Καλησπέρα και πάλι!
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας,η αλήθεια είναι ότι με βοήθησαν πολύ τα link σας και τα τσέκαρα.Κατέληξα σε μία,αλλά δεν εχω βρει χρόνο να επικοινωνήσω μαζί της,παρ'όλα αυτά θα το κάνω σύντομα.
lagonisian δεν έχω λόγο να πω ψέματα,παρ'όλα αυτά μπορείς να πιστεύεις ότι μπήκα να περάσω την ώρα μου,πράγμα που δεν ισχύει αλλά όπως και να'χει,ο λόγος για τον οποίο έγραψα ήταν για να με βοηθήσει η κοινότητα (όπως και έγινε) να βρω μια άκρη.Όσο για το αν θέλω να βλέπω τον άντρα μου να γαμάει μια υπερμουνάρα,η απάντησή μου είναι ναι,θέλω να το ζήσω κι αυτό.Μην ξεχνάς ότι είναι απλά και μόνο ένα όμορφο βράδυ ποτ θα'χει να θυμάται μια ζωή.Θέλω η ερωτική μας ζωή να έχει ποικιλία.
Περισσότερο θα με πείραζε να πήγαινε να γαμήσει μια οποιαδήποτε άλλη εν αγνοία μου και γω να έχω μαύρα μεσάνυχτα.Άσε που θέλω να δοκιμάσω κι εγώ την εμπειρία με μια άλλη γυναίκα.
Όσο για τα τρελλά κόλπα,ας του τα κάνει,μακάρι να του κάνει κάτι που ενδεχομένως να μην του το έχω κάνει εγώ,έτσι ώστε να μάθω κάτι παραπάνω!
life97 είμαι μαζί του 4 χρόνια και είναι ο μοναδικός άντρας που ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ (το τονίζω αυτό,δε ξέρω τι γίνεται με κείνους που δεν έτυχε να γνωρίσω) που είναι κοντά μου στα δύσκολα.Γι'αυτό και τον παντρεύτηκα.Διαφορετικά,μια ζωή είχα αλλεργία στο θεσμό του γάμου.Δες το σαν ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον άνθρωπο που με στηρίζει όσο κανείς άλλος....και μ'αφήνει να αναπνεύσω!Βασικό αυτό για μία γνήσια Δίδυμο σαν και του λόγου μου!