Νέα

BLOODY MARY. Μυθος η πραγματικοτητα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmo nero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

This is a very true story about B-Mary (do not say her name) that happened to me. One night when my parents were away, my older brother dared me to do the B-Mary ritual and summon her spirit. I didn't believe that it was true so I did it, thinking it would be a good laugh afterwards. I went into the bathroom, turned off all the lights, turned around seven times while saying B-Mary on each turn. I then stopped turning and faced the mirror. I waited in silence for something to happen.

I was about to leave when I heard a woman singing. I turned slowly back to the mirror and I saw her. She had long, dark brown hair that was soaked in blood. Her neck looked like someone had just slit her throat. I screamed. When my brother started banging on the door and turning the lock, she became angry. She was smiling but then she frowned and reached out through the mirror with one bloody arm and slapped/scratched me on the right side of my face. I felt her nails strike so hard that I was knocked to the floor. My head slammed against the side of the bathtub and I was knocked unconscious.

When I woke, I was in the hospital with bandages across the right side of my face. My brother was whispering apologies to me that I could barely understand. My parents were also there. As soon as I opened my eyes they rushed to my side. I discovered that my brother had told them that one of my many cats had scratched me and I had fallen. (I've been scratched by my cats before.) They believed us.

On that same night, we got a call from my aunt. My uncle had died in the same hour that I was attacked! I know it could have been a horrible coincidence but I believe that B-Mary killed my uncle that I loved. Every story I have ever read has said that she will attack only you and not your loved ones. I don't care what the stories say. I think she killed my uncle!

The attack was a year ago and to this day, I still cannot see out of my right eye and that side of my face is stuck in a permanent scream. No one should EVER try to summon that witch that has ruined my life! Please read this and take it seriously. DO NOT summon that evil witch! I don't care what you believe! Believe that I am not telling a lie!

θεοι οι τυποι λεμε!

Επισκέπτης
So I wandered to the site and was reading through the stories, but the one I grew up with was much, much different. I don't recall how I ever heard about it but I was told that if you go into your bathroom at midnight and lock the door, you could see her. You had to spin around three times and say her name three times. When you do, you look into the mirror, and Mary would supposedly appear. She'd then ask you three questions. If you got one wrong, she'd scratch you, long marks that'd go across your back. If you got all three wrong, you'd die. If you got them right, well, I don't know what would happen. I never did it at midnight.

Επισκέπτης
Bloody Mary was Mary Tudor, Queen of England, and daughter of King Henry the 8th and Catherine of Aragon. All her life, she was a mean brat to her little sister, Elizabeth and her brother Edward VI. She did not like them at all and was very jealous. When Edward VI died, she became Queen Mary of England. She was hated all over for changing the religion in England from Protestant to Roman Catholic. She mass-murdered over 100 Protestant leaders, earning her name as "Bloody Mary".

And yes, I have seen Bloody Mary. My friends and I decided to try it out. This is what we did:

1) We went into the bathroom.
2) Turned out the lights.
3) Ran the water.
4) Spun around 3 times saying "Bloody Mary."
5) Closed our eyes and held hands until we heard anything. (not saying this way is right or wrong, we just did it like that.)

There was a low 'thump' and we opened our eyes. There was a bloody dark-haired girl covered in blood. But it was very very dark, so very hard to tell. All she did was look at us, like an image painted on the mirror. Then we got scared and turned on the light. Whatever it was, it was gone. This is the true story of Bloody Mary

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ωραίο ποτό είναι πάντως!!!

Επισκέπτης
This is a real experience I had a few years ago. I was having a sleepover with my friend and my sister. We love to play pranks on each other and do scary things. Well, it was late at night and we decided to see if Bloody Mary was real. We only decided to do this because there are rumors she died at the school we went to at the time.

We went into my bathroom and turned out all the lights. We turned around in circles, maybe seven times, and said "Bloody Mary." The next thing I know my sister and my friend screamed and ran out of the bathroom. I went out and asked what was wrong and they said they saw her behind me with a knife. I didn't see her because I wasn't facing the mirror. Since then, I have believed in her and other stories like this.

Επισκέπτης
Στην παράδοση η Bloody Mary είναι ένα παιχνίδι όπου ένα φάντασμα ονόματι Mary εμφανίζεται σε έναν καθρέφτη όταν κλητευθεί. Ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους που χρησιμοποιούν οι συμμετέχοντες για να την κάνουν να εμφανιστεί στον καθρέφτη είναι να κάτσουν μπροστά στον καθρέφτη στο σκοτάδι και να επικαλεστούν το όνομα της τρεις φορές.
Υπάρχουν βέβαια και άλλοι ποικίλοι τρόποι που χρησιμοποιούνται όπως: να ψέλνουν 100 φορές, να ψέλνουν τα μεσάνυχτα, να τρίβουν τα μάτια τους, να ψέλνουν το όνομα τις 13 φόρες φωτιζόμενοι από ένα κερί.
Σε μερικές εκδοχές του μύθου αυτοί που την επικαλούνται πρέπει να της λένε Bloody Mary, I killed your son!" η "I killed your baby. Στην εκδοχή αυτή η Μαry πιστεύεται ότι είναι το πνεύμα μιας μητέρας της οποίας το παίδι κλάπηκε και αυτό την τρέλανε οδηγώντας την στην αυτοκτονία. Λέγεται πως αυτός που την καλεί σκοτώνεται με άγριο τρόπο από την ίδια ξεριζώνοντας τους το πρόσωπο ή βγάζοντας του τα μάτια τρελαίνοντας το άτομο ή παίρνοντας το μαζί της στον καθρέφτη. Σε άλλη εκδοχή αν ψάλεις το όνομα τις 13 φορές τα μεσάνυχτα μπορείς να μιλήσεις με έναν νεκρό που θέλεις και μετά αυτή και ο νεκρός θα εξαφανιστούν….

Επισκέπτης
Η ιστορία της μάγισσας Bloody Mary και το παιχνίδι.
Το πραγματικό της όνομα ήταν Mary Worth ήταν κοκκινοκαστανομαλλα,με λευκό δέρμα και πολύ αδύνατη.Έζησε γύρω στα 100 χρόνια.Ήταν μάγισσα και μάλιστα αρκετά ισχυρή!Ασχολίθηκε με τη μαύρη μαγεία.Η ψυχή της μετά το θάνατό της δεν κατάφερε να βρει ποτέ ηρεμία μέχρι και σήμερα.Ο θάνατός της ήταν τραγικός και βίαιος αφού την εκτέλεσαν για αυτή την ενασχόληση της,όπως γινόταν σε εκείνες τις εποχές,χωρίς όμως να υπάρξουν αντιδράσεις.Δεν είναι γνωστό πότε γεννήθηκε και πότε πέθανε καθώς υπάρχουν πολλές εκδοχές γύρω από αυτόν τον μύθο.Η Mary στο ενεργητικό της έχει 5 χρόνια εκτελέσεις αθώων στη φωτιά για να προστατέψει και να υπερασπιστεί την αίρεσή της.Παρά τις προσπάθειές της δε μπορούσε να κρατήσει παιδί στη κοιλιά της λόγω της μαύρης μαγείας.Είχε 3 αποβολές αλλά και 2 εγκυμοσύνες-φάντασμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε από το 1978 και από τότε έχουν βγει πολλές παραλλαγές στον τρόπο επίκλησης του ονόματός της.Κυρίως όμως γίνεται μπροστά από καθρέφτη με αναμμένα κεριά στις 00:00 και γράφοντας το όνομά της με κόκκινο κραγιόν πάνω στον καθρέφτη λέγοντας:
- "Σου έκλεψα το μωρό Bloody Mary"
- "Σου σκότωσα το μωρό Bloody Mary"
- "Πιστεύω στη Bloody Mary"
- "Βloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary" ή το λες 12,13 ή 17 φορές
- Μπορεί ακόμα να το κάνει αν γυρίσει γύρω από τον εαυτό του 100 φορές.
- Να σβήσει το κερί και να επικαλεστεί το όνομά της μέσα στο σκοτάδι

Τα αποτελέσματα του παιχνιδιού,αν καταφέρουμε να την καλέσουμε επιτυχώς,ποικίλουν από γρατσουνιές και νυχιές σε ολόκληρο το σώμα ως το βγάλσιμο των ματιών ή σε ακρέες περιπτώσεις μέχρι και τον θάνατο από την επίθεση της ίδιας της μάγισσας.Μπορεί ακόμα να δούμε και το φρικτό πρόσωπό της,που άλλοι λένε ότι είναι παραμορφωμένο από την σκοτεινή της δύναμη και άλλοι οτι ήταν έτσι εκ γεννετής και κάποιοι γι' αυτόν τον λόγο,όταν ακόμα ήταν ζωντανή,της έκαναν μία πλάκα που τελικά πήγε στραβά και πέθανε.Είναι πολύ πιθανό να εξαφανιστεί από το μπάνιο και να βρεθεί οπουδήποτε.Πιο συχνά εμφανίζεται σε σχολικές τουαλέτες.Όπως και να έχει είναι ένα αρκέτα επικίνδυνο παιχνίδι που θα πρέπει να το αποφεύγουμε!!!

Επισκέπτης
Αλλος απο εκει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπόν, παιδιά εγώ το έχω κάνει 3 φορές. Την 1η δεν έγινε τίποτα.Τη 2η φορά είδα στον καθρέφτη και είχε
αίματα.Την 3η φορά το έκανα και είδα μια μικρή μαύρη μπάλα,μετά είδα μία κοπέλα με σχισμένο άσπρο φόρεμα.Είχε μαύρα μαλλιά και δεν είχε μάτια.Έκανα το σταυρό μου και εξαφανίστηκε.Το άλλο πρωί όμως είδα στο μαξιλάρι μου,μια σταγόνα αίματος!Το έχει ζήσει κανένας άλλος αυτό?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

Επισκέπτης
I was 9 I remember like it was yesterday. It was a cold morning in fall I was playing outside having so much fun with my friends next door Kayla and Briana. But then my mom called me inside she said to get ready we have to go to a funeral. I said who who's funeral. My mom said Gigi my great grandmother... no I thought no, no, no. I had been close to her, she picked flowers with me at one point she had lived with me so on and so on.

I got dressed I had on a black dress and black sandals. While we were in the car I asked how did she die mom. She died of leukemia a type of cancer. Why did you not tell me, why did you keep that from why why? She said it was best for me. She said it was best for me not to know. But I said no no it wasn't I should have known look at me now I'm so sad I wouldn't of been this sad if you would have told me.

That's when I heard a voice not my moms a distant voice very distant I could hardly understand. But what I did get was this Mary, Mary,Mary. That is my name Mary. This I knew was the second encounter with a ghost.

Well I got through the funeral it was hard but I did. When we got back home it was time to eat dinner and go to bed. But I couldn't sleep that night right now it was 11:00. I got up to go get some water. But then when I was getting in the bed I had to go to the bathroom so I went and when I was washing my hands I looked at the mirror and I remembered the story Briana had told me `BLOODY MARY'. I lit a candle that was in the bathroom only one candle that's all the light I had. Then I said Bloody Mary 13 times and spun around 3 times. I bet you don't believe me but it happened trust me it happened she came out of the mirror. I saw her she looked scary but she was nice she said I called out her name in the car I love the name Mary so I will not hurt you.

When I was little I had hated the name Mary but for the first time I loved it more then... well pretty much anything (and I loved my mom and my dad for naming me that).

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Ειχα ενα φιλο οταν ειμασταν στο λυκειο και μου ειπανε οτι ειχανε παρει την σωλομονικη και καλεσανε ενα πνευμα με τον ιδιο τροπο.Ε το πνευμα που καλεσανε αρχισε και τους κοπαναγε στις σφαλιαρες εκανε το σπιτι πανω κατω και με το που ψαλανε το πατερ ημων και κατι αλλα απο σωλομικνη εφυγε .Βεβαια τους ειχε σαπιση στο ξυλο.Οποτε το θυμαμαι γελαω .Γιατι μου το ειπανε με το στυλ"" και με το που το καλουμε μας αρχιζει στις σφαλιαρες ξυλο με το κιλο""και δεν ξεραμε τι να κανουμε . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το εππιβεβαιωσανε τουλαχισοτν 5 ατομα απο αυτους που ηταν εκει.πολλη γελιο μιλαμε.

μπας και είχατε πιεί τπτ;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825

Λοιπόν, παιδιά εγώ το έχω κάνει 3 φορές. Την 1η δεν έγινε τίποτα.Τη 2η φορά είδα στον καθρέφτη και είχε
αίματα.Την 3η φορά το έκανα και είδα μια μικρή μαύρη μπάλα,μετά είδα μία κοπέλα με σχισμένο άσπρο φόρεμα.Είχε μαύρα μαλλιά και δεν είχε μάτια.Έκανα το σταυρό μου και εξαφανίστηκε.Το άλλο πρωί όμως είδα στο μαξιλάρι μου,μια σταγόνα αίματος!Το έχει ζήσει κανένας άλλος αυτό?

???

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Ειχα ενα φιλο οταν ειμασταν στο λυκειο και μου ειπανε οτι ειχανε παρει την σωλομονικη και καλεσανε ενα πνευμα με τον ιδιο τροπο.Ε το πνευμα που καλεσανε αρχισε και τους κοπαναγε στις σφαλιαρες εκανε το σπιτι πανω κατω και με το που ψαλανε το πατερ ημων και κατι αλλα απο σωλομικνη εφυγε .Βεβαια τους ειχε σαπιση στο ξυλο.Οποτε το θυμαμαι γελαω .Γιατι μου το ειπανε με το στυλ"" και με το που το καλουμε μας αρχιζει στις σφαλιαρες ξυλο με το κιλο""και δεν ξεραμε τι να κανουμε . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το εππιβεβαιωσανε τουλαχισοτν 5 ατομα απο αυτους που ηταν εκει.πολλη γελιο μιλαμε.
συγχρονος μηπως εκανε γυρα και κανενα τσιγαρο μαζι με το φαντασμα μεσα στο σπιτι?

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Αλλος απο εκει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την αλλη φορα που θα πιεις κανενα μπαφο,να μας πεις τι εγινε και στο τρωικο πολεμο.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616

Ναι καλα...
Αν ειχες ζησει τετοια εμπειρια τωρα θα ησουνα στο ψυχιατρειο.
"Είχε μαύρα μαλλιά και δεν είχε μάτια."
Μηπως εβλεπες την "καταρα" σε dvd?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι καλα...
δεν το αλλαξε και λιγο για να μην καρφωθει τυπε :grin:

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Ναι καλα...
μαλλον αυτο θα εγινε.
θα ητανε η τηλεοραση ανοικτη και αυτος θα το εβλεπε απο το καθρεπτη με πλατη στην τηλεραση και μπερδευτηκε ο τυπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom