Νέα

Blogger που τα έκανε π..τ@ν@ («μαντρώσανε» και μέλος μας;)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα enallaktikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Στο σπίτι του βρέθηκαν ντουζίνες βιβλία και ο ίδιος είναι αρκετά μορφωμένος, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης του δεν ήταν και οι καλύτερες...
Με λίγα λόγια ένας λέτσος και αγάμητος "φιλόσοφος" του διαδικτύου. Να δεις που ψήφιζε και ΣΥΡΙΖΑ...!

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
ρε μαγκες μηπως εχει σχεση με τα πουλερικα.......??????? :think:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παραθέτω είδηση από το "troktiko"

"O blogger έμπαινε μέσα στο pathfinder και έκανε αναρτήσεις ενώ είχε συμμετοχή και στο forum ενός από τα blog που είναι γνωστά αλλά ο τίτλος του παραπέμπει σε οίκο ανοχής. Με λίγα λόγια τα έκανε μαντάρα και τώρα τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τον ιδιωτικό υπάλληλο που συνελήφθη επειδή απειλούσε την ζωή του διευθυντή του mega Χρήστου Παναγιωτόπουλου."

Πάει σε κάποιον το μυαλό σας; Αν έγραφε συστηματικά, λογικά θα έχει "αποχή" από σήμερα....

Που χαθηκε ο Αριωνας ρε παιδια?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
E

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Παραθέτω από "Ζούγκλα gr"

"Καταδικάστηκε ο blogger
28 Αυγούστου 2008, 20:07

Σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο 40χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, Π.Μ, ο οποίος κατηγορείται ότι απειλούσε μέσω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο κατηγορείται ότι απειλούσε τη ζωή του διευθυντή του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, και της συζύγου του Λίνας Δρούγκα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι εξύβριση και πρόκληση σε τέλεση κακουργήματος. Ο 40χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, χωρίς όμως να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτήν και υποσχέθηκε ότι μόλις φύγει από το δικαστήριο θα κατεβάσει την ιστοσελίδα, αφού πρώτα ζητήσει μέσω αυτής συγγνώμη. "

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

παραθέτω ΕΔΩ το ποστ του Alexxxxx...xxx γιατί άνευ λόγου και αιτίας νομίζω ότι κλειδώθηκε το θρεντ, και νιώθω κάπως φημομένος και καταπιεσμενος ενώ θέλω να σκήσω το δικαίωμα της ελευθεροτυπίας που μου παρέχει το σύνταγμα... αλλά και οι ώρες που παιρνώ εδώ και τρώω στην μάπα τις διαφημίσεις.

{Μπορείς να χρησιμοποιείς το νέο σου username "Cockonutpete3D".}
δεν νομίζω να είναι λογικό αυτό καθώς η επιλογή του εκάστοτε νικ είναι προσωπική και κανένας δεν μπορεί να υποχρεώνει με τέτοιο τρόπο να γίνει χρήση ενός νικ που φτιάχτηκε για λόγους ανάγκης.

{Τέτοια θέματα έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι οδηγούν σε αντιπαραθέσεις και δίνουν σε ευκαιρίες σε κακόβουλους να πατήσουν για να πουν τη μαλακία τους.}
πιστεύω ότι και ο λόγος αυτός είναι και η αφορμή για το κλείδωμα του άλλου θρεντ αλλά αν κάνω μια περιήγηση πόσα άχρηστα θρεντ μαλακίες θα βρω άραγε. νομίζω ότι θήγεστε άδικα, άλλες φορές καρφώνεστε δίχως λόγο και παρεξηγιέστε, ενώ εν τέλει λειτουργείτε με μεροληπτικό τρόπο ανάμεσα στα διάφορα θέματα του θρεντ. Δηλαδή γιατί να υάρχει θρεντ για μπινελίκια, κανένας να μιην μπανάρετε όταν βρίζει εκεί και στα υπόλοιπα θρεντ να ισχύουν οι κανόνες-τέτοια θρεντ είναι φτιαγμένα από χρήστες για χρήστες που υπακούουν στους ίδους νόμους.

ένα χρόνο και κάτι εδώ μέσα έχουν δει και έχουν δει τα μάτια μου. από θίξιμο δημοσίων προσώπων και αντιπαραθέσεις του κώλου σε θέματα του κώλου οπυ μόνο σκοπό έχουν την δημιουργία έντασης.... αλλά δεν έχω δει πιο αφελής από αυτή που κοκκίνησε μέλος επειδή είπε ότι έχει χεσμένο κάποιον.... σιγά τα ωά και σιγά πόσο θίχτηκε ο μεγαλισιους. νομίζω πως έχουμε χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου όλοι μας, βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, τα μετράμε όλα με τα ίδια σταθμά, και πιανόμαστε από μεμονομένες λέξεις και φράσεις με την κυριολεκτική του σημασία. (να πάτε να σβήσετε το ανέκδοτο στο ανάλογο θρεντ που παίρνει τηλ ο καραμανλής από ένα μπουρδέλο και δεν πληρώνει τίποτα γιατί ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ Η ΚΛΉΣΕΙς ΕΊΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ).-

Tsolias.Psolias

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.718
Πόντοι
456
ευτυχώς δεν προχώρησε στις απειλές ο μαλάκας και έχουμε την ευλογία να λιώνουμε στη μαλακία για τη λινάρα τη δρούγκα άφοβα εδώ κ χρόνια.

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom