ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Δύο τουλαχιστον κοινά παθη
Σωστό...
Δύο τουλαχιστον κοινά παθη
Γεια σας και καλώς σας βρήκα.
Νεος στο site, παλιός (30 χρονια) στα bikes, αντε βγάλε ακρη.
Αρκεί μαλλον να πώ οτι προτιμώ να τα λέω εδω για bikes παρά στα "ειδικευμένα" (τρομάρα τους) φόρα.
23 χρόνια στα βουνά enduro (τολμώ να ισχυριστώ ότι ανήκα στον αρχικό πυρήνα εντουράδων στην Αττική) και παράλληλα άσφαλτο εδώ κι εξωτερικό, έχουνε δει πολλά τα μάτακια μου.
Δεν έχω αράξει ακομα ομως, απλα έχω αποσυρθεί απ το προσκήνιο, σε άσφαλτο και χώμα το γκάζι ακόμα το ανοιγω καλά νομίζω.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούμε κι από κοντά.
ΥΓ: Αυτή τη στιγμή στο σταβλο: Honda CR250R (2t), Cagiva Raptor 1000, λιαν προσεχώς ελπιζω να κανω χωρο για μια 1098, S μαλλον.
Γεια σας και καλώς σας βρήκα.
Νεος στο site, παλιός (30 χρονια) στα bikes, αντε βγάλε ακρη.
Αρκεί μαλλον να πώ οτι προτιμώ να τα λέω εδω για bikes παρά στα "ειδικευμένα" (τρομάρα τους) φόρα.
23 χρόνια στα βουνά enduro (τολμώ να ισχυριστώ ότι ανήκα στον αρχικό πυρήνα εντουράδων στην Αττική) και παράλληλα άσφαλτο εδώ κι εξωτερικό, έχουνε δει πολλά τα μάτακια μου.
Δεν έχω αράξει ακομα ομως, απλα έχω αποσυρθεί απ το προσκήνιο, σε άσφαλτο και χώμα το γκάζι ακόμα το ανοιγω καλά νομίζω.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούμε κι από κοντά.
ΥΓ: Αυτή τη στιγμή στο σταβλο: Honda CR250R (2t), Cagiva Raptor 1000, λιαν προσεχώς ελπιζω να κανω χωρο για μια 1098, S μαλλον.
Αντε, γιατι κατι σχιστοματηδες εδω μεσα εχουν σηκωσει "λαιμο" που λενε και στο χωριο μου
Για κάντο πιο λιανά αυτό που είπες, Gabadoo!...
Την Τριτη το απογευμα λεμε για καφε
Μηχανοβιοι και μη...
Λεπτομερειες αυριο το βραδυ...
Θα ρθω και γω ρε ακουτεεεεεεε?
Θα ρθω και γω ρε ακουτεεεεεεε?
Εαν δεν δηλωνες συμμετοχη,θα ειχαμε ασχημα ξεμπερδεματα....
Την Τριτη το απογευμα λεμε για καφε
Μηχανοβιοι και μη...
Λεπτομερειες αυριο το βραδυ...
καινουριους θελετε στο club??
Ενας μηχανοβιος σαν εσενα, που απο τα σκελια του εχει περασει μια
Laverda,θα περιμενα να με πιασεις αμεσως....
εχετε κανει κανενα ταξιδακι με τις μηχανες εννοω αν εχετε μαζευτει παιδια απο το site k exete paei καπου!