sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.104
- Πόντοι
- 22.266
εύγε μαν ολα ωραία αυτά που δείχνεις.
thanks man
εύγε μαν ολα ωραία αυτά που δείχνεις.
οχι μαν εχει 5 χρονια που μαθαινω απο εδω απο το μπου !!αλλλα ολο στα μπουρδελα απο μικρος που να μαθω σωστα ελληνικα και εδω στη θρακη δυσκολευομαστε με τα αττικα ελληνικαΕλληνικά ξέρεις?
Σαν τον Τuco από το breaking bad σε μπαοκτζίδικη έκδοση είσαι τύπε.οταν εισαι μπουρδελιαρης φιλας και καμξλες αλλα και γυναικες 4500 ετων οπως η σφυνξ
κοψε το μούσι οταν ξαναπαςgia τρομοκρατικα χτυπηατα δεν ξερω
αλλα γενικ εχει ναδεις πυραμιδες με σφυνξ ολτα καμηλα και αιγυπριακο μουσειο
επισης αγορα αλχαλιλη και μουσειο αιγυπτιακης τεχνης
πλατεια ταχρι και βολτα στο νειλο ειδικα κρουαζιερα για δειπνο
και εισης την αρχει μεμφιδα ποου ειναι μια ωρα απο καριο ενω οι πυραμιδες ειναι στην μιση ωρα
για νυχτερινη ζωη δεν ξερω αλλα συντηριτικα πραμματα
πντως αγενεστατοι στο εροδρομιο τους ενω οταν εββγαλα απεξω απο δημοσιο δρομο τηβουλη των αιγυπτιων ενας μπατσος μουυ πηρε το κινητο να διαγραψω τις φωτο ενω ου πηραν και το διαβατηριο για ναταυτοποιησουν αν ειμαι τρομοκρατης και ππεριμενα 20 λεπτα απεξω απο την βουλη να παρω πισω το διαβτηριο μου αφου μαλον πηραν την ελλληνικη πρεσβυα να δουν αν εχω απασχολησει τρομκρατικα τις ελληνικες αρχες
σωστος και καμακι και πουτανεςαπο πουτανες μονο τιντερ και μην το πολεματε με αιγυπτις μουσουλμανες η αιγυπτιες χριστιανες αφου δεν προκειται να φαν πουτσο σσ κατι σαν τις δικες μας
αξιζει με ρωσιδες αν και κακομαθημενες και αξιζει με ααφρικανες απο υποσαχαρια αφρικη καθως και με ασιατιδσες
δευτερη μερα σχοληθηκα τζαμπα με νοσοκομα φιλιππινεζα πυ περασαμε καλα φαγαμε ψαρακια στο δωματιο μου και ηταν μια τιμια επιλογη γι one night stand
man gia ψαιρο milame kai den πηγα εκει να κανω 3000 χλμ για να γαμησω αλλα να δω το καιρο :- :-
και γαμαμε τετοια με 10εωρο για 24 ωρες???
ωραια η φίλιπιςαπο πουτανες μονο τιντερ και μην το πολεματε με αιγυπτις μουσουλμανες η αιγυπτιες χριστιανες αφου δεν προκειται να φαν πουτσο σσ κατι σαν τις δικες μας
αξιζει με ρωσιδες αν και κακομαθημενες και αξιζει με ααφρικανες απο υποσαχαρια αφρικη καθως και με ασιατιδσες
δευτερη μερα σχοληθηκα τζαμπα με νοσοκομα φιλιππινεζα πυ περασαμε καλα φαγαμε ψαρακια στο δωματιο μου και ηταν μια τιμια επιλογη γι one night stand
η Ρουμανία ςιναι μονο για δουλιες η μπαζογαμιαaπο γκομενες τιποτα το σπουδαιο στους δρομους και συντηρητικη κοινωνια
γενικα αν δεν ειχα δουλεια να κατεβαινε αθηνα ουτε για πλακα θα πηγαινε καιρο αλλα το συνδυασα
το βουκουρεστι που πηγα τις προαλλες μου αρεσε αν και πηγα στον δρακουλα μονοημερο και δεν ειχα χρονο αφου πηγα γα συναντηση και για εκθεση αλλα γενικα η ρουμανες ειναι ωραιες και σικατες σε σχεση με βουλγαρες σε γενικο κανονα αλλα νομιζω φιλε μιδα69 εχιυν ξυπνησει γι τ καλα πλεον αν και αγαπαν την ελλαδα και μαλιστα στην ετιρια που πηγα ολα τα στελεχη της ελεγαν ακαλα λογια
και υποχρεος για τις συμβουλες σου!!!!!!!!!!!!
δεν εχω παει μαροκο και τυνησια αλλα μαροκο γκομενικα ειναι πιο καλα αλλα γενικα μοθσοθλμανικες χωρες δυσκολα πραγματ εγω και ιορδανια το νοεμβριο και τωρ αιγυπτο δεν εφαγα ντοπιες αλλα μετναστριεςη Ρουμανία ςιναι μονο για δουλιες η μπαζογαμια
Τα αλλα δεν υπαρχουν. Τυνησια η μαροκο δεν μ απαντησες
Για μεγαλυτερο των δεκα ημερων διαστημα
Οχι τουριστικα καθαρα γκομενοσεξουαλικα και διασκέδαση
Για Τυνησία εχω καλο φιντ μπακ από ζωή
Για μαροκο απο γκομενες
Εχεις πάει?
Τα φώτα σου
τυπε ντοπιες ανυπαντρες δεν τρως εκει κατω γιατι δεν θελουν να χασουν τη παρθενια τους όμως με παντρεμένες παιζει να εκανες φαση κρυφα βεβαια από τον αντρα τους γιατι αλλιως αν το μαθαινε θα σκοτωνε και αυτή αλλα και εσενα είναι πολλοι συντηρητικοι εκει κατω,εχω μεινει 2 χρονια αιγυπτοδεν εχω παει μαροκο και τυνησια αλλα μαροκο γκομενικα ειναι πιο καλα αλλα γενικα μοθσοθλμανικες χωρες δυσκολα πραγματ εγω και ιορδανια το νοεμβριο και τωρ αιγυπτο δεν εφαγα ντοπιες αλλα μετναστριες
δεν εχω παει μαροκο τυνησια αλλα από τουρίστες που εχουν παει το μαροκο είναι σαν την αιγυπτο συντηρητικο ενώ η τυνησια είναι πιο φιλελευθερη.δεν εχω παει μαροκο και τυνησια αλλα μαροκο γκομενικα ειναι πιο καλα αλλα γενικα μοθσοθλμανικες χωρες δυσκολα πραγματ εγω και ιορδανια το νοεμβριο και τωρ αιγυπτο δεν εφαγα ντοπιες αλλα μετναστριες
εχοντας μεινει 2 χρονια αιγυπτο το καιρο εχει πολλα πραγματα απλα πρεπει να το ψαξεις.π.χ νυχτερινη ζωη εχει λειτουργουν συνολικα 6 μπαρ-κλαμπ μου ειπαν στην πολη εκτος τα μπαρ των απειρων ξενοδοχείων που πανε οι περισσοτεροι και εκει αν εισαι καλοπληρωτης ευκολα θα βρεις κανα ρωσιδι χορευτρια να στριμώξεις.γενικα παιχνιδι κανεις με ξενες γιατι με τις ντοπιες απελπίζεσαι αν και με παντρεμένες ντοπιες ολο και κατι μπορει να παιχτεί,ειχα πετυχει παντρεμενη που γυαλιζε το ματακι της αλλα δεν το ρισκαρα γιατι με ηξερε ο αντρας της.ενας ελληνας ομογενης που ηξερα τα ειχε με παντρεμενη την ωρα που ο αντρας της ελειπε αυτή εφευγε από το σπιτι ταχα να ψωνισει και ψωνιζοταν με τον δικο μας.γενικα εχει πραγματα να δεις εκτος απο τις Πυραμιδες; ποσο επικινδυνα ειναι? γινονται κατα καιρους τρομοκρατικα χτυπηματα με στοχο κοπτες και τουριστες
ta ιδια φηντ μπακ εχουμεδεν εχω παει μαροκο τυνησια αλλα από τουρίστες που εχουν παει το μαροκο είναι σαν την αιγυπτο συντηρητικο ενώ η τυνησια είναι πιο φιλελευθερη.