Το επισκέφθηκα εχθές !
Από Αττική Οδό, δεν είναι καθόλου μακριά.
Δεν έχει και ότι καλύτερο από κοπέλλες.
Ανάλογα με την ώρα, μπορείς να πετύχεις από 2 έως 6 κορίτσια...
Ανοίγει από τις 3 το μεσημέρι και πάει μέχρι τα ξημερώματα !
Προσφέρει κάτι μοναδικό... για τους λάτρεις του είδους.
Τιμή ποτού (αντρικού) 8 ευρω. Η κοπέλλα που σερβίρει το βράδυ, είναι μία ευγενέστατη αδύνατη αλλοδαπή, με κοντά ξανθιά μαλιά - πάντα με χαμόγελο - η οποία σου δίνει όλες τις απαραίτητες διευκρυνήσεις.
Το ίδιο κάνουν και οι κοπέλλες που χορεύουν, οι οποίες στο ενδιάμεσο, κάνουν βόλτες στα 3-4 τραπέζια του μαγαζιού... Δεν έχουν ονόματα, αλλά νούμερα. Σου συστήνονται με το ΝΟΥΜΕΡΟ τους... Για να ξέρεις πότε είναι μέσα και χορέυουν !
DVD CABINE - Αναπαυτική πολυθρόνα με TFT Οθόνη και επιλογή DVD από μία πολύ μεγάλη συλλογή, για όλα τα γούστα.. Δεν ξέρω τιμή, διάρκεια κλπ.. Δεν το δοκίμασα.
PEEP SHOW - 3 ευρώ τα 3 λεπτά στη καμπίνα (κάτι σαν τηλεφωνικός θάλαμος) με τη χρήση προαγορασμένου χρόνου (πάνω σε ένα μαύρο μαγνητικό "κλειδί")στο οποίο βλέπεις πίσω από ένα τζάμι, την κοπέλα που σου γδύνεται και χορεύει. Η κοπέλλα δεν μπορεί να σε δεί, διότι από την πλευρά της, το τζάμι είναι καθρέπτης. Μπορείς πριν μπείς να γεμίσεις το"κλειδί σου" με όσα τρίλεπτα θέλεις, για να μην μπαινοβγαίνεις.
SOLO CABINE - 5 ευρώ τα 5 λεπτά, πάλι σε καμπίνα (λίγο πιό μεγάλη) με απλό τζάμι από το οποίο βλέπεις και σε βλέπει η κοπέλλα. Μπορείς να μιλήσεις με την κοπέλλα, αλλά όχι να έρθεις σε επαφή - να την αγγίξεις. Ανάλογα με το τι θα ζητήσεις, η κοπέλλα θα σου ζητήσει να τις δώσεις από 5 έως και 20 ευρώ, για να σε ικανοποιήσει... Δεν το δοκίμασα, αλλά το σκέφτομαι. Θα σας ενημερώσω σχετικά
VIP - 60 ευρώ σε ένα μικρό χώρο 4-5 τετραγωνικών με 2 καναπέδες και κουρτίνες γύρω γύρω, για πλήρη απομόνωση από τα υπόλοιπα. Δεν έχω μπει, για να σας πω αλλα θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω σχετικά.
Πάντως οι κοπέλλες ήταν κατηγορηματικές και οι 3 που ρώτησα "... ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ?"μου είπαν "ΑΠΛΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ.. ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΩ.. ΑΠΛΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΠΙΟ ΗΣΥΧΙΑ..."
Τέλος το γυναικείο ποτό είναι 20 ευρώ (έτσι τουλάχιστον μου είπαν) μπορεί να έχει πιό φθηνά ή και πιό εκριβά, ανάλογα με το ποτό και την ώρα που θα κάτσει η χορεύτρια μαζί σου...
Περιμένω πληροφορίες, απο συμπολεμιστή που πήγε στο VIP !!!!
Αυτά...