Νέα

CAESAR PALACE ΚΟΛΩΝΙΑ η SAMUA ΚΟΛΩΝΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OLYRET
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OLYRET

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
CAESAR PALACE Κλασάτο απέναντι από Ελληνικό εστιατόριο ο ΦΙΛΟΣ... πανάκριβες ωραίες γυναίκες αλλά 90 ευρώ και χωρίς τα ποτά

SAMUA 8 KM από ΚΟΛΩΝΙΑ πολύ όμορφο και πλάκα-πλάκα φοβερές πατάτες τηγανητές στο Μπουφε

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
τωρα εσυ ποσταρες???

εχεις παει κ στα 2? τιμες στο ενα κ τιμες στο αλλο? που ειναι μεσα το μαγαζι? εχει ιστοσελιδα? κλπ κλπ

OP
OP
O

OLYRET

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το caesa είναι σε κανονικό δρόμο,εννοώ δεν πιστεύεις ότι θα το βρείς εκεί... δίπλα έχει κανονικά μαγαζιά, ίσως για αυτό ανοίγει 21.00 έως 05.00
Το SAMUA είναι κλασσικό έξω από την Κολωνία 5-6 χλμ. Τα λεφτά 50 για μαγαζί και 50 για μετά... Εγώ ήθελα και εητρα και ήταν +25... Ωραίοι χοροί και πάρτυ από τα κορίτσια και φοβερά λουκάνικα.... το καλοκαίρι πρέπει να είναι παράδεισος , έζει μεγάλο κήπο

spuros31

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Έχει κανείς να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το Caesar Palace?

Επισκέπτης
Ναι απιδια αν εχει παει κανεις προσφατα να μας πει δυο πραγματα για το caesar's

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ όπως έγραψα και σε άλλο θρεντ πήγα στο Σαμία.
Είναι πολύ μικρό (για αυτό που θα ήθελα).
υπόγειο-ισόγειο και 2 όροφοι, στον 1ο τα δωμάτια και στο δεύτερο ένα μεγάλο σινεμά που παίζει ποδόσφαιρο.
στο υπόγειο τα ντουλάπια για αλλαγή ρούχων, η σάουνα και κάποιες ντουζιέρες όπως και ξαπλώστρες.

όλο το παιχνίδι γίνεται στο ισόγειο που είναι το μπαρ και το "σαλόνι"

μικρός χώρος, αποπνικτική ατμόσφαιρα και πολύς κόσμος μαζεμένος.
Προσωπικά δεν μου άρεσε και ήταν και ο λόγος που δεν αρτήθηκα. Συν το γεγονός πως τα κορίτσια μέχρι τις 9 το βράδυ ήταν σαν να βαριόντουσαν. Μετά τις 9 ανέβηκε η μουσική και άρχισε να ανεβαίνει λιγάκι και το κέφι... αλλά λίγες κοπέλες είχαν διάθεση.

δεν είχε καθόλου μαύρες (μου έκανε εντύπωση - όχι πως ενδιαφερόμουνα) και ήταν πίτα στη Ρουμανία...νομίζω ούτε μία κοπέλα από αλλού...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom