Νέα

BourdelaClubCard

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
"Παρακαλούνται όσοι πελάτες έχουν BourdelaPoutsoCard να περάσουν μπροστά"

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
H ιδέα είναι απλή: Στα αναγνωρισμένα μέλη του site που είναι τακτικοί πελάτες στον αγοραίο έρωτα θα αποστέλλεται αρχείο .jpg που όταν το [size=14pt]τυπώνουν στον εκτυπωτή[/size] τους θα αποτελεί ένα ιδιόμορφο "διαπιστευτήριο" για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και παροχές.
Δεν θα ισχύει σε όλα τα studio κλπ αλλά μόνο σε αυτά που θα συμφωνούν με κέφι να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα
"Kαλύτερες Yπηρεσίες-Περισσότερη και Ποιοτικότερη Πελατεία 2008"

Εχει παρουσιαστει ενα τετοιο κρουσμα στο παρελθον. Καποιοι εξυπνιοι τυπωσαν κριτικες, ποστ και πηγαν να γαμησουν τσαμπα.
Δεν ειναι καλη η ιδεα σου. Αχταρμας θα γινουμε.
Αλλωστε μια πουτανα που δεν το κατεχει το αθλημα ακομα και σαν σειχης να της παρουσιαστει ο πελατης, παλι ξυνο γαμησι θα προσφερει.

Επισκέπτης
Εχει παρουσιαστει ενα τετοιο κρουσμα στο παρελθον. Καποιοι εξυπνιοι τυπωσαν κριτικες, ποστ και πηγαν να γαμησουν τσαμπα.
Δεν ειναι καλη η ιδεα σου. Αχταρμας θα γινουμε.
Αλλωστε μια πουτανα που δεν το κατεχει το αθλημα ακομα και σαν σειχης να της παρουσιαστει ο πελατης, παλι ξυνο γαμησι θα προσφερει.

Tσάμπα δεν γαμάει κανένας και όσοι το έκαναν αυτό ήταν αφελείς.... Έχω ακουμπήσει χιλιάρικα εγώ...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Η καρτα να ειναι visa!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η ολη ιστορια μου θυμιζει τη διακωμωδιση των στιχων του τραγουδιου "Θα σημανουν οι καμπανες" του Θεοδωρακη,που τραγουδαγαμε στο γυμνασιο...
"Σωπα 'που να'νε,θα μας φερουν τις πουτανες
Σε λιγα χρονια,θα γαμαμε με κουπονια"..!!!
Ηρθε το πληρωμα του χρονου??!! :2funny: :2funny: :2funny:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Κάποτε σε κάποιο στριπ (4;) στις 2 κάρτες είχε μία δωρεάν. Σε ελευθέρας βοσκής cg πιστεύω παίζουν παζάρια, έχω κάνει πιο παλιά με επιτυχία αλλά και στο Ντουμπάϊ.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Η καρτα να ειναι visa!!!

Μαλλον... "vyza"!

Προτεινω με αυτη την καρτα να μπορουμε να πληρωνουμε με μικρη προκαταβολη και πολλες ατοκες δοσεις!
Βεβαια παρχει ο κινδυνος, αν δεν πληρωσεις τις δοσεις να σου γινει κατασχεση σε περουσιακα σου στοιχεια...
ακολουθει σχετικος διαλογος:
(ντριιιιιιν!)
-Παρακαλω?
-Οικια του κυριου Πίδαρου Μικρουτσικου? (ονομα και πραμα)
-Μαλιστα...
-Ειμαι η πουτανα  του αντρα σας... Ο οποιος μου χρωσταει πολλες δοσεις κι ως εκ τουτου ο Δικαστικος κλητηρας θα προβει στη κατασχεση του σπιτιου...

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
H ιδέα είναι απλή: Στα αναγνωρισμένα μέλη του site που είναι τακτικοί πελάτες στον αγοραίο έρωτα θα αποστέλλεται αρχείο .jpg που όταν το τυπώνουν στον εκτυπωτή τους θα αποτελεί ένα ιδιόμορφο "διαπιστευτήριο" για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και παροχές.
Δεν θα ισχύει σε όλα τα studio κλπ αλλά μόνο σε αυτά που θα συμφωνούν με κέφι να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα
"Kαλύτερες Yπηρεσίες-Περισσότερη και Ποιοτικότερη Πελατεία 2008"

Γιατι οχι???
Μια πολυ ωραια ιδεα για την αναβαθμιση των υπηρεσιων που ηδη απολαμβανουμε ομως, σε καμμια περιπτωση απλα και μονο για σκοντο. (Γιατι στο τελος θα μας πουν μαθανε που γαμιομαστε πλακωσανε κ οι γυφτοι :headbang: :headbang: )

Θα μπορουσαν πχ τα μελη της καρτας να περνανε γιατρους για αφροδισια νοσηματα οπως οι τανες.
Ετσι με απλη επίδειξη του Γλομπεος-Φαν-Κλαμπ, θα εχουμε αμεσα καλυτερες παροχες λ.χ    Η τανα στο Μεταξουργειο δε θα μας πιπωνει με σκουφακι αλλα κατευθειαν ακαποτο, δε θα εχει να σκεφτει το τι σοι νοσηματα μπορει εμεις να κουβαλαμε και αυτο θα την κανει να ειναι λιγοτερο καχυποπτη απεναντι μας και κατα συνεποια περισσοτερο ορεξατη..

Καλη ιδεα μου φαινεται , αλλα πριν την προωθησουμε μηπως να ρωταγαμε καποιον που θα μπορουσε να μας απαντηση απο πρωτο χερι, οπως λογου χαριν την αγαπημενη μας Κατερινα???

Αν θα μπορουσε παντως να πραγματοποιηθει κατι τετοιο, αν σκεφτειτε καλα, θα ηταν καλο και για εμας που επιζητουμε τον αγοραιο ερωτα, αλλα και για τα κοριτσια.
Καταρχας θα λακιζε ολη η σαρα και η μαρα απο τα ντελα, οπως πχ Πακιστανια κ λοιπα.
Κατα δευτερο λογο, εκτος του οτι θα αναβαθμιζονταν οι υπηρεσιες, θα καταφερναμε να απομακρυνουμε τα μπαζα -τανες απο τα ντελα. Θα αναβαθμιζονταν δηλαδη και αυτα τα ιδια.
Δε θα γαμαγαμε χλαπατσες, τα μπουρδελα θα φροντιζαν ναναι καθαρα και οχι αυτα τα καταγωγεια που παμε..
Ρε σεις θα βοηθουσαμε στην πολιτιστικη αναπτυξη των μπουρδελων και κατα συνεποια του τοπου μας !!
Φανταστειτε το Μεταξουργειο που ειναι τιγκα απο κτιρια ετοιμα να πεσουν στην κυριολεξια και βρομανε χυσιλας, σε λιγο καιρο να ειναι ανακαινισμενα , φρεσκοβαμενα και να μυριζουν αρωμα λεμονι !! :dancing: :dancing:
Ουτως η αλλως, απο τοτε που ανεβηκε το Θρυλικο αυτο σαιτ, αν εχετε προσεξει εχει επιρρεασει πολυ την αγορα οσον αφορα τις παροχες.
Ξαφνικα τα ντελα του Μεταξουργειου αρχιζουν να κανουν ανακαινισεις, να αλλαζουν κοπελες συχνοτερα κλπ.

Μηπως να το σκεφτομασταν καλυτερα αντι να "λιθοβολισουμε" το συναγωνιστη που το προτεινε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom