Νέα

Caesars erotic show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rokoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
κινουμενος προς νεα φιλαδελφεια μερια σημερα, επεσε το ματι μου σε μια αφισσα.
caesars erotic show εγραφε, live show εγραφε, λειτουργει με νεα διευθυνση ελεγε, λ. δημοκρατιας 318 αχαρναι εγραφε επισης. ολα καλα μεχρι εδω, εκτος απο την περιοχη που ειναι στου διαολου τη μανα..
αυτο που μου τραβηξε την προσοχη και την περιεργεια ηταν 2 λεξουλες : solo cabine! μπας και γνωριζει κανενας τιποτα, απο τους μετρ του ειδους??

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κινουμενος προς νεα φιλαδελφεια μερια σημερα, επεσε το ματι μου σε μια αφισσα.
caesars erotic show εγραφε, live show εγραφε, λειτουργει με νεα διευθυνση ελεγε, λ. δημοκρατιας 318 αχαρναι εγραφε επισης. ολα καλα μεχρι εδω, εκτος απο την περιοχη που ειναι στου διαολου τη μανα..
αυτο που μου τραβηξε την προσοχη και την περιεργεια ηταν 2 λεξουλες : solo cabine! μπας και γνωριζει κανενας τιποτα, απο τους μετρ του ειδους??

ατομικο πριβεδακι φιλε ροκο......you know what it means,ετσι δεν ειναι?του κωλου ομως το κοβω εκει που ειναι κιολας!θελεις ολοκληρο ταξιδι για να φραπεδιαστεις!οποτε μαλλον θα παει αυταντρο!χεχε

OP
OP
R

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ρε κατι τετοια underground καταστηματα κανουνε την εκπληξη καμμια φορα. τεσπα..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε κατι τετοια underground καταστηματα κανουνε την εκπληξη καμμια φορα. τεσπα..

δεν εχεις αδικο καμμια φορα συμβαινει και αυτο αλλα στις μερες μας λιγο δυσκολο...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε rokoss,
                              το caesar δεν είναι καινούργιο μαγαζί. πριν δύο χρόνια λειτουργούσε σαν συνδυασμός στιπτηζάδικου και peep show και αργότερα και πριν το peep show μεταφερθεί στο Fantazy στην Ηπείρου (ιδίων συμφερόντων) λειτουργούσε σαν private peep show με ατομικές καμπίνες. Τώρα τι ακριβώς παίζεται δεν ξέρω γιατί έχω πολύ καιρό να πάω, πάντως κατά καιρούς έχουν αναφερθεί συνάδελφοι σ΄αυτό.Για ψαξτο καλύτερα.
:sunglasses:

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σύντροφε rokoss,
                              το caesar δεν είναι καινούργιο μαγαζί. πριν δύο χρόνια λειτουργούσε σαν συνδυασμός στιπτηζάδικου και peep show και αργότερα και πριν το peep show μεταφερθεί στο Fantazy στην Ηπείρου (ιδίων συμφερόντων) λειτουργούσε σαν private peep show με ατομικές καμπίνες. Τώρα τι ακριβώς παίζεται δεν ξέρω γιατί έχω πολύ καιρό να πάω, πάντως κατά καιρούς έχουν αναφερθεί συνάδελφοι σ΄αυτό.Για ψαξτο καλύτερα.
:sunglasses:

Απόλυτα σωστος ο Vonmakoulis (όπως πάντα άλλωστε). Έγω πέρασα χτες από το κατάστημα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Γκόμενες χάλια εκτός από κάνα δυό καλούτσικες. Το μόνο καλό το special prive (ή solo kabine όπως το λένε). Full nude strip, φραππεδιά και ότι προκύψει (50?)... 
Full nude strip έχει και στους καναπέδες με 20?. Απλός χορός, αντρικό ποτό, γυναικείο ποτό, 10?-10?-20? αντίστοιχα. Δες και σχετικά post μου στο thread "Peep show Ηπείρου και Αχαρνών".

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Απόλυτα σωστός ο προλαλήσας σύντροφος. :sunglasses:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Ανοίγω αυτό το νήμα, για πληροφόρηση περί του οίκου και των υπάρξεων.
Δεν το έχω επισκεφθεί (ακόμα).
Έχει κάνει έναρξη υπό νέα διεύθυνση.
Βρίσκεται στη Λεωφ. Δημοκρατίας στα σύνορα Αγ. Αναργύρων και Μενιδίου.
Παλαιότερα είχε ένα μίγμα ανατολικού μπλοκ και μερικών μάυρων.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

goaltzis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
7
Πόντοι
0
Ετυχε να περασω  απο Λ Δημοκρατιας στο Καματερο και επεσε το ματι μου του εν λογω club η οποια γραφει << PEEP SHOW ANOIXTA ΑΠΟ  6 ΜΜ>>. Σαν ενδιαφερον φαινεται, ιδιως για οσους δε μπορουν να φυγουν αργα απο το σπιτι.  Εχει κανεις καμμια πληροφορια για το τι παιζεται εκει?

