Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.002
- Πόντοι
- 3.936
τι χρειαζεται για να βγει καποιος mr malakas του bou?
Post σαν το ακριβώς από πάνω.
τι χρειαζεται για να βγει καποιος mr malakas του bou?
Σου θιξαν τον διαγωνισμο και τσαντιστηκες μπαγασακο εεεε??Post σαν το ακριβώς από πάνω.
Σου θιξαν τον διαγωνισμο και τσαντιστηκες μπαγασακο εεεε??
Εννοετει ρε φιλε. Γιατι εγω τι κανω????Πλάκα κάνουμε τύπε.
Μη σκας.
Αν βγαλουμε τον καλυτερο (best) μαλακα, αυτο σημαινει οτι ολοι οι αλλοι ειμαστε χειροτεροι μαλακες; :SBourd Wars
Η bouefa περνάει κρίση.
Τιμές σπιλώνονται καθως μια ανένδοτη επίθεση εναντίων του ιδρυτή της Kon Steka και τους ακόλουθους του, λαμβάνει χώρα παράλληλα με την κρίση αξιών.
Οι ψηφοφόροι είναι διχασμένοι. Σε μια κίνηση αιφνιδιασμού ο markosp και οι συν’αυτον προσπάθησαν να κλέψουν τα σκήπτρα του διαγωνισμού Mr. Malakas 2020.
Μαστροποί και χαβαλέδες βρίσκονται σε ειρηνευτική αποστολή στο forum Κοινότητα με σκοπό να πείσουν τον Jedi Christos Vladimir Savvidis να αναλάβει πρωτοβουλία συνάντησης με όλες τις πλευρές.
Μέσα σε αυτή την ανεμοδούρα, μια νέα ένωση δημιουργείται από μέχρι πρόσφατα ορκισμένους εχθρούς, για την αναβίωση του διαγωνισμού.
Η Bourdeleague!
Δεχόμαστε προτάσεις με μικρή αιτιολογία.
Αν βγαλουμε τον καλυτερο (best) μαλακα, αυτο σημαινει οτι ολοι οι αλλοι ειμαστε χειροτεροι μαλακες; :S
Αν βγαλουμε τον καλυτερο (best) μαλακα, αυτο σημαινει οτι ολοι οι αλλοι ειμαστε χειροτεροι μαλακες; :S
Peter van Norden 0 ψήφους, ενώ πριν 3 μήνες έπαιζε στον μεγάλο τελικό....
:o :o :o :o :o :o :oΕίδες που είσαι παράγκας steka;
Μόνος σου καρφώθηκες!
Πλακα κανω τυπε. Την ειχα κανει και στον Στεκα για το διαγωνισμο του. Απλα δεν μου αρεσει να στοχοποιω ανθρωπους που δεν τους γνωριζω προσωπικα.σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος στη μαλακία δηλαδή οι υπόλοιποι δεν τον φτάνουν, άρα είναι λιγότερο μαλάκες. Αυτό υποθέτω γίνεται γιατί αν βάζαμε ψηφοφορία για τον πιο άξιο ή τον καλύτερο γαμιά όλοι θα έπαιρναν από 1 ψήφο και θα οδηγούμαστε σε αδιέξοδο.
Πλακα κανω τυπε. Την ειχα κανει και στον Στεκα για το διαγωνισμο του. Απλα δεν μου αρεσει να στοχοποιω ανθρωπους που δεν τους γνωριζω προσωπικα.
Δεν κρινω ποτε ανθρωπους. Μονο τις πραξεις τους. Διαβασε κατω απο το αβαταρ μου. Οποτε μονο σε διαγωνισμο για το ποιος εγραψε την μεγαλυτερη μαλακια θα ημουν συμφωνος.Στον διαγωνισμό μου δεν υπάρχει στοχοποίηση τύπε, στην προκριματική φάση βάζουμε 120 μέλη περιλαμβανομένου και του εαυτού μου και ο καθένας κρίνεται για αυτά που γράφει εδώ.
Δηλαδή, μεσώ του διαγωνισμού στοχοποιώ 120 μέλη; Λάθος το έχεις καταλάβει... βεβαίως για μερικά μέλη που δείχνουν υψηλά ποσοστά μαλακίας λογικό είναι να αντιδρούν, κάποιοι κάνουν και ομαδες για να αντισταθουν, ακόμα και όταν τους χωρίζει πολιτική άβυσσος.
Σου είχα απαντήσει νομίζω, βγάζουμε τον MR MALAKAS με την αρνητική σημασία, άλλωστε αυτό το καταλαβαίνεις από αυτούς που πρωτεύουν στον θεσμό.
Δεν κρινω ποτε ανθρωπους. Μονο τις πραξεις τους. Διαβασε κατω απο το αβαταρ μου. Οποτε μονο σε διαγωνισμο για το ποιος εγραψε την μεγαλυτερη μαλακια θα ημουν συμφωνος.