You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
body piercing
- Μέλος που άνοιξε το νήμα larousse
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αναλογα το μαγαζι που θα πας!!αν χρησιμοποιουν βελονα μια χρησης,αν το υλικο του σκουλαρηκιου ειναι απο τιτανιο ,αν εχει εμπειρια ο τυπος που θα κανει το πιρτσινγκ.... !!η τιμη ειναι 50 ευρω!!βεβαια αυτη η τιμη δεν ειναι στανταρ!
αν δεν το προσεχεις οσο πρεπει καθε piercing ειναι εν δυναμη επικυνδινο.
μια απλη πλυση την ημερα με οινοπνευμα/betadine/tea tree η κατι αναλογο ειναι αρκετο συνηθος
και ναι ποναει αρχικα αλλα και ο πονος σταματαει γρηγορα (2-3 μερες max) και το healing time του ειναι πολυ μικρο (σχετικα) λογο καλης αιματωσης του σημειου.
σχετικα παντως με το θεμα υγειας παιζει πιο πολυ ρολο το studio
μια απλη πλυση την ημερα με οινοπνευμα/betadine/tea tree η κατι αναλογο ειναι αρκετο συνηθος
και ναι ποναει αρχικα αλλα και ο πονος σταματαει γρηγορα (2-3 μερες max) και το healing time του ειναι πολυ μικρο (σχετικα) λογο καλης αιματωσης του σημειου.
σχετικα παντως με το θεμα υγειας παιζει πιο πολυ ρολο το studio
Επισκέπτης
Προσωπικά το θεωρώ εντελώς γελοίο "σπορ" και τρώει ΠΟΛΥ δούλεμα όποιος/όποια κάνει τέτοιες παπαριές. Μία γνωστή μου που έχει στην μύτη, το χείλος και στο μάτι την φωνάζω robocop... α, κι επίσης την συμβουλεύω να μένει μακρυά από πρίζες γιατί με τόσο σιδερικό πάνω της θα γίνει κάρβουνο καμιά ώρα!!!
Επισκέπτης
τωρα πια τα σκουλαρηκια ειναι συνηθισμενα!!ολοι εχουν!!και να πω οτι στην αρχη μονο οι ροκαδες φοραγαμε !!!!!!
τωρα πια τα σκουλαρηκια ειναι συνηθισμενα!!ολοι εχουν!!και να πω οτι στην αρχη μονο οι ροκαδες φοραγαμε !!!!!!
πες τα warhol!!
Επισκέπτης
μα εγω δεν ξερεω απο αυτα
Επισκέπτης
Ναι, σκουλαρίκι έχω φορέσει κι εγώ (τώρα βέβαια μετά από τόσα χρόνια μου έχει κλείσει η τρύπα πια). Αλλά όταν λέμε body piercing σήμερα, ξέρουμε πολύ καλά τι εννοούμε! Αυτό είπε κι ο συνάδελφος στο αρχικό του post... στα γεννητικά όργανα, στο σώμα, στο πρόσωπο, κτλ.
Επισκέπτης
στον αφαλο εχουν σχεδον ολες οι πιτσιρικες !!και το σημειο αυτο ειναι body piercing!επισης παρα πολλοι πιτσιρικαδες εχουν στο φρυδι!!στη γλωσσα ειναι και αυτο συνηθισμενο και σε αγορια και σε κοριτσια!!για το αυτι δεν το συζηταμε καν!!και το ξαναλεω οτι σε φρυδι,πηγουνι κτλ στην αρχη μονο οι ροκαδες φοραγαν σαν αντιδραση!τουλαχιστον στην εποχη που ημουν πιτσιρικας ....Ναι, σκουλαρίκι έχω φορέσει κι εγώ (τώρα βέβαια μετά από τόσα χρόνια μου έχει κλείσει η τρύπα πια). Αλλά όταν λέμε body piercing σήμερα, ξέρουμε πολύ καλά τι εννοούμε! Αυτό είπε κι ο συνάδελφος στο αρχικό του post... στα γεννητικά όργανα, στο σώμα, στο πρόσωπο, κτλ.
Επισκέπτης
Eγω εχω ενα στο αφτι->τσαμπα κ ενα σε καθε ρωγα->60?/piercing....Mε πιασανε κοροιδο (στην τιμη) επειδη δν ηξερα τπτ ???
Επισκέπτης
στον αφαλο εχουν σχεδον ολες οι πιτσιρικες !!και το σημειο αυτο ειναι body piercing!επισης παρα πολλοι πιτσιρικαδες εχουν στο φρυδι!!στη γλωσσα ειναι και αυτο συνηθισμενο και σε αγορια και σε κοριτσια!!για το αυτι δεν το συζηταμε καν!!και το ξαναλεω οτι σε φρυδι,πηγουνι κτλ στην αρχη μονο οι ροκαδες φοραγαν σαν αντιδραση!τουλαχιστον στην εποχη που ημουν πιτσιρικας ....
Δεν μου αρέσει τίποτα από τα παραπάνω. Το μόνο που ανέχομαι είναι στο αυτί (αλλά όχι 200... 1 φτάνει!).
Επισκέπτης
Eγω εχω ενα στο αφτι->τσαμπα κ ενα σε καθε ρωγα->60?/piercing....Mε πιασανε κοροιδο επειδη δν ηξερα τπτ ???
Χεχε φιλαράκο να είσαι προσεκτικός αν πλακωθείς ποτέ, γιατί σε έναν καυγά που είχα πριν χρόνια σε μια παραλία του τα ξερίζωσα από τις ρόγες κι ο τύπος έτρεχε και δεν έφτανε!!!!
Επισκέπτης
εκφυλο αγορι εσυ ;) ;) ;)!!λογικη τιμη !!50-60 ευρω χρεωνουν παντου !!!Eγω εχω ενα στο αφτι->τσαμπα κ ενα σε καθε ρωγα->60?/piercing....Mε πιασανε κοροιδο (στην τιμη) επειδη δν ηξερα τπτ ???
δεν ξερω απο αυτα.... !!ρωτα αλλοντου αφαλου λενε οτι ειναι απο τα πλεον επιπονα...
Επισκέπτης
Χεχε φιλαράκο να είσαι προσεκτικός αν πλακωθείς ποτέ, γιατί σε έναν καυγά που είχα πριν χρόνια σε μια παραλία του τα ξερίζωσα από τις ρόγες κι ο τύπος έτρεχε και δεν έφτανε!!!!
Βασικα τα εβαλα για ενα στοιχημα πριν 1-1.5 χρονο κ απο τοτε τα συνηθισα...
Παντως εχεις δικιο....το φοβαμαι κ εγω μην γινει καμια στραβη....εδω στα αγκαλιασματα στην αρχη κ φοβομουν....φαντασου με καμια αγκωνια ή μπουνια ή τραβηγμα οπως εσυ καλη ωρα...
Επισκέπτης
Ντροπηη......ειμαι εγω εκφυλο αγορι ? ....εκφυλο αγορι εσυ ;) ;) ;)!!λογικη τιμη !!50-60 ευρω χρεωνουν παντου !!!
Αφου τα εκανα σε λογικη τιμη...καλα ειναι...τουλαχιστον ειμαι ησυχος οτι δν εκανα μαλακια...
Επισκέπτης
Βασικα τα εβαλα για ενα στοιχημα πριν 1-1.5 χρονο κ απο τοτε τα συνηθισα...
Παντως εχεις δικιο....το φοβαμαι κ εγω μην γινει καμια στραβη....εδω στα αγκαλιασματα στην αρχη κ φοβομουν....φαντασου με καμια αγκωνια ή μπουνια ή τραβηγμα οπως εσυ καλη ωρα...
ʼσε γάμα τα... αφού κι εγώ που το έκανα μετά τον λυπήθηκα τον τύπο... το αίμα ποτάμι και ούρλιαζε από τον πόνο....
ρογες και εγω εχω και οντως πονανε. ειδικα αν εχει κανει και δυσκολο heal οπςσ εμενα γιατι καθε τρεις και λιγο τις κοπανουσα σε ακυρα σημεια τοτε γαματα.
τιποτα δεν ειναι κοντα στα επιπεδα του reverse prince albert ομως.
το τεταρτο μου ειναι ενα ταπεινο labret
τιποτα δεν ειναι κοντα στα επιπεδα του reverse prince albert ομως.
το τεταρτο μου ειναι ενα ταπεινο labret
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 17