Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Σου βγάζω το καπέλο ρε μαν, αυτό που έχεις βάλει κάτω από το αβατάρ σου είναι η αλήθεια του σύμπαντος.
να σημειώσω ότι – κατά την ταπεινη παντοτε γνωμη μου- εάν ειχε κυβερνησει για τριαντα ακομη χρονια,η οψη του κοσμου θα ηταν πολύ καλυτερη,όπως και ο ΝΕΡΩΝ Ο ΜΕΓΑΣ.
ωραίο θρεντ..
όλοι εσείς που προβλέψατε ότι δεν υπάρχει brexit κάντε μας κι άλλες αναλύσεις
τώρα που πίνω και καφέ
αν δεν γράψετε να πάω να διαβάσω το παλιό θρεντ με τις προβλέψεις σας για το δημοψήφισμα που είχε γίνει στην ελλάδα τουλάχιστον
Έχω να πάω Λονδίνο μήνες... Ό,τι γνωρίζετε, γνωρίζω.
Αλλά με άτομα που μιλάω εκεί είναι μισοί μισοί, μοιρασμένοι.
Είναι φιλάργυροι και πράγματι θα ψηφίσουν με γνώμονα την τσέπη τους -εκεί το πάει ο Κάμερον να το γυρίσει, τρομοκρατώντας τους ότι θα φτωχύνουν...
Και οι πιο φανατικοί υπέρ Brexit, είναι οι νέο-Βρετανοί......
Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει, ασχέτως της δολοφονίας.
Και μόνο που ο Ομπάμα μίλησε υπέρ της παραμονής, το πράγμα βρώμαγε από καιρό...
Μύστη ένα πράγμα θα σου πω: τους απασχολεί τρελά το ζήτημα, και ενώ θέλουν να φύγουν, διστάζουν κάπου από τον φόβο στο άγνωστο, όχι επειδή νιώθουν Ευρωπαίοι. (Αυτόν τον φόβο δεν τον είχε ο λαός που ψήφισε ΟΧΙ σε εμάς στο δημοψήφισμα του Τσίπρα...)
Είναι μια μάχη ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική.
Προσωπική εκτίμηση, ότι θα φύγουν.
(Αν πέσω μέσα και στο πρωτάθλημα των Cavs , και στην ήττα της Χίλαρι, θα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έπαιξα στοίχημα..)
Γραψε ρε παιχτη οτι ο Γκρινσπαν ειναι ο πρωην προεδρος της Federal Reserve,και απο τα μεγαλυτερα οικονομικα μυαλα του πλανητη... Τι μυαλο δηλαδη... αν η οικονομια του πλανητη ηταν θεατρικο εργο (οχι οτι δεν ειναι), αυτος θα ηταν ο σκηνοθετης....Τέλος στις συζητήσεις και τις παπαρολογίες εβαλε ο κ. Γκρίνσπαν, ο οποίος ,επειδή άλλα τον απασχολούν,ητοι σκεπτεται σοβαρα και όχι ως βαλκάνιος κληρονομος της οθωμανικης αυτοκτρατοριας ειπε ,ο Μεγαλος
" Αναφερόμενος στα προβλήματα που θα προκύψουν στην ευρωπαϊκή οικονομία, ο Άλαν Γκρίνσπαν έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Ελλάδα, η οποία «βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο και δεν πρόκειται να συνεχίσει για πολύ ακόμα στο ευρώ, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σήμερα».
Ητοι, σε πιο απλή γλώσσα, " Παύουμε να ασχολούμαστε τους πετάμε έξω από ευρώ ,αφου ο΄τι ειχε καποια αξία το βουτήξαμε ήδη,και πάμε παρακάτω" . Οπότε, πολύ συντομα θα πραγματοποιησουν το παλιο σχέδιό μου ,που πολλοί κορόιδευαν, "Μπουρδέλο τη Βουλη,με πουτανες τις γυναικες,κορες και γκομενες (αυτές αξιζουν κατι) των πρωην βολευτων,κατα αντιγραφη (δεν το κρυβω) από την ιστορικη ενεργεια του Προστατη Αγιου των μπουρδελιαρηδων ,του ΜΕΓΙΣΤΟΥ αυτοκρατορα Gaius Iulius Caesar Germanicus, ,του επιλεγομένου ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ (12-41 μ.Χ.)( παρατσούκλι που του ειχαν δωσει οι στρατιώτες ,λογω των παπουτσιων (calligae) , που φορούσε στο στρατοπεδο.) να σημειώσω ότι – κατά την ταπεινη παντοτε γνωμη μου- εάν ειχε κυβερνησει για τριαντα ακομη χρονια,η οψη του κοσμου θα ηταν πολύ καλυτερη,όπως και ο ΝΕΡΩΝ Ο ΜΕΓΑΣ.
Γραψε ρε παιχτη οτι ο Γκρινσπαν ειναι ο πρωην προεδρος της Federal Reserve,και απο τα μεγαλυτερα οικονομικα μυαλα του πλανητη... Τι μυαλο δηλαδη... αν η οικονομια του πλανητη ηταν θεατρικο εργο (οχι οτι δεν ειναι), αυτος θα ηταν ο σκηνοθετης....
..και δεν τον αξιοποιουμε.κι εμεις εχουμε καρανικα τυπε
Γραψε ρε παιχτη οτι ο Γκρινσπαν ειναι ο πρωην προεδρος της Federal Reserve,και απο τα μεγαλυτερα οικονομικα μυαλα του πλανητη... Τι μυαλο δηλαδη... αν η οικονομια του πλανητη ηταν θεατρικο εργο (οχι οτι δεν ειναι), αυτος θα ηταν ο σκηνοθετης....
ανέλυσε μας το αν θέλεις λίγο.
Το Brexit γίνεται... Bremain! Δραματική έκκληση βουλευτή: Σταματήστε την τρέλα, αγνοήστε το αποτέλεσμα! Σχεδόν 2 εκατ. υπογραφές για νέο δημοψήφισμα
καινουργιο ζαβο μας προεκυψε
παντως απο τις αντιδρασεις φαινονται οι «δημοκρατικες αξιες» της ενωμενης σφηκοφωλιας