που ελεγαν θα πανε δεν εγραψαν ποτε !αυτο ειναι το θεμα να ενημερωνομαστε
Xaris Shaolin
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2023
- Like
- 235
- Πόντοι
- 21
η διαφωρα του ηλιθιου με σενα ειναι οτι γραφει απο το 14 εδω με διαφωρα νικ και εχει βρεθει με πολλα μεληΝαι γιατί αν μου έδινε πληροφορίες ένας ηλίθιος που δεν ξέρει ούτε να γράψει τη λέξη θα τον εμπιστευόμουν με κλειστά μάτια. Μεγάλη απώλεια.
στην ελλαδα,ουκρανια.εχω δωσει πλιροφοριες για παντου ενω εσυ ............
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.768
- Πόντοι
- 1.206
Ποιά Ελλάδα ρε Πινόκιο; Ούτε μια κριτική δεν έχεις σε δυό χρόνια. Ποιος θα σε εμπιστευτεί να δώσεις πληροφορίες ρε αναλφάβητε; Βρες ένα δημοτικό σχολείο να μάθεις να γράφεις και σε 50 χρόνια που θα αποφοιτήσεις ξαναέρχεσαι.η διαφωρα του ηλιθιου με σενα ειναι οτι γραφει απο το 14 εδω με διαφωρα νικ και εχει βρεθει με πολλα μελη
στην ελλαδα,ουκρανια.εχω δωσει πλιροφοριες για παντου ενω εσυ ............
Τελευταία τροποποίηση:
Xaris Shaolin
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2023
- Like
- 235
- Πόντοι
- 21
ρε βλακα εγραφα με αλλα νικ με ξερουν ολοι στο θεμα ουκρανια και αυτοι που γραφουν για πολονιαΠοιά Ελλάδα ρε Πινόκιο; Ούτε μια κριτική δεν έχεις σε δυό χρόνια. Ποιος θα σε εμπιστευτεί να δώσεις πληροφορίες ρε αναλφάβητε; Βρες ένα δημοτικό σχολείο να μάθεις να γράφεις και σε 50 χρόνια που θα αποφοιτήσεις ξαναέρχεσαι.
αυτο το νικ ειναι το τελευταιο και δεν εγραφα καιρο εδω τους βαρεθηκα τα ιδια......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 63K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις