You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BPL...(ίντερνετ μέσω ρεύματος).....γνώμες, απόψεις.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγώ που έβαλα ένα dLAN 200 AVmini Starter Kit ( ~100 Euro το ζευγάρι ), παίξανε αμέσως χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση. ( Εάν θες να κάνεις επιπρόσθετες ρυθμίσεις, φυσικά και μπορείς).
Και μετά από ερώτηση στην Devolo για παραπάνω κιτ η απάντηση της ήταν :
"you can add any white dLAN adapter to extend your starter kit."
που σημαίνει ότι συνεργάζεται και με τα υπόλοιπα προϊόντα της Devolo (Homeplugs).
Και μετά από ερώτηση στην Devolo για παραπάνω κιτ η απάντηση της ήταν :
"you can add any white dLAN adapter to extend your starter kit."
που σημαίνει ότι συνεργάζεται και με τα υπόλοιπα προϊόντα της Devolo (Homeplugs).
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
προσοχή κύριοι..
δουλεύουν άψογα αλλά
(1) εαν η εγκατάσταησ είναι τριφασική τότε οι πρίζες θα πρέπει να βρίσκονται πάνω στην ίδια φάση
(2) τα καλώδια μεταφοράς καλό είναι να μην είναι πολύκλωνα αλλά μονόκλωνα
(3) όταν δεν χρησιμοποιούνται καλό θα είναι να βγαίνουν από την πρίζα διότι αλλιώς περιορίζεται κατά πολύ ο χρόνος ζωής τους...
δουλεύουν άψογα αλλά
(1) εαν η εγκατάσταησ είναι τριφασική τότε οι πρίζες θα πρέπει να βρίσκονται πάνω στην ίδια φάση
(3) όταν δεν χρησιμοποιούνται καλό θα είναι να βγαίνουν από την πρίζα διότι αλλιώς περιορίζεται κατά πολύ ο χρόνος ζωής τους...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αν είναι μόνο αυτά τα προβλήματα τότε καραλέει
όντως,.... είναι μία πολύ καλή ακι ασφαλής λύση για δικτύωση μέσα στο σπίτι χωρίς την χρήση wifi.. βέβαια σου τρώνε πρίζες (διότι όπως προανέφερα είναι καλό να μην μπαίνουν πάνω στο πολύπριζο αλλά απευθείας στην πρίζα).. υπάρχουν όμως και μοντέλλα τα οποία βγάζουν και πρίζα ...
προσοχή κύριοι..
δουλεύουν άψογα αλλά
Φίλε μου, το 1 και το 2 ΔΕΝ ισχύουν! Στο σπίτι μου έχω τριφασικό και τα δοκίμασα επίτηδες σε άλλη φάση και παίξανε, όπως επίσης και με πολύκλωνα καλώδια. Έχει αλλάξει ΠΟΛΥ η τεχνολογία τα τελευταία 2 χρόνια. Θα συμφωνήσω με το 3 100%.
4W ακτινοβολια εχουν? :o
-λαθος- δεν ειδα καλα... σε τι ισχυ εκπεμπουν οι ασυρματοι
που ειπες πριν...
4Watt κατανάλωση βρε συ....δεν υπάρχει ακτινοβολία στο ενσύρματο μοντέλο μέσω CAT5