Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
einai ταλεντο πιστευεις?
Το αναπτύσεις εσυ ο ιδιος.. ο καθένας ειναι διαφορετικος δε μαθαινετε κατι τετοιο ετσι...
einai ταλεντο πιστευεις?
Το αναπτύσεις εσυ ο ιδιος.. ο καθένας ειναι διαφορετικος δε μαθαινετε κατι τετοιο ετσι...
πιστευεις εμεις οι πουτανιαρηδες ειμαστε αταλαντοι?
δλδ ειμαστε οι μπακατσιαδες του φλερτ?
Τυπε αν θες να σου πώ για μένα... το προτιμώ έτοιμο στο πιάτο χωρις να χρειάζεται να κάνω ουτε τον καραγκιόζη ουτε να παρακαλάω καμια... παω με τάνες απο 15 χρονών.. οσες φορες τα χω μπλεξει με γκομενα που σπάσαν τα παπάρια..
Τώρα πες καλομαθα στο έτοιμο.. οσες φορες μου καθισαν γκομενες ημουν σε φάση με πολλά λεφτά (ειχα μαγαζιά) ή ειχα εξουσία (προιστάμενος σε εταιρείες) Αρααααα??? ΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!
ανοιχτά .τι μαγαζια ειχες ?
τι μαγαζια ειχες ?
Σωστό! Το εκανε γνωστός... μια χαρα πέρασε... μέχρι που είδαν ότι δεν ενδιαφεροταν για κάτι σοβαρό και τον κραξανε... μέχρι τότε 17 σε 4-5 μήνεςΑν κάποιος έχει 600 ευρώ καλύτερα να πάει να γραφεί σε γραφείο γνωριμιών όπως ο Πάπας.Εκεί σίγουρα θα βγει με δεκάδες γκόμενες κάθε ηλικίας , εμφάνισης , τρέλλας κλπ).Το τι θα κανει είναι άλλο θέμα.Μην τσιμπάτε στο σεμονάριο θα σου φάνε τα λεφτά χωρίς να δεις καμιά !
Ειχα καφέ.. και αλλα με συστημα franchise.. πιο πιτσιρικάς ολα αυτά..
Πλέον ειμαι σε ιδιωτικό τομέα και με γαμάνε απο ολες τις μπάντες..
νομιζα ειχες μπουρδελα
Σε πέρασε για τσατσα.Πως σου πέρασε απ το μυαλο?
πιστευεις εμεις οι πουτανιαρηδες ειμαστε αταλαντοι?
δλδ ειμαστε οι μπακατσιαδες του φλερτ?
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article4477861.ece/BINARY/w620/Bakatsias.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
είσαι μεγάλο τρολ εσύ...
Σε πέρασε για τσατσα.
Η πουτάνα ήσουν;Συγνώμη αλλά δεν το ήξερα!!Τυπε εισαι αστειάτορας.. Ανοιξε ένα αστειατοριο να τα λες και να πληρώνεσαι τουλάχιστον.. χαχαχα
οι καφετέριες και τα franchise δεν ήταν ιδιωτικός τομέας?Ειχα καφέ.. και αλλα με συστημα franchise.. πιο πιτσιρικάς ολα αυτά..
Πλέον ειμαι σε ιδιωτικό τομέα και με γαμάνε απο ολες τις μπάντες..
κόβετε και ράβετε με τον dude
να είστε καλά...