majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Καλησπερα ενδιαφερομαι να ανοιξω καποιο μπλογκ.ξερει κανεις τι παιζει γενικα?μπορει να μου φερει κερδη στο μελλον??ποιες εινια οι διαδικασιες?γενικα αξιζει η ολη φαση??
Καλησπερα ενδιαφερομαι να ανοιξω καποιο μπλογκ.ξερει κανεις τι παιζει γενικα?μπορει να μου φερει κερδη στο μελλον??ποιες εινια οι διαδικασιες?γενικα αξιζει η ολη φαση??
και όμοως το πιο μεγάλο μπλογκ της google είναι ένα μπλογκ που έχει φωτογραφίες από γάτες και σκυλιά.άμα φτιάξεις blog με θέμα τις πεταλούδες φώναξε το Λίλα
διαφημίσεις βάζεις εύκολα, ανοίγεις ένα λογαριασμό pay-pal, ανοίγεις ένα μπλογκ.
μετά από μερικές μέρες αφού έχεις κάνει μερικές αναρτήσεις σου στέλνει ένα αυτόματο μύνημα η γκουγκλ και σου λέει αν θες να βάλεις διαφημίσεις.
ακόμα πιο μετά ένα άλλο μποτ σου σκανάρει το σάιτ και βρίσκει κάποιες λέξεις κλειδιά και ποια η συχνότητά τους μέσα στην σελίδα, πηγαίνει ψάχνει ποιοι διαφημίζονται και είναι σχετικοί με το περιεχόμενο της σελίδας (αν μιλάς για αυτοκίνητα θα έχει διαφημίσεις με μάντρες για παράδειγμα, ή για σάιτ μεταχειρισμένων)
και ανάλογα τα κλικ που κάνουν οι χρήστες του σάιτ παίρνεις και μερικά λεπτά για κάθε κλικ, ανάλογα και την επισκεψιμότητά που έχει το σάιτ σου.
λίγο πολύ έτσι δουλεύει.
Τσόντα ρε παίχτη - τι άλλο. ;)τι θεμα λετε να πουλησει ρε παιδια??τωρα κουτσομπολιστηκα κ φαση τροκτικου δεν με πολυψηνει..εχετε καποια ιδεα??
Ανοιξε ενα............. για πτηνα!τι θεμα λετε να πουλησει ρε παιδια??τωρα κουτσομπολιστηκα κ φαση τροκτικου δεν με πολυψηνει..εχετε καποια ιδεα??
Δες εδωτι θεμα λετε να πουλησει ρε παιδια??τωρα κουτσομπολιστηκα κ φαση τροκτικου δεν με πολυψηνει..εχετε καποια ιδεα??