βεβαιως!!!Καλησπέρα.
Μπορώ απο δω να βρίσω την γειτόνισσά μου?
τι σου εκανε καλε μου?
βεβαιως!!!Καλησπέρα.
Μπορώ απο δω να βρίσω την γειτόνισσά μου?
Δεν νομιζω...δεν νομιζω δλδ.,δεν κοβω και το κεφαλι μου.εχει εμφανιστει
τσιγαρακι σταυροπουλε? ;) ;)
Εκανε ζεστη εκεινο το καλοκαιρι...Εεε, ποιό απ' όλα;
Μήπως εκείνο που του είχε δημιουργηθεί εμμονή ότι ο persona και η Οχιά είναι το ίδιο πρόσωπο;
μπορει να βρισκεται αναμεσα μας
να ειναι ενας απο εμας
μην το ξεχνας
Διαβασα ολες τις σελιδες αν και δεν το συνηθιζω σε τοσο μεγαλα θρεντ.....
δεν ξερω ειλικρινα τι να σκεφτω....αφ' ενος προσωπικα διαφωνω με θρεντ αποχωρισμων, επικηδειων, ανακοινωσεων, γαμων, βαφτισιων ή γεννητουριων......θεωρω οτι η διαδικτυακη μου ζωη δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη μου ζωη και οσο κυνικο κι αν ειναι αυτο που θα πω δε με ενδιαφερουν τετοια θρεντ.......απο κει και επειτα ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος να ανοιγει τετοια θρεντ......απλως δεν τα διαβαζω, δεν γραφω σε αυτα και δεν τα σχολιαζω......το θρεντ συλληπητηριων ειναι ενα θρεντ που ηθελε ο ιδιος ο μαραου απ ο.τι διαβασα.....εφοσον ηταν η επιθυμια του και καποιοι δεχτηκαν να την υλοποιησουν σεβαστο και απο μενα.....ειναι ενα θρεντ στο οποιο δε νομιζω να γραψω οπως και ολα τα προαναφερθεντα......
ο σταυρος τωρα.....ειναι ενας χρηστης με τον οποιο εχω μιλησει ελαχιστα.....βλεπω πολλους να τον κατηγορουν και πιθανον να εχουν δικιο πιθανον να εχουν αδικο....δε με ενδιαφερει η ποιοτητα του χαρακτηρα του αλλα τα γραφομενα του....τον διεπει μια κυνικοτητα η οποια με εκφραζει γενικοτερα.....το ποστ του δε μπορω να πω οτι με εξοργιζει καλως ή κακως....ουτε το θεωρω υβριστικο-χλευαστικο ως προς το νεκρο αλλα μαλλον ως προς τους χρηστες.....βρισκω λαθος ομως το οτι επελεξε να γραψει το συγκεκριμενο σχολιο στο συγκεκριμενο θρεντ (πριν διασπαστει)....νομιζω οτι απλα παραθετει την αποψη του οπως ολοι οι υπολοιποι κατα καιρους.....ξαναλεω οτι οι προσωπικες εριδες δε με ενδιαφερουν και υποθετω δεν ενδιαφερουν τους αλλους οι δικες μου προσωπικες εριδες στην αποψη που σχηματιζουν για ενα ατομο....
απο κει και επειτα ομως.......βλεπω οτι ο σταυρος εχει γραψει με το ζορι 10 ποστ σε ολο το θρεντ και ενα τσουρμο ανθρωπους να συμπεριφερονται σαν μανιακοι....αλλοι βριζουν, αλλοι παραθετουν βιντεακια, αλλοι βαζουν γυμνες τυπισσες, αλλοι μιλανε για γκομενες, αλλοι κανουν πλακιτσα.....και αυτο με προβληματιζει.....το ποστ του σταυρου σας πειραξε? συμφωνω και διαφωνω με ολους οσους εχουν γραψει σε αυτο το θρεντ
συμφωνεις και διαφωνεις?Διαβασα ολες τις σελιδες αν και δεν το συνηθιζω σε τοσο μεγαλα θρεντ.....
δεν ξερω ειλικρινα τι να σκεφτω....αφ' ενος προσωπικα διαφωνω με θρεντ αποχωρισμων, επικηδειων, ανακοινωσεων, γαμων, βαφτισιων ή γεννητουριων......θεωρω οτι η διαδικτυακη μου ζωη δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη μου ζωη και οσο κυνικο κι αν ειναι αυτο που θα πω δε με ενδιαφερουν τετοια θρεντ.......απο κει και επειτα ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος να ανοιγει τετοια θρεντ......απλως δεν τα διαβαζω, δεν γραφω σε αυτα και δεν τα σχολιαζω......το θρεντ συλληπητηριων ειναι ενα θρεντ που ηθελε ο ιδιος ο μαραου απ ο.τι διαβασα.....εφοσον ηταν η επιθυμια του και καποιοι δεχτηκαν να την υλοποιησουν σεβαστο και απο μενα.....ειναι ενα θρεντ στο οποιο δε νομιζω να γραψω οπως και ολα τα προαναφερθεντα......
ο σταυρος τωρα.....ειναι ενας χρηστης με τον οποιο εχω μιλησει ελαχιστα.....βλεπω πολλους να τον κατηγορουν και πιθανον να εχουν δικιο πιθανον να εχουν αδικο....δε με ενδιαφερει η ποιοτητα του χαρακτηρα του αλλα τα γραφομενα του....τον διεπει μια κυνικοτητα η οποια με εκφραζει γενικοτερα.....το ποστ του δε μπορω να πω οτι με εξοργιζει καλως ή κακως....ουτε το θεωρω υβριστικο-χλευαστικο ως προς το νεκρο αλλα μαλλον ως προς τους χρηστες.....βρισκω λαθος ομως το οτι επελεξε να γραψει το συγκεκριμενο σχολιο στο συγκεκριμενο θρεντ (πριν διασπαστει)....νομιζω οτι απλα παραθετει την αποψη του οπως ολοι οι υπολοιποι κατα καιρους.....ξαναλεω οτι οι προσωπικες εριδες δε με ενδιαφερουν και υποθετω δεν ενδιαφερουν τους αλλους οι δικες μου προσωπικες εριδες στην αποψη που σχηματιζουν για ενα ατομο....
απο κει και επειτα ομως.......βλεπω οτι ο σταυρος εχει γραψει με το ζορι 10 ποστ σε ολο το θρεντ και ενα τσουρμο ανθρωπους να συμπεριφερονται σαν μανιακοι....αλλοι βριζουν, αλλοι παραθετουν βιντεακια, αλλοι βαζουν γυμνες τυπισσες, αλλοι μιλανε για γκομενες, αλλοι κανουν πλακιτσα.....και αυτο με προβληματιζει.....το ποστ του σταυρου σας πειραξε? συμφωνω και διαφωνω με ολους οσους εχουν γραψει σε αυτο το θρεντ
μουνιτσα αν καταλαβα καλα απο αυτες τις σελιδες μαλλον περιμενουν και θελουν μια συγνωμη απο το σταυρο51 για να τελειωσει το τζερτζελο...
φυσικα μπορει να κανω λαθος.
με ωραιο τροπο την περιμενουν
ακομα και οι βαρυτατα τεθλιμμενοι.....
εγω αυτο που βλεπω ως μη συμμετεχουσα ουτε στο θρεντ του μαραου ουτε ως "φιλαρακι" του σταυρου ειναι οτι εφοσον θεωρουν αναρμοστη τη συμπεριφορα τη δικια του θα επερεπε τουλαχιστον αν ελεγξουν τη δικια τους....
την πουτάνα μου έχει γαμήσει το μπαλκόνι με τα κολοφυλά τηςδωσε δικε μου
επλενε με σουπλινβεβαιως!!!
τι σου εκανε καλε μου?
Αστο να ξεφουσκωσει απο μονο του Μουν΄΄Αν συμβει το μοιραιο, θελω να ευχαριστησεις ολους εδω για τις ομορφες στιγμες που περασα μαζι τους
και να πεις στον ασπρουλη οτι δεν του κραταω κακια παρ'ολη την κοντρα που ειχαμε
απο οσα εχω διαβασει και στα δυο θρεντ αυτο μου εμεινε.........και αυτο κραταω....συνελθετε....ολοι σας.....ποσο ανεγκεφαλος πρεπει να εισαι για να σκυλοβριζεσαι και να καταριεσαι απο το διαδικτυο??? αν και ειμαι κατα και δια ζωσης αλλα τες παν.....
την πουτάνα μου έχει γαμήσει το μπαλκόνι με τα κολοφυλά της
Σουπλιν η ακουαφορτε???? να ξερω τι να τηs πωεπλενε με σουπλιν
Αστο να ξεφουσκωσει απο μονο του Μουν
Οσο το πιπιλαμε ...παλι πισω γυρναμε
Διαβάστε όσο προλαβαίνετε απ' το thread γιατί σε λίγο θα σβηστεί.