Επισκέπτης
όταν είδα ότι είχε λιρα:δολλάριο πρωί πρωί της 22/6 1:1.44 με τάση ανόδου (εφτασε μέχρι 1:1.49) έδωσα αμέσως εντολη... Πέτυχα καθαρή θέση 1:1.436
Τώρα έχει 1:1.375
Τὶ ἐντολή; Φόρεξ παίζεις ἤ κανονικὰ μπικικίνια εἶχες;
όταν είδα ότι είχε λιρα:δολλάριο πρωί πρωί της 22/6 1:1.44 με τάση ανόδου (εφτασε μέχρι 1:1.49) έδωσα αμέσως εντολη... Πέτυχα καθαρή θέση 1:1.436
Τώρα έχει 1:1.375
Τὶ ἐντολή; Φόρεξ παίζεις ἤ κανονικὰ μπικικίνια εἶχες;
ξέρεις επιπλέουσα κουράδα ότι 7 μπύρες λιγότερες με τρία μύρια τουρίστες είναι 21 μύρια μπύρες λιγότερες ... κάνε τις πράξεις βλάκα..
και που θα πανε ολοι αυτοι??? στην Τυνησια??? Που το μεθυσι τιμωρειται με βουρδουλιες???αν αυτό σου κόψει βλάκα διακόσιες χιλιάδες τουρίστες ναι είναι μεγάλη καταστροφή ... δεν θέλει και ιδιαίτερο νου κρετίνε να το καταλάβεις...
Σιγά μην είναι και 30 εκατομμύρια εκατομμύρια οι Βρετανοί τουρίστες τενεκέ, βλήμα, σκουπίδι.
Άντε, τρέχα να google-άρεις τώρα για τον αριθμό, να γυρίσεις να γυρίσεις να μας πεις τη σοφιστεία σου.
Ισπανια, Ιταλια, Μαλτα, Αγια Ναπα κλπ κλπκαι που θα πανε ολοι αυτοι??? στην Τυνησια??? Που το μεθυσι τιμωρειται με βουρδουλιες???
ισως και λίγο παραπάνω από το νούμερο που λέω είναι επιπλέουσα κουράδα...
Ρε παιδια, εχει καταλαβει κανεις σας τον λογο που εχουνε φαγωθει ο Σουλτσ ο Σοιμπλε και ο Γιουνκερ για ταχυτατη εξοδο της Βρετανιας απο την Ευρωπη?
Κατι πρεπει να παιζει, δηλαδη κατι εχουν στο μυαλο τους αλλα προς το παρον εγω δεν το βλεπω, μηπως το εχετε παρει γραμμη εσεις? Και μην μου πειτε οτι ειναι μονο απο εκδικητηκοτητα...
Δεν υπαρχει τετοιο σεναριο, επειδη αν εκληφθει ως εκδικηση θα χασουν περαιτερω εδαφος... κατι θελουν να προλαβουν με πολλη πονηρια αλλα δεν καταλαβαινω τι...!!!
Ισπανια, Ιταλια, Μαλτα, Αγια Ναπα κλπ κλπ
Καλά εσύ μπορείς να λες ότι μαλακία θέλεις.
Μέχρι να παραθέσεις σοβαρή πηγή όμως εμείς θα συνεχίσουμε να σε θεωρούμε σκουπίδι και τενεκε ξεγανωτο.
...και θα μου κοψει 200.000 Αγγλους των 200 ευρω...που πινουν τις μπυρες και μετα πιστολιαζουν το μαγαζι και φευγουν....
Φετος περιμενουμε τεραστια κυματα ΜΑΤΣΩΜΕΝΩΝ ΡΩΣΣΩΝ που θα ερθουν να ξοδεψουν τα ωραια τους λεφτακια,αφου ο μαλακας ο Σουλτανος εριξε το αεροπλανο....
καλά... κάτσε να τους δούμε πρώτα... γιατί και ο Λαφαζάνης τα πέντε δις μας έλεγε πως θα δώσουν
Στην Ατταλεια μονο στη Μεσογειο και στα μικρασιατικα παραλια πηγαίνανε αρκετοι οι οποιοι είναι αφαντοι φετος.Λογικα θα εμφανιστουν και εδώ.καλά... κάτσε να τους δούμε πρώτα... γιατί και ο Λαφαζάνης τα πέντε δις μας έλεγε πως θα δώσουν
είδη χαμός γίνετε από Ρώσους...
στην περιοχή μου τουλάχιστον
Στην Ατταλεια μονο στη Μεσογειο και στα μικρασιατικα παραλια πηγαίνανε αρκετοι οι οποιοι είναι αφαντοι φετος.Λογικα θα εμφανιστουν και εδώ.
έλα επιπλέουσα κουράδα ξεσκιμένη prolapsus κωλοτρυπίδα...
Ποιες ισοτιμιες θα αλλαξουνε τωρα μωρε... Θα πεσει η λιρα λενε... Η κοινοπολιτεια αντιπροσωπευει το 20% του παγκοσμιου ΑΕΠ... και ειναι ο 30% του παγκοσμιου πληθυσμου...κατεχει το 21% της εκτασης του πλανητη... αλλα θα πεσει επειδη βγηκε απο την ψωρο-ευρωπη... αφηστε με τωρα βραδυατικα...