slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
ναιΕαν θυμαμαι καλα επαιζε μονο πρωινα κ σε συγκεκριμενο hotel της ΕΟ προς τα βορεια
Ισχυει ακομη το ιδιο;
ναιΕαν θυμαμαι καλα επαιζε μονο πρωινα κ σε συγκεκριμενο hotel της ΕΟ προς τα βορεια
Ισχυει ακομη το ιδιο;
οτι πεις. φαινεται την ξερεις πολυ καλα50 φεύγα!!
Συνεχίζει να είναι ενεργή;ελα ρε μην λετε μαλακιες ... βια 45 να ειναι τωρα αλλα το εχει πολυ, κ στον αγωνα κ στην εμφανιση
Συνεχίζει να είναι ενεργή;
Όχι ρε πουστη μου και έχω χάσει το τηλέφωνο της. Μήπως παίζει σε καμιά αγγελία ή κανένας συναγωνιστής έχει να μου το στείλει σε πμ. Έστω και μέηλ. ΟτιδήποτεΟταν ξεκινας μεγαλη τη δουλεια ποτε να πιασεις τα συνταξιμα?
Οποτε οσο ακόμα περναει η μπογια της...
Όχι ρε πουστη μου και έχω χάσει το τηλέφωνο της. Μήπως παίζει σε καμιά αγγελία ή κανένας συναγωνιστής έχει να μου το στείλει σε πμ. Έστω και μέηλ. Οτιδήποτε
[
Συνεχίζει να είναι ενεργή;
Βανέσσα η Χριστίνα ΧΧΧ ?
Όχι ρε πουστη μου και έχω χάσει το τηλέφωνο της. Μήπως παίζει σε καμιά αγγελία ή κανένας συναγωνιστής έχει να μου το στείλει σε πμ. Έστω και μέηλ. Οτιδήποτε
[Χωρίς να έχω δει Χριστίνα χχχ όσες φορές εχω βρεθει με Βανέσσα έχω περάσει πάρα πολύ ωραια..Τελευταια φορά πριν κανα μήνα
το έχει ρίξει μετα απο τοσα χρόνια το δωρακι που παίρνει;
Αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας , ανομοιες εταιρες και οι δυο , αλλες καυλες βγαζει η Χριστιναρα και αλλες η Βανεσσα , για να περασεις καλα με την Χριστινα απλα σηκωνεις το τηλ και της λες αριθμο δωματιου για πιπα κωλο και δωσε πονο ... για να περασεις καλα με Βανεσσα πρεπει να την ξερεις και να σε ξερει χρονια , ευτυχως για εμας που την ξερουμε απ το 2009 τωρα το αν βαζει νεα προσωπα στην ατζεντα της αυτο δεν το ξερω , εγω εχω να την παρω αρκετο καιρο ...Βανέσσα η Χριστίνα ΧΧΧ ?
Θα είναι εκτός Αθηνών για μεγάλο χρονικό διάστημα ....Καλησπέρα παιδιά,
Μήπως γνωρίζετε εάν η Βανέσσα είναι ενεργη;
Θα είναι εκτός Αθηνών για μεγάλο χρονικό διάστημα ....
Τι εγινε ? μεταναστης κι αυτη ?Θα είναι εκτός Αθηνών για μεγάλο χρονικό διάστημα ....
Τι εγινε ? μεταναστης κι αυτη ?