Είσαι ηλίθιος γιατί:
Α.Και για εμάς υπήρχαν εφημερίδες και περιοδικά τους που κλαίγανε και λυπόντουσαν,αλλά δεν τους γαμάει κανείς αυτούς(βλέπεις ο Γερμανός,ο Άγγλος,ο Γάλλος,ο Έλληνας και όλοι μας βράζουμε στο ίδιο καζάνι και μας έχουν όλους χεσμένους.).Αυτοί που είναι σημαντικοί και διαμορφώνουν πολιτικές είναι οι κεφαλαιοκράτες,οι επενδυτές και εν γένει όσοι ασχολούνται με λεφτά,πολλά λεφτά,τα οποία ταχύτατα μεταφέρουν στην Φρανκφούρτη,όπου το χρηματιστήριό τους ανεβαίνει καθημερινά,ενώ στο Λονδίνο κλαίνει με μαύρο δάκρυ τόσο για την κατρακύλα του δείκτη τους,όσο και για αυτή της λίρας.
Β.Δεν μίλησα περί εξόδου και ανεργίας της Σκωτίας,αλλά της Αγγλίας,με ταραχές σε όλο το εύρος των βρετανικών νήσων,πράγμα που δεν κατάλαβες,γιατί μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις,αλλά να κράζεις σαν καλό ορκ.
Γ.Αν ήμουν Άγγλος θα μπορούσα να χαρακτηριστώ βολεψάκιας,με την προϋπόθεση ότι είχα εκφράσει κάποια άποψη και όχι με απλή έκθεση κάποιων λογικών συμπερασμάτων.Δεν είμαι,όμως,ούτε εξέφρασα κάποια άποψη,αλλά γεγονότα και λογική εξέλιξη άλλων γεγονότων.Προσωπικά και εγώ και εσύ και όλοι μας εδώ,στην πούτσα μας.Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δική μας πιθανή έξοδο,χωρίς μάλιστα να κληθούμε να επιλέξουμε,όπως κάνουν οι Βρετανοί.