pavlos2

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το επισκέφθηκα εχθές !
Από Αττική Οδό, δεν είναι καθόλου μακριά.
Δεν έχει και ότι καλύτερο από κοπέλλες.
Ανάλογα με την ώρα, μπορείς να πετύχεις από 2 έως 6 κορίτσια...
Ανοίγει από τις 3 το μεσημέρι και πάει μέχρι τα ξημερώματα !

Προσφέρει κάτι μοναδικό... για τους λάτρεις του είδους.

Τιμή ποτού (αντρικού) 8 ευρω. Η κοπέλλα που σερβίρει το βράδυ, είναι μία ευγενέστατη αδύνατη αλλοδαπή, με κοντά ξανθιά μαλιά - πάντα με χαμόγελο - η οποία σου δίνει όλες τις απαραίτητες διευκρυνήσεις.
Το ίδιο κάνουν και οι κοπέλλες που χορεύουν, οι οποίες στο ενδιάμεσο, κάνουν βόλτες στα 3-4 τραπέζια του μαγαζιού... Δεν έχουν ονόματα, αλλά νούμερα. Σου συστήνονται με το ΝΟΥΜΕΡΟ τους... Για να ξέρεις πότε είναι μέσα και χορέυουν !

DVD CABINE - Αναπαυτική πολυθρόνα με TFT Οθόνη και επιλογή DVD από μία πολύ μεγάλη συλλογή, για όλα τα γούστα.. Δεν ξέρω τιμή, διάρκεια κλπ.. Δεν το δοκίμασα.

PEEP SHOW - 3 ευρώ τα 3 λεπτά στη καμπίνα (κάτι σαν τηλεφωνικός θάλαμος) με τη χρήση προαγορασμένου χρόνου (πάνω σε ένα μαύρο μαγνητικό "κλειδί")στο οποίο βλέπεις πίσω από ένα τζάμι, την κοπέλα που σου γδύνεται και χορεύει. Η κοπέλλα δεν μπορεί να σε δεί, διότι από την πλευρά της, το τζάμι είναι καθρέπτης. Μπορείς πριν μπείς να γεμίσεις το"κλειδί σου" με όσα τρίλεπτα θέλεις, για να μην μπαινοβγαίνεις.

SOLO CABINE - 5 ευρώ τα 5 λεπτά, πάλι σε καμπίνα (λίγο πιό μεγάλη) με απλό τζάμι από το οποίο βλέπεις και σε βλέπει η κοπέλλα. Μπορείς να μιλήσεις με την κοπέλλα, αλλά όχι να έρθεις σε επαφή - να την αγγίξεις. Ανάλογα με το τι θα ζητήσεις, η κοπέλλα θα σου ζητήσει να τις δώσεις από 5 έως και 20 ευρώ, για να σε ικανοποιήσει... Δεν το δοκίμασα, αλλά το σκέφτομαι. Θα σας ενημερώσω σχετικά

VIP - 60 ευρώ σε ένα μικρό χώρο 4-5 τετραγωνικών με 2 καναπέδες και κουρτίνες γύρω γύρω, για πλήρη απομόνωση από τα υπόλοιπα. Δεν έχω μπει, για να σας πω αλλα θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω σχετικά.
Πάντως οι κοπέλλες ήταν κατηγορηματικές και οι 3 που ρώτησα "... ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ?"μου είπαν "ΑΠΛΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ.. ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΩ.. ΑΠΛΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΠΙΟ ΗΣΥΧΙΑ..."

Τέλος το γυναικείο ποτό είναι 20 ευρώ (έτσι τουλάχιστον μου είπαν) μπορεί να έχει πιό φθηνά ή και πιό εκριβά, ανάλογα με το ποτό και την ώρα που θα κάτσει η χορεύτρια μαζί σου...

Περιμένω πληροφορίες, απο συμπολεμιστή που πήγε στο VIP !!!!

Αυτά...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι να  πάρουμε  διαβατήριο , συνάλλαγμα  και  να  τρέχουμε  στου  διαόλου  τη  μάνα  με  τους  ρωσοπόντιους , τους  αλβσνοτσίγγανους και  όλα  τα  άνθη  της  οικουμένης ....
Για  συνέλθετε  αγόρια !!!

