Νέα

Bowling.....ασχολείται κανείς?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 784
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Επειδή αθλητισμός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και η πορτοκαλιά σπυριάρα μπάλα.....παίζει κανείς το εν΄λόγω άθλημα συστηματικά? Εγώ πάντως ναι και θα ήθελα να βρω εδώ και άλλους με την ίδια λόξα.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ενδιαφέρον...Παλαιότερα έπαιζα αρκετά..

Μάλιστα είχα αρχίσει να παίζω και με φάλτσα... :dancing:

OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είναι μεγάλο κόλλημα. Ευτυχώς εδώ κάτω ακόμα δεν τρώμε και λάμπες στις τιμές όπως πάνω.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κάποτε ναι, τώρα είτε λόγω χρόνου είτε επειδή κανένα ρεμάλι δεν ακολουθεί το έχω παρατήσει
την μεγάλη φρίκη την έπαθα πέρυσι! πήγα να παίξω μετά απο αποχή 5-6 χρόνια και το βράδυ πόναγε χέρι-πόδι! πουτάνα αγυμνασιά

OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πιάνεσαι εύκολα ναι. Και εγώ αν ξεπεράσω τα 4-5 παιχνίδια στην προπόνηση, πονάνε χέρια, μέση......είμαστε και μετά τα 30!!! :)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Την τρίτη ή τέταρτη φορά που πήγα για bowling καταλήξαμε να παίζουμε με κάτι γιαπωνεζουλες τουρίστριες.. (καλά μουνάκια)..Θέλοντας να κάνω το κομμάτι μου και με σύμμαχο το νόμο του Μέρφυ...έφαγα μια σούπα..όλη δική μου .

Λίγο ακόμα και θα χτύπαγα τις κορύνες με το κεφάλι μου....ρόμπα ο μεγάλος.. :grin:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξέρω αν είναι τα γεράματα και σκέφτομαι έτσι, αλλά βλέπω κάτι μαγαζιά bowling με φωτισμό blacklight, τέρμα μουσική το "καπετανάκη που έχει ντούγκλα στο μουστάκι" και την κάργια να λικνίζεται δίπλα στις μπάλες.
δεν μου πάει καρδιά να παίξω εκεί μέσα :think:

Επισκέπτης
Έχω παίξει σύνολο καμιά 20αριά φορές. Ωραίο είναι, μου αρέσει. Είναι και σχετικά εύκολο να το μάθεις. Από την δεύτερη κιόλας φορά που έπαιξα, έριξα strike!!! :rockon:

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Το θέμα είναι να έχεις στυλ (άλλο να βλέπεις τη Σερένα Ουίλλιαμς να παίζει τένις και άλλο την Κουρνικόβα) και φυσικά να ορίζεις το φάλτσο όσο καλύτερα γίνεται. Γιατί πες ότι ρίχνεις την κανονιά και πέφτουν όλες τρομοκρατήμενες, αν όμως σου κάτσει κάποιο περίεργο σπλιτ; Και καλά ας εξαιρέσουμε την περίπτωση να σου μείνουν οι 7 και 10 που δεν είναι μόνο θέμα καλλιτεχνίας αλλά και τύχης να τις ρίξεις, αν είναι ένα 3-10 ή ένα 2-7 σπλιτ;
Αυτό που θέλω να πω είναι καλύτερα λιγότερα στράικ στην αρχή και ας γίνουμε και λίγο ρόμπα μέχρι να μάθουμε να κουμαντάρουμε την τροχιά παρά ομοβροντίες στην ευθεία και όποια πάρει ο χάρος.
3-4 φορές την εβδομάδα έπαιζα όταν ήμουν Θεσσαλονίκη για κάποια χρόνια. Εδώ στην Αθήνα, αν και κοντά σε μια από τις καλύτερες αίθουσες δυστυχώς το έχω παρατήσει. Είναι κόλλημα πάντως και δύσκολα ξεκολλάς παρά την απροκάλυπτη αισχροκέρδια των ιδιοκτητών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom