Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βανέσσα και Αντζελίνα (Ρουμάνες), Κλέλια (Ελληνίδα), Άντζελα (Ουκρανή).
Η με διαφορά καλύτερη γι αυτές τις φάσεις έχει σταματήσει τη "δουλειά", τί να σας κάνω;![]()
Ξεκίνησε με ωραίες βυζάρες αρμονικές με το σώμα της.η Αντζελα ειναι off ομως τωρα λογω![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι δεν ειναι?[size=10pt][size=10pt]ή επεστρεψε[/size][/size]?
ποια κανει τη διαφορα ομως δεν ανεφερες?
η Αντζελα ειναι off ομως τωρα λογω![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι δεν ειναι?ή επεστρεψε?
ποια κανει τη διαφορα ομως δεν ανεφερες?
Η Άντζελα όντως έχει επιστρέψει με νέο βυζί, που φαντάζομαι θα της δίνει πολλούς πόντους σε εμφάνιση, δεν την έχω συναντήσει πρόσφατα. Δεν είναι κακή για τέτοια φάση, όσο δεν είναι και για το απλό δηλαδή. Λίγο πιο "εκφραστική" να ήταν ρε παιδί μου θα ανέβαινε δυο κατηγορίες γιατί τα άλλα τα έχει και πολύ λογική στις απαιτήσεις της είναι.
Όντως και η Ναϋόμι κάνει τρίο μου το είχε πει, πόσο καλό δεν ξέρω. Δεν θα ήταν πάντως η προτίμησή μου.
Αυτή που θεωρώ πως έχει υπάρξει η καλύτερη για τέτοιες φάσεις ήταν βέβαια η Εύα. Δεν το λέω εικάζοντας, από προσωπική πείρα το λέω.
Από τις νυν θα πρότεινα την Βανέσσα. Έμπειρη γυναίκα χωρίς να έχει ακόμα παραμιλφέψει, της αρέσει όντως το λεσβιακό, πολύ θυληκή, κυριλάτη και "πρόστυχη" ταυτόχρονα. Και με την απαραίτητη (καλώς εννοούμενη) τρέλλα.
Και της φίλης της της Αντζελίνας της αρέσει, αλλά σαν να κάνεις τρίο με έναν φίλο σου θα φανεί, έτσι ψηλή, γυμνασμένη και άβυζη που είναι.![]()
πάρε τριο την Μάρω με την Μίλα γιατρέ μου να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα
...η μαρω ειδικα ειναι παιδαρος!!!!....καλημερα νιτρο....την μιλα δεν εχουμε δει ακομα ,αλλα που θα παει...πάρε τριο την Μάρω με την Μίλα γιατρέ μου να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα
ρε γιατρέ πως γίνεται σε κάθε ΜΑ ΚΆΘΕ πουτανοπόστ να αναφέρεις/κάνεις σύγκριση την ΕύαΑυτή που θεωρώ πως έχει υπάρξει η καλύτερη για τέτοιες φάσεις ήταν βέβαια η Εύα. Δεν το λέω εικάζοντας, από προσωπική πείρα το λέω.
Ρε αρχηγέ δεν ζήτησα εγώ πληροφορίες, απλά απάντησα στον φίλο που ζητούσε.
Οι φίλες σου καλές, αλλά πολύ "ντίβες" ρε παιδί μου!
Η πάνω είναι η Μίλα, η κάτω είναι η Μάρω ή πάλι η Μίλα;
Και βέβαια 300-350 ευρώ (που θα ζητάνε φαντάζομαι, μώπως λέω και λίγα;) δεν τους τα δίνω. Βρίσκω και με πολύ λιγώτερα για την φάση! ;)
ρε γιατρέ πως γίνεται σε κάθε ΜΑ ΚΆΘΕ πουτανοπόστ να αναφέρεις/κάνεις σύγκριση την Εύα![]()
Η Άντζελα όντως έχει επιστρέψει με νέο βυζί, που φαντάζομαι θα της δίνει πολλούς πόντους σε εμφάνιση, δεν την έχω συναντήσει πρόσφατα. Δεν είναι κακή για τέτοια φάση, όσο δεν είναι και για το απλό δηλαδή. Λίγο πιο "εκφραστική" να ήταν ρε παιδί μου θα ανέβαινε δυο κατηγορίες γιατί τα άλλα τα έχει και πολύ λογική στις απαιτήσεις της είναι.
Όντως και η Ναϋόμι κάνει τρίο μου το είχε πει, πόσο καλό δεν ξέρω. Δεν θα ήταν πάντως η προτίμησή μου.
Αυτή που θεωρώ πως έχει υπάρξει η καλύτερη για τέτοιες φάσεις ήταν βέβαια η Εύα. Δεν το λέω εικάζοντας, από προσωπική πείρα το λέω.
Από τις νυν θα πρότεινα την Βανέσσα. Έμπειρη γυναίκα χωρίς να έχει ακόμα παραμιλφέψει, της αρέσει όντως το λεσβιακό, πολύ θυληκή, κυριλάτη και "πρόστυχη" ταυτόχρονα. Και με την απαραίτητη (καλώς εννοούμενη) τρέλλα.
Και της φίλης της της Αντζελίνας της αρέσει, αλλά σαν να κάνεις τρίο με έναν φίλο σου θα φανεί, έτσι ψηλή, γυμνασμένη και άβυζη που είναι.![]()
ρε γιατρέ πως γίνεται σε κάθε ΜΑ ΚΆΘΕ πουτανοπόστ να αναφέρεις/κάνεις σύγκριση την Εύα![]()
sorry doc μ'αρέσει να σε πειράζω το ξέρεις
Κουκλι η Μιλα και τρελλο παιχνιδι τωρα εγω την αλλη την νοσοκομα δεν την γουσταρω .
σε όλα μέσα ο κροκόδιλος ...χτυπάς στα μουλωχτά εσύ
Ρε αφού είχα αποφύγει να την αναφέρω καν, αλλά δεν σε αφήνουν ν' αγιάσεις οι αλήτες!
Κατά τα άλλα έχω πολύ καιρό πλέον να την συναντήσω, οπότε ποιά καψούρα που αναφέρει ο άλλος ο παιχταράς; "Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται!"
Μια μακρινή ευχάριστη ανάμνηση απλά αφήνουν.
Στην ηλικία μου πρέπει να μαθαίνω να ζω και με τις αναμνήσεις.![]()
DOC τα μπαζα που εχει παρει ο κροκοδιλος χτιζουν ουρανοξυστη
η μιλα είναι αστεραρος την νοσοκομα δεν την γουστάρω και εγω. Εχω ενδοιασμους για το αν κανει τριο η Μιλα και η τιμη ξεκιναει από τα 350 την ωρα αν εκαναν. Πολύ ακριβο.
Τωρα για τα υπολοιπα , αντζελινα και βανεσσα μακραν το καλυτερο με 200
χρονια πολλα