Επισκέπτης
Ναι να  πάρουμε  διαβατήριο , συνάλλαγμα  και  να  τρέχουμε  στου  διαόλου  τη  μάνα  με  τους  ρωσοπόντιους , τους  αλβσνοτσίγγανους και  όλα  τα  άνθη  της  οικουμένης ....
Για  συνέλθετε  αγόρια !!!

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το επισκέφθηκα εχθές !
Από Αττική Οδό, δεν είναι καθόλου μακριά.
Δεν έχει και ότι καλύτερο από κοπέλλες.
Ανάλογα με την ώρα, μπορείς να πετύχεις από 2 έως 6 κορίτσια...
Ανοίγει από τις 3 το μεσημέρι και πάει μέχρι τα ξημερώματα !

Προσφέρει κάτι μοναδικό... για τους λάτρεις του είδους.

Τιμή ποτού (αντρικού) 8 ευρω. Η κοπέλλα που σερβίρει το βράδυ, είναι μία ευγενέστατη αδύνατη αλλοδαπή, με κοντά ξανθιά μαλιά - πάντα με χαμόγελο - η οποία σου δίνει όλες τις απαραίτητες διευκρυνήσεις.
Το ίδιο κάνουν και οι κοπέλλες που χορεύουν, οι οποίες στο ενδιάμεσο, κάνουν βόλτες στα 3-4 τραπέζια του μαγαζιού... Δεν έχουν ονόματα, αλλά νούμερα. Σου συστήνονται με το ΝΟΥΜΕΡΟ τους... Για να ξέρεις πότε είναι μέσα και χορέυουν !

DVD CABINE - Αναπαυτική πολυθρόνα με TFT Οθόνη και επιλογή DVD από μία πολύ μεγάλη συλλογή, για όλα τα γούστα.. Δεν ξέρω τιμή, διάρκεια κλπ.. Δεν το δοκίμασα.

PEEP SHOW - 3 ευρώ τα 3 λεπτά στη καμπίνα (κάτι σαν τηλεφωνικός θάλαμος) με τη χρήση προαγορασμένου χρόνου (πάνω σε ένα μαύρο μαγνητικό "κλειδί")στο οποίο βλέπεις πίσω από ένα τζάμι, την κοπέλα που σου γδύνεται και χορεύει. Η κοπέλλα δεν μπορεί να σε δεί, διότι από την πλευρά της, το τζάμι είναι καθρέπτης. Μπορείς πριν μπείς να γεμίσεις το"κλειδί σου" με όσα τρίλεπτα θέλεις, για να μην μπαινοβγαίνεις.

SOLO CABINE - 5 ευρώ τα 5 λεπτά, πάλι σε καμπίνα (λίγο πιό μεγάλη) με απλό τζάμι από το οποίο βλέπεις και σε βλέπει η κοπέλλα. Μπορείς να μιλήσεις με την κοπέλλα, αλλά όχι να έρθεις σε επαφή - να την αγγίξεις. Ανάλογα με το τι θα ζητήσεις, η κοπέλλα θα σου ζητήσει να τις δώσεις από 5 έως και 20 ευρώ, για να σε ικανοποιήσει... Δεν το δοκίμασα, αλλά το σκέφτομαι. Θα σας ενημερώσω σχετικά

VIP - 60 ευρώ σε ένα μικρό χώρο 4-5 τετραγωνικών με 2 καναπέδες και κουρτίνες γύρω γύρω, για πλήρη απομόνωση από τα υπόλοιπα. Δεν έχω μπει, για να σας πω αλλα θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω σχετικά.
Πάντως οι κοπέλλες ήταν κατηγορηματικές και οι 3 που ρώτησα "... ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ?"μου είπαν "ΑΠΛΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ.. ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΩ.. ΑΠΛΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΠΙΟ ΗΣΥΧΙΑ..."

Τέλος το γυναικείο ποτό είναι 20 ευρώ (έτσι τουλάχιστον μου είπαν) μπορεί να έχει πιό φθηνά ή και πιό εκριβά, ανάλογα με το ποτό και την ώρα που θα κάτσει η χορεύτρια μαζί σου...

Περιμένω πληροφορίες, απο συμπολεμιστή που πήγε στο VIP !!!!

Αυτά...
Μένω εκει κοντά... Κοπέλες μέτριές (1-2 έχουν να πουν κάτι).  το VIP είναι όλα τα λεφτά ... μην ακούς τι λένε απ΄έξω μέσα είναι κομπλέ το  πρόγραμμα. Πάρε μαζί καπότες καλού κακού. ;)(και κανα 90€...τουλάχιστον)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και  τί  να  τις  κάνεις  τις  καπότες  και  τα 90 € φίλτατε , όταν  θα  ξενιτευτείς  για  να  δεις  τα  μπάζα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom