Νέα

Bourdela Fight Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Διαβασα ολες τις σελιδες αν και δεν το συνηθιζω σε τοσο μεγαλα θρεντ.....
δεν ξερω ειλικρινα τι να σκεφτω....αφ' ενος προσωπικα διαφωνω με θρεντ αποχωρισμων, επικηδειων, ανακοινωσεων, γαμων, βαφτισιων ή γεννητουριων......θεωρω οτι η διαδικτυακη μου ζωη δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη μου ζωη και οσο κυνικο κι αν ειναι αυτο που θα πω δε με ενδιαφερουν τετοια θρεντ.......απο κει και επειτα ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος να ανοιγει τετοια θρεντ......απλως δεν τα διαβαζω, δεν γραφω σε αυτα και δεν τα σχολιαζω......το θρεντ συλληπητηριων ειναι ενα θρεντ που ηθελε ο ιδιος ο μαραου απ ο.τι διαβασα.....εφοσον ηταν η επιθυμια του και καποιοι δεχτηκαν να την υλοποιησουν σεβαστο και απο μενα.....ειναι ενα θρεντ στο οποιο δε νομιζω να γραψω οπως και ολα τα προαναφερθεντα......

ο σταυρος τωρα.....ειναι ενας χρηστης με τον οποιο εχω μιλησει ελαχιστα.....βλεπω πολλους να τον κατηγορουν και πιθανον να εχουν δικιο πιθανον να εχουν αδικο....δε με ενδιαφερει η ποιοτητα του χαρακτηρα του αλλα τα γραφομενα του....τον διεπει μια κυνικοτητα η οποια με εκφραζει γενικοτερα.....το ποστ του δε μπορω να πω οτι με εξοργιζει καλως ή κακως....ουτε το θεωρω υβριστικο-χλευαστικο ως προς το νεκρο αλλα μαλλον ως προς τους χρηστες.....βρισκω λαθος ομως το οτι επελεξε να γραψει το συγκεκριμενο σχολιο στο συγκεκριμενο θρεντ (πριν διασπαστει)....νομιζω οτι απλα παραθετει την αποψη του οπως ολοι οι υπολοιποι κατα καιρους.....ξαναλεω οτι οι προσωπικες εριδες δε με ενδιαφερουν και υποθετω δεν ενδιαφερουν τους αλλους οι δικες μου προσωπικες εριδες στην αποψη που σχηματιζουν για ενα ατομο....

απο κει και επειτα ομως.......βλεπω οτι ο σταυρος εχει γραψει με το ζορι 10 ποστ σε ολο το θρεντ και ενα τσουρμο ανθρωπους να συμπεριφερονται σαν μανιακοι....αλλοι βριζουν, αλλοι παραθετουν βιντεακια, αλλοι βαζουν γυμνες τυπισσες, αλλοι μιλανε για γκομενες, αλλοι κανουν πλακιτσα.....και αυτο με προβληματιζει.....το ποστ του σταυρου σας πειραξε? συμφωνω και διαφωνω με ολους οσους εχουν γραψει σε αυτο το θρεντ :)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο προσωπικες αντιδικιες,προσωπικες μαλακιες το κανατε ατο τελος.

Επισκέπτης
εχει εμφανιστει
τσιγαρακι σταυροπουλε? ;) ;)
Δεν νομιζω...δεν νομιζω δλδ.,δεν κοβω και το κεφαλι μου.

Οπως και να'χει,το παπιοαβαταρ εχει"γραψει"και-χωρις καθολου πλακα-ΛΕΙΠΕΙ.
Εεε, ποιό απ' όλα;
Μήπως εκείνο που του είχε δημιουργηθεί εμμονή ότι ο persona και η Οχιά είναι το ίδιο πρόσωπο;
Εκανε ζεστη εκεινο το καλοκαιρι...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Λουκριτία ήταν λογοπαίγνιο με τη σύντμηση του δικού σου ονόματος και του Lukas που είναι η ίδια. Λουκ η μία Λουκ και η άλλη. Εάν δεν έχεις δει καθόλου τα παλιά STAR WARS ασ' το.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
δεν ξερω ειλικρινα τι να σκεφτω....αφ' ενος προσωπικα διαφωνω με θρεντ αποχωρισμων, επικηδειων, ανακοινωσεων, γαμων, βαφτισιων ή γεννητουριων......θεωρω οτι η διαδικτυακη μου ζωη δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη μου ζωη και οσο κυνικο κι αν ειναι αυτο που θα πω δε με ενδιαφερουν τετοια θρεντ.......απο κει και επειτα ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος να ανοιγει τετοια θρεντ......απλως δεν τα διαβαζω, δεν γραφω σε αυτα και δεν τα σχολιαζω......το θρεντ συλληπητηριων ειναι ενα θρεντ που ηθελε ο ιδιος ο μαραου απ ο.τι διαβασα.....εφοσον ηταν η επιθυμια του και καποιοι δεχτηκαν να την υλοποιησουν σεβαστο και απο μενα.....ειναι ενα θρεντ στο οποιο δε νομιζω να γραψω οπως και ολα τα προαναφερθεντα......

ο σταυρος τωρα.....ειναι ενας χρηστης με τον οποιο εχω μιλησει ελαχιστα.....βλεπω πολλους να τον κατηγορουν και πιθανον να εχουν δικιο πιθανον να εχουν αδικο....δε με ενδιαφερει η ποιοτητα του χαρακτηρα του αλλα τα γραφομενα του....τον διεπει μια κυνικοτητα η οποια με εκφραζει γενικοτερα.....το ποστ του δε μπορω να πω οτι με εξοργιζει καλως ή κακως....ουτε το θεωρω υβριστικο-χλευαστικο ως προς το νεκρο αλλα μαλλον ως προς τους χρηστες.....βρισκω λαθος ομως το οτι επελεξε να γραψει το συγκεκριμενο σχολιο στο συγκεκριμενο θρεντ (πριν διασπαστει)....νομιζω οτι απλα παραθετει την αποψη του οπως ολοι οι υπολοιποι κατα καιρους.....ξαναλεω οτι οι προσωπικες εριδες δε με ενδιαφερουν και υποθετω δεν ενδιαφερουν τους αλλους οι δικες μου προσωπικες εριδες στην αποψη που σχηματιζουν για ενα ατομο....

απο κει και επειτα ομως.......βλεπω οτι ο σταυρος εχει γραψει με το ζορι 10 ποστ σε ολο το θρεντ και ενα τσουρμο ανθρωπους να συμπεριφερονται σαν μανιακοι....αλλοι βριζουν, αλλοι παραθετουν βιντεακια, αλλοι βαζουν γυμνες τυπισσες, αλλοι μιλανε για γκομενες, αλλοι κανουν πλακιτσα.....και αυτο με προβληματιζει.....το ποστ του σταυρου σας πειραξε? συμφωνω και διαφωνω με ολους οσους εχουν γραψει σε αυτο το θρεντ :)

μουνιτσα αν καταλαβα καλα απο αυτες τις σελιδες μαλλον περιμενουν και θελουν μια συγνωμη απο το σταυρο51 για να τελειωσει το τζερτζελο...
φυσικα μπορει να κανω λαθος.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

συμφωνεις και διαφωνεις?
επιτελους μια γυναικα που με καταλαβαινει!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μουνιτσα αν καταλαβα καλα απο αυτες τις σελιδες μαλλον περιμενουν και θελουν μια συγνωμη απο το σταυρο51 για να τελειωσει το τζερτζελο...
φυσικα μπορει να κανω λαθος.

με ωραιο τροπο την περιμενουν :)
ακομα και οι βαρυτατα τεθλιμμενοι.....
εγω αυτο που βλεπω ως μη συμμετεχουσα ουτε στο θρεντ του μαραου ουτε ως "φιλαρακι" του σταυρου ειναι οτι εφοσον θεωρουν αναρμοστη τη συμπεριφορα τη δικια του θα επερεπε τουλαχιστον αν ελεγξουν τη δικια τους....

δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ΑΠΑΙΤΕΙΣ μια συγγνωμη απο καποιον....δεν καταλαβαινω επισης γιατι καποιος ΟΦΙΕΛΕΙ να δωσει μια συγγνωμη.....εγω ξερω οτι μπορει να ΝΙΩΘΩ οτι θα πρεπει να μου ζητησουν συγγνωμη οπως επισης μπορει να ΝΙΩΘΩ οτι δε χρωσταω συγγνωμη σε κανεναν.....εννοιες που απαιτουν και οφειλουν δε με καλυπτουν λυπαμαι.....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
με ωραιο τροπο την περιμενουν :)
ακομα και οι βαρυτατα τεθλιμμενοι.....
εγω αυτο που βλεπω ως μη συμμετεχουσα ουτε στο θρεντ του μαραου ουτε ως "φιλαρακι" του σταυρου ειναι οτι εφοσον θεωρουν αναρμοστη τη συμπεριφορα τη δικια του θα επερεπε τουλαχιστον αν ελεγξουν τη δικια τους....

βασικα καπου στη πορεια εχασαν και οι δυο πλευρες το δικιο τους με οτι εχει λεχθει...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
΄΄Αν συμβει το μοιραιο, θελω να ευχαριστησεις ολους εδω για τις ομορφες στιγμες που περασα μαζι τους
και να πεις στον ασπρουλη οτι δεν του κραταω κακια παρ'ολη την κοντρα που ειχαμε

απο οσα εχω διαβασει και στα δυο θρεντ αυτο μου εμεινε.........και αυτο κραταω....συνελθετε....ολοι σας.....ποσο ανεγκεφαλος πρεπει να εισαι για να σκυλοβριζεσαι και να καταριεσαι απο το διαδικτυο??? αν και ειμαι κατα και δια ζωσης αλλα τες παν.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
΄΄Αν συμβει το μοιραιο, θελω να ευχαριστησεις ολους εδω για τις ομορφες στιγμες που περασα μαζι τους
και να πεις στον ασπρουλη οτι δεν του κραταω κακια παρ'ολη την κοντρα που ειχαμε

απο οσα εχω διαβασει και στα δυο θρεντ αυτο μου εμεινε.........και αυτο κραταω....συνελθετε....ολοι σας.....ποσο ανεγκεφαλος πρεπει να εισαι για να σκυλοβριζεσαι και να καταριεσαι απο το διαδικτυο??? αν και ειμαι κατα και δια ζωσης αλλα τες παν.....
Αστο να ξεφουσκωσει απο μονο του Μουν
Οσο το πιπιλαμε ...παλι πισω γυρναμε

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μετά από την σοφή τεχνική συμβουλή του Yorgos ( :thumbsup:) ας εκθέσω κι εγώ την άποψη μου για τις αντιδικίες...

FRUSTRATION
fustr.gif

Ειρήνη Ημίν  :priest: :priest: :priest:

popebenedictxvi.jpg

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Διαβάστε όσο προλαβαίνετε απ' το thread γιατί σε λίγο θα σβηστεί.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αστο να ξεφουσκωσει απο μονο του Μουν
Οσο το πιπιλαμε ...παλι πισω γυρναμε

μπα....δε θα ασχοληθω αλλο.....εγω ακομα και οταν τσακωνομαιεδω μεσα το κανω για πλακα.....μπαινω για την πλακα μου και το εχω γραψει απο την πρωτη μερα που μπηκα....με εκπλησσει ομως η χολη και το δηλητηριο που βγαζουν ακομα και ατομα τα οποια μπορει να εχουν δικιο.....το χανουν ολοκληρο μεσα απο τη συμπεριφορα τους......δε συμπαθω τους μικροψυχους, τους κλαψιαρηδες, αυτους που βγαζουν χολη και κακια.....και οφειλουν να ξερουν ολοι αυτοι οτι ακομα και απολυτο αδικο να εχει ο σταυρος θριαμβευει πανω στα δικα τους ποστς....αυτα απο μενα τελος :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom