Νέα

body piercing

• Μέλος που άνοιξε το νήμα larousse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βασικα τα εβαλα για ενα στοιχημα πριν 1-1.5 χρονο κ απο τοτε τα συνηθισα...
Παντως εχεις δικιο....το φοβαμαι κ εγω μην γινει καμια στραβη....εδω στα αγκαλιασματα στην αρχη κ φοβομουν....φαντασου με καμια αγκωνια ή μπουνια ή τραβηγμα οπως εσυ καλη ωρα...
και μανουρα να γινει στα αρχιδια σου  :rockon: :rockon: :rockon:!!θα εχεις ουλες απο καυγα !!μαγκια σου  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ʼσε γάμα τα... αφού κι εγώ που το έκανα μετά τον λυπήθηκα τον τύπο... το αίμα ποτάμι και ούρλιαζε από τον πόνο....
Πρωτα ξεριζωνεις τα βυζια του κοσμου κ μετα λυπασαι.....Aισχος κυριοι....που οδευουμε ????
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):):)

Επισκέπτης
Πρωτα ξεριζωνεις τα βυζια του κοσμου κ μετα λυπασαι.....Aισχος κυριοι....που οδευουμε ????
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)):):)
σε κακοφημους δρομους με πιρτσινγκ και τατουαζ .....και οχι μονο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εγω ειμαι καλο παιδι....δν μαλωνω ουτε καν μπλεκω σε καυγαδες....παντα ημουν της εκκλησιας....(του σατανα μαλλον...)!!! :rockon: :rockon: :rockon:
0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:) 0:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom