Νέα

Call girl στα Τίρανα - Αλβανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stathis_1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piper

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ... Αυτά τα sites τα έχω δει... ψαχνω κατι σε independent.... Έχει κανείς κατι για Αλβανια

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
92
Πόντοι
1
Πρέπει να είσαι μεγάλος ξεφτίλας για να πας να γαμήσεις επί πληρωμή βίζιτα Αλβανίδα όταν ζεις στο βασίλειο της Β' γενιάς Αλβανίδων, εν δυνάμει πουτάνων …

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Πρέπει να είσαι μεγάλος ξεφτίλας για να πας να γαμήσεις επί πληρωμή βίζιτα Αλβανίδα όταν ζεις στο βασίλειο της Β' γενιάς Αλβανίδων, εν δυνάμει πουτάνων …

Έχεις παρόμοια εμπειρία ή γράφεις αρλούμπες, τύπε...;

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.336

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.035
Πόντοι
3.425

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.035
Πόντοι
3.425

τί είπες τώρα ρε μεγάλε....!!!!!

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.768
Πόντοι
1.206
Ξεθάβω αυτό το θέμα μήπως κάποιος που πηγαίνει Τίρανα για δουλειές ή κανένας Αλβανός bro έχει πληροφορίες.

Σε κάποιο καιρό θα πάω Αλβανία για λίγες βδομάδες για να βάλω ένα έργο on track για την εταιρία. Επειδή η συνεργασία είναι long-term λογικά θα ξαναπάω και στο μέλλον κάποια στιγμή και προσπαθώ να μάθω τι παίζει. Δεν έχω πάει ποτέ Αλβανία και εννοείται δε ξέρω γλώσσα. Επειδή τα ΣΚ θα έχω πολύ χρόνο, διαμέρισμα πένα και μπάτζετ για αλητεία, ξέρει κανείς τι έχουμε εκεί; Παίζει τίποτα πληρωμένο ή μπα; Να παίξω από apps στα αγγλικά με τίποτα Αλβανίδες υπάρχει περίπτωση ή να το ξεχάσω; Αν όχι, τι μπορεί να κάνει κανείς το ΣΚ; Η πόλη είναι safe ή πρέπει να προσέχει κανείς; Δώστε ότι πληροφορία έχετε, για τίποτα καλά μαγαζιά ή καμιά βόλτα που να αξίζει να κάνω τριγύρω γιατί αλλιώς με βλέπω σε κανένα γήπεδο να βλέπω τη Δυναμό Τίρανα.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.768
Πόντοι
1.206
Ξεθάβω αυτό το θέμα μήπως κάποιος που πηγαίνει Τίρανα για δουλειές ή κανένας Αλβανός bro έχει πληροφορίες.

Σε κάποιο καιρό θα πάω Αλβανία για λίγες βδομάδες για να βάλω ένα έργο on track για την εταιρία. Επειδή η συνεργασία είναι long-term λογικά θα ξαναπάω και στο μέλλον κάποια στιγμή και προσπαθώ να μάθω τι παίζει. Δεν έχω πάει ποτέ Αλβανία και εννοείται δε ξέρω γλώσσα. Επειδή τα ΣΚ θα έχω πολύ χρόνο, διαμέρισμα πένα και μπάτζετ για αλητεία, ξέρει κανείς τι έχουμε εκεί; Παίζει τίποτα πληρωμένο ή μπα; Να παίξω από apps στα αγγλικά με τίποτα Αλβανίδες υπάρχει περίπτωση ή να το ξεχάσω; Αν όχι, τι μπορεί να κάνει κανείς το ΣΚ; Η πόλη είναι safe ή πρέπει να προσέχει κανείς; Δώστε ότι πληροφορία έχετε, για τίποτα καλά μαγαζιά ή καμιά βόλτα που να αξίζει να κάνω τριγύρω γιατί αλλιώς με βλέπω σε κανένα γήπεδο να βλέπω τη Δυναμό Τίρανα.
Αν κάποιος ξέρει ας πει τίποτα. Προσπαθώ να μαζέψω πληροφορίες για να είμαι προετοιμασμένος για Tirana days.

tvasilis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
58
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Όποιος έχει καμία άκρη η κανένα τηλέφωνο από γραφείο εδώ στα Τίρανα και θέλει να το μοιραστεί ας μου στείλει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Αν κάποιος ξέρει ας πει τίποτα. Προσπαθώ να μαζέψω πληροφορίες για να είμαι προετοιμασμένος για Tirana days.
εχω πλιροφοριες αλλα επιδει εισαι μαλακας οπως ολοι οι καλαμαραδες και ασε που μπορει να μην πηγες ποτε τελικα
λογο αφραγγιας δεν θα σου δωσω τιποτα!απο τον μαρτιο που ελεγες θα πας αφου πηγες γιατι δεν εγραψες εδω
τι παιζει?επιδει δεν εγραψες τιποτα προς ενημερωση δεν θα σου πουμε ουτε εμεις τιποτα.
οπως και αλλες χωρες ολοι θα πηγαιναν αλλα ιμφο δεν εδωσαν ποτε.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.662
Πόντοι
4.365
εχω πλιροφοριες αλλα επιδει εισαι μαλακας οπως ολοι οι καλαμαραδες και ασε που μπορει να μην πηγες ποτε τελικα
λογο αφραγγιας δεν θα σου δωσω τιποτα!απο τον μαρτιο που ελεγες θα πας αφου πηγες γιατι δεν εγραψες εδω
τι παιζει?επιδει δεν εγραψες τιποτα προς ενημερωση δεν θα σου πουμε ουτε εμεις τιποτα.
Εσυ για να λες καλαμαρας κυπριος εισαι παντως

