Νέα

BREXIT

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Δυο ερωτήσεις για το Βρεττανικό δημοψήφισμα

• Το δημοψήφισμα θα βγάλει "παραμονή στην ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 40 29,6%
  • Το δημοψήφισμα θα βγάλει "έξοδος από ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 45 33,3%
  • Θα βγάλει αποτέλεσμα πολύ κοντά στο 50-50 (από 49,5% έως 50,5%)

Ψήφοι: 17 12,6%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΝΑΙ» (παραμονή)

Ψήφοι: 34 25,2%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΟΧΙ» (αποχώρηση)

Ψήφοι: 60 44,4%
  • Δε θα πήγαινα να ψηφίσω. Ας αποφασίσουν άλλοι για μένα.

Ψήφοι: 1 0,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    135

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι φιλελεύθεροι καθόλου δεν τον ήπιαν... η Αγγλία θα κάνει ακόμη περισσότερο φιλελεύθερη στροφή τώρα... θα κόψει και άλλα επιδόματα, θα βάλει τους τεμπέληδες να δουλέψουν κλπ κλπ κλπ ..
Δηλαδή εσύ είτε με Brexit είτε με Remain δεν έχεις κανένα πρόβλημα?  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Lafazanis for Treasury CEO !!!!!  :rockon: :rockon:

Με Deputy CEO τη Ραχήλ Μακρή που έχει αποδεδειγμένες γνώσεις επι του θέματος !!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

προβλέπω ισοτιμία 1 λίρα  = 0.8 ευρώ ... σύντομα... ευτυχώς δεν έχω λίρες (καμμιά δεκαπενταριά χιλιάδες έχω στον τρεχούμενο) και το νέο κοντράτο μου προνόησα και το έκανα σε ευρώπουλα...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Η πλακα ειναι οτι το βασικοτερο επιχειρημα των αγγλων προς τους σκωτσεζους οταν εκαναν το δικο τους δημοψηφισμα, ηταν οτι αν βγουν απο το uk φευγουν και απ την ΕΕ :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

προβλέπω ισοτιμία 1 λίρα  = 0.8 ευρώ ... σύντομα... ευτυχώς δεν έχω λίρες (καμμιά δεκαπενταριά χιλιάδες έχω στον τρεχούμενο) και το νέο κοντράτο μου προνόησα και το έκανα σε ευρώπουλα...
Όλα καλά ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δηλαδή εσύ είτε με Brexit είτε με Remain δεν έχεις κανένα πρόβλημα?  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Απολύτως κανένα ... έχω και αγγλικό διαβατήριο (γιαυτό και ψήφισα) όπως και ελληνικό... στα παπάρια μου... Σε 2.5 χρονάκια συμπληρώνω και 40 χρόνια δουλειάς με ασφάλιση εκ των οποίων τα απαραίτητα 5 για λήψη σύνταξης και από την Αγγλία... (5/10 της σύνταξης στα 66 μου)

ίσως χάσω λίγα από το pension plan που έχω και από το share plan της ΒΤ αλλά θα είναι ψίχουλα...

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
:erection:
Brexit to be followed by Grexit. Departugal. Italeave. Fruckoff. Czechout. Oustria. Finish. Slovlong. Latervia. Byegium, until EU reach the state of Germlonely
:erection:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Απολύτως κανένα ... έχω και αγγλικό διαβατήριο (γιαυτό και ψήφισα) όπως και ελληνικό... στα παπάρια μου... Σε 2.5 χρονάκια συμπληρώνω και 40 χρόνια δουλειάς με ασφάλιση εκ των οποίων τα απαραίτητα 5 για λήψη σύνταξης και από την Αγγλία... (5/10 της σύνταξης στα 66 μου)

ίσως χάσω λίγα από το pension plan που έχω και από το share plan της ΒΤ αλλά θα είναι ψίχουλα...
Χαίρομαι φίλε! Ίσως θα έπρεπε να πάρεις και λίγο πιο ζεστά το θέμα του Brexit που θα σε απαλάξει απο τους επιδοματίες και τους παράνομους μετανάστες! Ή τουλάχιστον να ήσουν ουδέτερος ή λιγότερο φανατισμένος ..

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
δεν απαντάς στην ερώτηση μου νικολιό και με στεναχωρείς ... πως διάολο συντάσσεσαι με τους φασίστες του Φάραντζ που φωνάζουνε έξω οι μετανάστες και κλειστά σύνορα ? Τους ταξικούς σου αδελφούς δεν τους σκέφτεσαι που τώρα θα αρχίσουν οι άγγλοι να τους πετάνε στην Μάγχη ?

Οι φιλελεύθεροι καθόλου δεν τον ήπιαν... η Αγγλία θα κάνει ακόμη περισσότερο φιλελεύθερη στροφή τώρα... θα κόψει και άλλα επιδόματα, θα βάλει τους τεμπέληδες να δουλέψουν κλπ κλπ κλπ ..

ρε μαλάκα το ηνωμένο βασίλειο είναι μια πολυπολιτισμική χώρα και έχει μετανάστες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης και πρίν την ΕΕ αλλά και κατά τη διάρκεια της ΕΕ άρα θα συνεχίσει να έχει και τώρα. Τόσα γκέτο έχει στο λονδινο αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της αγγλίας. Επίσης μέχρι σήμερα η αγγλία είχε κλειστά τα σύνορά της και δεν δεχόταν μετανάστες πώς νομίζεις ότι έχουν μείνει 50.000 στην ελλάδα???επίσης ποιός σου είπε ότι θα κόψει επιδόματα? όλα αυτά γιατί το βγάζεις από το μυαλό σου? Μη ξεχνάς ότι όλοι οι φιλελέ υπέρ της παραμονής είσαστε αυτοί που ψήφισαν έξοδο ήταν η εργατική τάξη από όλα τα εργατικά προάστια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Χαίρομαι φίλε! Ίσως θα έπρεπε να πάρεις και λίγο πιο ζεστά το θέμα του Brexit που θα σε απαλάξει απο τους επιδοματίες και τους παράνομους μετανάστες! Ή τουλάχιστον να ήσουν ουδέτερος ή λιγότερο φανατισμένος ..

Λάθος φίλε ... πιστεύω στην Ενωμένη Ευρώπη (έστω και dominated από την Γερμανία)... Εξάλλου η ισχύς είναι εν τη ενώσει και όχι εν τη διαλύσει... Και από τους επιδοματίες σε απαλλάσουν πολιτικές και όχι απαγορεύσεις..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε μαλάκα το ηνωμένο βασίλειο είναι μια πολυπολιτισμική χώρα και έχει μετανάστες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης και πρίν την ΕΕ αλλά και κατά τη διάρκεια της ΕΕ άρα θα συνεχίσει να έχει και τώρα. Τόσα γκέτο έχει στο λονδινο αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της αγγλίας. Επίσης μέχρι σήμερα η αγγλία είχε κλειστά τα σύνορά της και δεν δεχόταν μετανάστες πώς νομίζεις ότι έχουν μείνει 50.000 στην ελλάδα???επίσης ποιός σου είπε ότι θα κόψει επιδόματα? όλα αυτά γιατί το βγάζεις από το μυαλό σου? Μη ξεχνάς ότι όλοι οι φιλελέ υπέρ της παραμονής είσαστε αυτοί που ψήφισαν έξοδο ήταν η εργατική τάξη από όλα τα εργατικά προάστια

νικολιό.. τώρα θα αρχίσουν να διώχνουν...

και στα παπάρια μου τα γκέτο μουσλίμια είναι έτσι και αλλιώς υπάνθρωποι και ζώα είναι .. ακόμη και πλούσιοι να είναι σε γκέτο θα ζούν αυτά τα ζώα γιατί δεν θέλουν να χάσουν την μυρωδιά τους...

και φυσικά υπέρ της παραμονής ψηφίσανε οι απόφοιτοι πανεπιστημίων και κολλεγίων και υπέρ της εξόδου τα αγράμματα ζωάδια...

και ξέρεις που υπάρχει πραγματικά πολυπολιτισμική κοινωνία ??? Στις ΗΠΑ όπου οι παλιοί μετανάστες έχουν ενσωματωθεί και λειτουργούν σαν μία κοινωνία (οι καινούργιοι είναι συνήθως ζώα μουσλίμια ή εγκληματικά υπάνθρωπα στοιχεία από την νότια αμερική ) σκεφτόμενοι τις ρίζες τους και τηρώντας σε έναν βαθμό τα έθιμα τους αλλά παράλληλα δίνοντας όρκο στην Αμερικάνικη σημαία... αυτή είναι πολυπολιτισμική κοινωνία

στην αγγλία υπάρχει κοινωνία ανθρώπων και πολλές αγέλες ζώων...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
βλέπεις τράμου τι λέει η φιλελέ μαριονέτα του μπόμπολα?

«Ποιοι ψήφισαν Brexit; Οι συνταξιούχοι, οι λιγότερο μορφωμένοι και οι άνεργοι των αποβιομηχανοποιημένων περιοχών. Οι πιο ευάλωτοι δηλαδή στο λαϊκισμό πολιτικών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παραδοσιακών ΜΜΕ. Δεν έχω αμφιβολία ότι αν «αύριο» γινόταν ξανά το δημοψήφισμα το Brexit θα έπεφτε από το 51.9% στο 30%», σημειώνει ο κ. Θεοδωράκης.

πηγη
οι άνεργοι ψήφισαν έξοδο για να διεκδικήσουν μια καλύτερη μέρα με εργασία και δικαιώματα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και ξαναλεω..τι σε νοιαζει τι κανει η Αγγλια; Αγγλια εισαι; Στην Ελλαδα το αποτελεσμα αυτο ειναι σκισιμο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βλέπεις τράμου τι λέει η φιλελέ μαριονέτα του μπόμπολα?

«Ποιοι ψήφισαν Brexit; Οι συνταξιούχοι, οι λιγότερο μορφωμένοι και οι άνεργοι των αποβιομηχανοποιημένων περιοχών. Οι πιο ευάλωτοι δηλαδή στο λαϊκισμό πολιτικών, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παραδοσιακών ΜΜΕ. Δεν έχω αμφιβολία ότι αν «αύριο» γινόταν ξανά το δημοψήφισμα το Brexit θα έπεφτε από το 51.9% στο 30%», σημειώνει ο κ. Θεοδωράκης.

πηγη
οι άνεργοι ψήφισαν έξοδο για να διεκδικήσουν μια καλύτερη μέρα με εργασία και δικαιώματα

ποιοί άνεργοι ρε μαλάκα ?? 5% ανεργία έχει η Αγγλία και από αυτούς πάνω από τους μισούς είναι αρνητές εργασίας σαν και τον κολλητό σου...

θα μας τρελλάνεις...

περιμένουν δηλαδή οι άνεργοι να πετάξουν έξω τους μετανάστες (τα ταξικά σου αδέλφια) για να βρούνε δουλειά ??

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μαλακία ξεμαλακία από σήμερα το πρωί τα σύνορα της Αγγλίας είναι κλειστά για τους αιτούντες άσυλο... τέρμα Σύριοι, Αφγανοί, Ιρανοί, Ιρακινοί, Σομαλοί κλπ κλπ κλπ "κατατρεγμένοι"

πάπαλα τα ταξικά σου αδέλφια λέφτη ... στην Μάγχη θα τους αμολάνε με τσιμέντο στα ποδάρια

απο ελλαδα ζητανε διαβατηριο? κ για σπουδε δουλειες θα θελεις εγκριση βιζα?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποιοί άνεργοι ρε μαλάκα ?? 5% ανεργία έχει η Αγγλία και από αυτούς πάνω από τους μισούς είναι αρνητές εργασίας σαν και τον κολλητό σου...

θα μας τρελλάνεις...

περιμένουν δηλαδή οι άνεργοι να πετάξουν έξω τους μετανάστες (τα ταξικά σου αδέλφια) για να βρούνε δουλειά ??
τρικυμια το παιδι.
θελουμε μεταναστες αλλα μας χαλανε τις δουλειες και να τουσ πεταξουμε εξω. αλλα ειαι ταξικα αδερφια μας και τους θελουμε μεσα...
τι να κανουμε;
οκ, το πηραμε αποφαση...φταιει η ΕΕ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
απο ελλαδα ζητανε διαβατηριο? κ για σπουδε δουλειες θα θελεις εγκριση βιζα?

και σήμερα ζητάνε διαβατήριο από την Ελλάδα και όλη την ΕΕ ... δεν είναι μέλη της Σέγκεν... απλά ο πολίτης της ΕΕ έχει δικαίωμα εγκατάστασης και εργασίας χωρίς καμμιά διατύπωση πέραν αυτών που χρειάζεται ο Αγγλος

και φυσικά μετά από την έξοδο θα χρειάζεται βίζα παραμονής (αν πρόκειται να εγκατασταθείς) και άδεια εργασίας...

για τους φοιτητές θα χρειάζεται ειδική βίζα και φυσικά τα δίδακτρα που πληρώνουν σήμερα (9.000 λίρες τον χρόνο) θα διπλασιαστούν και μάλιστα δεν θα έχουν και πρόσβαση στα πολύ φτηνα φοιτητικά δάνεια (0% επιτόκιο κατά την περίοδο σπουδών έναρξη αποπληρωμής μόνον όταν το ετήσιο εισόδημα υπερβαίνει τις 18.000 λίρες τον χρόνο και επιτόκιο της τάξςη του 0.5%)...

αντίστοιχα και ο Αγγλος για να εγκατασταθείκαι να εργαστεί σε άλλο κράτος της ΕΕ θα χρειάζεται βίζα εγκατάστασης και άδεια εργασίας ...

αλλά αρχίσανε ήδη οι κωλοτούμπες..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τρικυμια το παιδι.
θελουμε μεταναστες αλλα μας χαλανε τις δουλειες και να τουσ πεταξουμε εξω. αλλα ειαι ταξικα αδερφια μας και τους θελουμε μεσα...
τι να κανουμε;
οκ, το πηραμε αποφαση...φταιει η ΕΕ

τρικυμία εν κενώ κρανίω...

ακρα δεξιά και άκρα αριστερά χέρι χέρι (ΧΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ πχ) με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα... ύστερα λένε ότι ο κομμουνισμός δεν είναι φασισμός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom