παραθέτω ΕΔΩ το ποστ του Alexxxxx...xxx γιατί άνευ λόγου και αιτίας νομίζω ότι κλειδώθηκε το θρεντ, και νιώθω κάπως φημομένος και καταπιεσμενος ενώ θέλω να σκήσω το δικαίωμα της ελευθεροτυπίας που μου παρέχει το σύνταγμα... αλλά και οι ώρες που παιρνώ εδώ και τρώω στην μάπα τις διαφημίσεις.
{Μπορείς να χρησιμοποιείς το νέο σου username "Cockonutpete3D".}
δεν νομίζω να είναι λογικό αυτό καθώς η επιλογή του εκάστοτε νικ είναι προσωπική και κανένας δεν μπορεί να υποχρεώνει με τέτοιο τρόπο να γίνει χρήση ενός νικ που φτιάχτηκε για λόγους ανάγκης.
{Τέτοια θέματα έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι οδηγούν σε αντιπαραθέσεις και δίνουν σε ευκαιρίες σε κακόβουλους να πατήσουν για να πουν τη μαλακία τους.}
πιστεύω ότι και ο λόγος αυτός είναι και η αφορμή για το κλείδωμα του άλλου θρεντ αλλά αν κάνω μια περιήγηση πόσα άχρηστα θρεντ μαλακίες θα βρω άραγε. νομίζω ότι θήγεστε άδικα, άλλες φορές καρφώνεστε δίχως λόγο και παρεξηγιέστε, ενώ εν τέλει λειτουργείτε με μεροληπτικό τρόπο ανάμεσα στα διάφορα θέματα του θρεντ. Δηλαδή γιατί να υάρχει θρεντ για μπινελίκια, κανένας να μιην μπανάρετε όταν βρίζει εκεί και στα υπόλοιπα θρεντ να ισχύουν οι κανόνες-τέτοια θρεντ είναι φτιαγμένα από χρήστες για χρήστες που υπακούουν στους ίδους νόμους.
ένα χρόνο και κάτι εδώ μέσα έχουν δει και έχουν δει τα μάτια μου. από θίξιμο δημοσίων προσώπων και αντιπαραθέσεις του κώλου σε θέματα του κώλου οπυ μόνο σκοπό έχουν την δημιουργία έντασης.... αλλά δεν έχω δει πιο αφελής από αυτή που κοκκίνησε μέλος επειδή είπε ότι έχει χεσμένο κάποιον.... σιγά τα ωά και σιγά πόσο θίχτηκε ο μεγαλισιους. νομίζω πως έχουμε χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου όλοι μας, βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, τα μετράμε όλα με τα ίδια σταθμά, και πιανόμαστε από μεμονομένες λέξεις και φράσεις με την κυριολεκτική του σημασία. (να πάτε να σβήσετε το ανέκδοτο στο ανάλογο θρεντ που παίρνει τηλ ο καραμανλής από ένα μπουρδέλο και δεν πληρώνει τίποτα γιατί ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ Η ΚΛΉΣΕΙς ΕΊΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ).-
Tsolias.Psolias