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.768
Πόντοι
1.206
Ναι γιατί αν μου έδινε πληροφορίες ένας ηλίθιος που δεν ξέρει ούτε να γράψει τη λέξη θα τον εμπιστευόμουν με κλειστά μάτια. Μεγάλη απώλεια.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Εσυ για να λες καλαμαρας κυπριος εισαι παντως
ναι γιατι ειναι μαλακες!τους εδινα πλιροφοριες για ουκρανια τοσα χρονια που ημουν εκει καθε μηνα απο το 92
τους εδινα πλιροφοριες για ολες τις χωρες και αυτοι αν πηγαν ποτε εκει που ελεγαν θα πανε δεν εγραφαν
ουτε μια πλιροφορια!για ποιο λογο να ασχοληθουμε με αυτους.αν δεις στο σαιτ για πολονια ολοι δινουν πλιροφοριες
οπως τοτε που γραφαμε για ουκρανια.πολλα παιδεια με γνωρισαν προσωπικα ουκρανια και αυτοι εγραφαν
πλιροφοριες.οι υπολιποι που δεν γνωριζοουμε γραφουν μια φωρα θα παω εκει περνανε ενας χρονος και δεν
γραφουν ποτε που πηγαν,αν πηγαν και καμια πλιροφορια τι παιζει!για ποιο λογο να τους γραφουμε αφου οπως βλεπετε
απο τον περασμενο μαρτι που εψαχνε πλιροφοριες δεν εγραψε τιποτα για τιρανα

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Ναι γιατί αν μου έδινε πληροφορίες ένας ηλίθιος που δεν ξέρει ούτε να γράψει τη λέξη θα τον εμπιστευόμουν με κλειστά μάτια. Μεγάλη απώλεια.
εγραψες τι ειδες τιρανα?οχι!εγω ειχα γραψει με αλλο νικ ομως και τωρα εχω και αλλες ιμφο που δεν θα δωσω
σε αυτους που δεν εγραψαν τιποτα.για αυτο τα εβαλα μαζι σου.καταλαβες?θα ξαναπαω τον φεβρουαριο για αυτο μπηκα
να δω αν ειχε νεα.βλεπβ απο περσι δεν εγραψες τελικα τι ειδες οταν πηγες,που νομιζω δεν πηγες.
εγραφα για βελιγραδι το 17 με αλλο νικ και ξαναεγραψα μετα απο χρονια παλι εγω ιμφο!
οι αλλοι που ελεγαν θα πανε δεν εγραψαν ποτε !αυτο ειναι το θεμα να ενημερωνομαστε

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
η διαφωρα του ηλιθιου με σενα ειναι οτι γραφει απο το 14 εδω με διαφωρα νικ και εχει βρεθει με πολλα μελη
στην ελλαδα,ουκρανια.εχω δωσει πλιροφοριες για παντου ενω εσυ ............

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.768
Πόντοι
1.206
η διαφωρα του ηλιθιου με σενα ειναι οτι γραφει απο το 14 εδω με διαφωρα νικ και εχει βρεθει με πολλα μελη
στην ελλαδα,ουκρανια.εχω δωσει πλιροφοριες για παντου ενω εσυ ............
Ποιά Ελλάδα ρε Πινόκιο; Ούτε μια κριτική δεν έχεις σε δυό χρόνια. Ποιος θα σε εμπιστευτεί να δώσεις πληροφορίες ρε αναλφάβητε; Βρες ένα δημοτικό σχολείο να μάθεις να γράφεις και σε 50 χρόνια που θα αποφοιτήσεις ξαναέρχεσαι.

Τελευταία τροποποίηση:

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Ποιά Ελλάδα ρε Πινόκιο; Ούτε μια κριτική δεν έχεις σε δυό χρόνια. Ποιος θα σε εμπιστευτεί να δώσεις πληροφορίες ρε αναλφάβητε; Βρες ένα δημοτικό σχολείο να μάθεις να γράφεις και σε 50 χρόνια που θα αποφοιτήσεις ξαναέρχεσαι.
ρε βλακα εγραφα με αλλα νικ με ξερουν ολοι στο θεμα ουκρανια και αυτοι που γραφουν για πολονια
αυτο το νικ ειναι το τελευταιο και δεν εγραφα καιρο εδω τους βαρεθηκα τα ιδια......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom