dimitris_zio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Δε θημάμαι αν ειπάρχει αυτο το θρεντσ... οποιος γνωρίζει για C/G απο ΙΑΠΟΝΙΑ ασ ενημερωσει...
φιλε δεν εχεις αδικο αλλα νομιζω οτι καλο ειναι να βρουμε κ εδω... πραγματικα ωμος ουτε video βρεισκω απο ιαπονεζες πορνο σταρ.. τι σιμβενει με αυτη την πραγματικα υπεροχη χωρα της Ιαπονιας??Μη φάτε έχει γλάρο
Η μόνη περίπτωση είναι φτηνό εισιτήριο για Λονδίνο
και εκεί ανοίγουν οι πύλες του παραδείσου...
άσε χτυπάς νεύρο...
Ιαπωνία δεν έχω βρεί, αλλά νοικιάζουνε τύπου σκιστομάτας νίνζα από τα βάθη της Ρωσίας πλασάροντας τες ως Ιαπωνέζες.
Τι να το κάνεις; Μούφα γκέϊσα.
Πάντως αν γνωρίζει κανείς ορίτζιναλ ενδιαφέρομαι να μάθω κι εγώ
Απλά δε ξέρω από πότε είναι..Οι χρεώσεις είναι περίεργα χαμηλές..Εγω παντως το εστειλα το μηνυματακι μου!
Στείλε ένα μνμ και πού ξέρεις??
120 ευρω χαμηλο!!!!για αυτο σας πιανουν κοροιδα!Απλά δε ξέρω από πότε είναι..Οι χρεώσεις είναι περίεργα χαμηλές..
120 ευρώ για 1 ώρα!!
Όταν το κάθε ρουμανάκι του Αμνέζια θέλει 50 για 30΄, στο στούντιο θέλουν 50 για 20-25, η προσφορά της-αν ισχύει και αν φυσικά είναι γιαπωνέζα και όχι φιλιππινο/ταυλανδή- μου ακούγεται καλή.120 ευρω χαμηλο!!!!για αυτο σας πιανουν κοροιδα!
Όταν το κάθε ρουμανάκι του Αμνέζια θέλει 50 για 30΄, στο στούντιο θέλουν 50 για 20-25, η προσφορά της-αν ισχύει και αν φυσικά είναι γιαπωνέζα και όχι φιλιππινο/ταυλανδή- μου ακούγεται καλή.
Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του.
Το θεμα ειναι οτι οτιδηποτε πανω απο 50 ευρω,ειναι υπερβολικο.αν δεν τα δωσετε τα παραπανω,καποια στιγμη θα αναγκαστουν να σας το μειωσουν.δεν λετε να το καταλαβετε.Όταν το κάθε ρουμανάκι του Αμνέζια θέλει 50 για 30΄, στο στούντιο θέλουν 50 για 20-25, η προσφορά της-αν ισχύει και αν φυσικά είναι γιαπωνέζα και όχι φιλιππινο/ταυλανδή- μου ακούγεται καλή.
Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του.
Μην ανησυχείς σε λίγο δε θα τα έχουν οι περισσότεροι να τα δίνουν..Αλλά ας μην αρχίσουμε πάλι με τις τιμές..Το θεμα ειναι οτι οτιδηποτε πανω απο 50 ευρω,ειναι υπερβολικο.αν δεν τα δωσετε τα παραπανω,καποια στιγμη θα αναγκαστουν να σας το μειωσουν.δεν λετε να το καταλαβετε.