Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω μονο αν κανονιστει εξοδος σε στριπ με τους διδασκαλους που μου εχεις πει ερχομαι :rockon:

κ να ερθουν κ τα γυναια του σαιτ μπαιτ μουνιτσα εριναλ κλπ κ να δειξουν στην πραξη ποσο ακομπλεξαριστες ειναι :boobies: :boobies:

φρεντοτσινa στa μπουρναζια ειναι 2 boring 4 me :2funny:

se strip? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

μου τo εχουν προτεινει αρκετοι απο δω μεσα να με πανε χαχαχαχαχα να με μυησουν... αλλα αρνιεμαι μεχρι στιγμης.. ειμαι σοβαρο κοριτσι εγω *P

Οκ
  we have a deal....

Και θα παμε στο Μπουρναζι και παλι για να μην ερθει ο gandy που
  ειναι μπορινγκ για αυτον...

Η σκοτεινοματα εχει το δικο της μοτοσακο
  Ελατε "τρικαβαλο"..
  να μαθαινετε και την ορολογια καλε,μην παρεξηγηθω :P

α εγω φοβαμαι...  θα ρθουμε με αυτοκινητο :crazy:
Πριτςς...που θα'ρθεις..Δεν κανουμε παρεα με κονδες... :dancing: :dancing: :P

εγω??? κονδη???

αφου μονο με 2 αλματα καταφερνω κ ανεβαινω στο πεζοδρομιο...

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Να καλώς ορίσουμε και επισήμως τον σύντροφο ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟ στο club , να του ευχηθούμε <<Καλή διαμονή >> και να τον ευχαριστήσουμε γιά τον Σαλονικιώτικο αέρα που μας έφερε , μαζί με την παρουσία του !
Συγκυρία ευτυχής , η σημερινή μας συνάντηση στο Μπουρνάζι , στο << Παραδίπλα μαγαζί >> απ'το γνωστό και μη εξαιρετέο στέκι , με Σαλωνικιώτικα γλυκά , καζάν-ντιπί και τρίγωνα Ελλενίδη !
Εκτός του τιμωμένου νεοεισελθόντος , παρευρέθησαν , με αλφαβητική σειρά οι κάτωθι :

Αltec , γνωστός στο ευρύ κοινό ως Βαψιμαλλιάς ή Ικτερος , γνωστό ρεμάλι και πράκτορας των απανταχού κιτρινιάρηδων ...

Gabadoo , ο φέρων τα γλυκίσματα και τα δυό του μέτρα μπόϊ , το χιούμορ του και την καλή του την καρδιά ...

G.G. X.X.X. , Master of brizola , με το λάγνο βλέμμα , που οι απαντάχου σερβιτόρες , λατρεύουν και παραδίδουν πνεύμα ...

Πάθος , ο φονεύς των ονείρων και απόλυτος άρχων της συλλογής των βλεμμάτων , απόρων και ευπόρων κορασίδων ...

PIATSAS , ο Αψβούργος αυτοκράτωρ του δρόμου και της ηδονής της νύχτας , μέγας και τρανός γνώστης , οριζοντίων τεκταινομένων ...

Τomito ,  αδελφός εν φαλλώ , φίλτατος , φέρελπις , φιλομαθής , φέρων φαιάν , αφειδώς τε και καλλιέπηγον προσφέρουσα ...
... και ο γνωστός κοντός καραγκιοζάκος , η αφεντομουτσουνάρα μου με τ'όνομα !

...Ατάκα του Ίκτερου , εν μέσω βαθυστόχαστης πολιτικής αναλύσεως : --Ρε μαλάκα , τα καινούρια βυζιά της Σαμάνθα  :helpplea:( ... ή κάτι τέτοιο )... Τα είδες ??? :think: :think: :think:

Κόκκαλο ο Λιάκουρας !

Καλά χιλιόμετρα Σύντροφοι ...
                             ... ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!! :rockon: :rockon: :rockon:
Αρχοντααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευχαριστω για το καλοσορισμα!!!! Ηταν τελεια και εις αλλα με υγεια μετα γλυκων και μωρων(διτροχων για να μην δινω λαθος εντυπωσεις).
Και τωρα... ετσι μου ρθε... αντε και καμια συναντηση στη σκια του white tower... πως σας ακουγεται?

Επισκέπτης
Συντροφοι , εχετε υποψην σας κανα καλο φανοποιο να βαψω  καποια μερη απο το μηχανακι μου ?
Biker , gabad και bonbenito ειμαι σιγουρος οτι κατι θα ξερετε επι του θεματος  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.860
Πόντοι
606
Συντροφοι , εχετε υποψην σας κανα καλο φανοποιο να βαψω  καποια μερη απο το μηχανακι μου ?
Biker , gabad και bonbenito ειμαι σιγουρος οτι κατι θα ξερετε επι του θεματος  :grin:
εγω δε ξερω κανενα φαναρτζη ουτε μπογιατζη :rolleyes:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
τώρα που θα μείνω 15 μέρες ελλάδα, μετρήστε με μέσα στην επόμενη συνάντηση.

Επισκέπτης
Θα σε πάρω τηλέφωνο και θα σου πω !
Πέρνα κι'απ'τα παιδιά , στο Παγκράτι μιά βόλτα και ρώτα τους ! 

Επισκέπτης
Οκ φιλε μου θα μιλησουμε αυριο !
Θα το αλλαξω λιγο το χρωματακι θελω να το αγριεψω λιγο  :grin:

Επισκέπτης
Οκ φιλε μου θα μιλησουμε αυριο !
Θα το αλλαξω λιγο το χρωματακι θελω να το αγριεψω λιγο  :grin:
Lalak ...μην γεμίσουμε το thread , τσάμπα και βερεσέ , όχι ό,τι θα μας πει κάποιος κάτι , αλλά θα φανεί μάλλον αντιαισθητικό !
Θα έχω άδεια , από αύριο , μέχρι και τις 06/01 , οπότε θα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε !

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Lalak ...μην γεμίσουμε το thread , τσάμπα και βερεσέ , όχι ό,τι θα μας πει κάποιος κάτι , αλλά θα φανεί μάλλον αντιαισθητικό !
Θα έχω άδεια , από αύριο , μέχρι και τις 06/01 , οπότε θα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε !
Καλη αδεια φιλαρακι!!!!
Μην ξεχασεις κ μενα....κρανος εχουμε ειπαμε!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ενα καταπληκτικο ελληνικο site για εκδρομες με μοτοσυκλετες..
  Για οσους εχουν τασεις...ταξιδιου

Το ανακαλυψα εντελως τυχαια και περιεχει παρα πολλες φωτο απο
  τις εκδρομες που εχουν κανει τα παιδια,με αναλυτικους ψηφιακους χαρτες
  ακομα και Google points....Πραγματικα φοβερη δουλεια..

Εχουν ακομα και ταξιδια σε ολη την Ευρωπη καθως και Μεση ανατολη και
  Αιγυπτο...

Εν αναμονη της ανοιξης,το συγκεκριμενο site ειναι ενα ωραιο βοηθημα
  ωστε να οργανωσουμε τις δικες μας εκδρομες....

Το BBC ετοιμαζεται και οργανωνεται λεμεεεεεεεεεεεεε......

Επισκέπτης
                       EKTAKTH                             ΠΟΡΝΟΚΑΦΕΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Κυρίες και κύριοι ...
Με συνοπτικές διαδικασίες , έκτακτη πορνοσυνάντηση γιά καφέ και καλωσόρισμα της νέας χρονιάς , εντός μισής ώρας , στο Θησείο ! Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί ! ...αν μου φύγει το Jack Daniels που έχω στο στομάχι μου ...
Ορθογραφικά λάθη του παρόντος ποστ , δεν αναγνωρίζονται εκ του αποστολέως !

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ( ... Γενικώς και ειδικώς ) ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΗΔΟΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ! ! ! 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ισχύει κάτι που ακουγόταν για νέο καφέ αυριο ;