Rosofilos74
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2019
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
Το σκέφτηκα αρκετά, προτού κάνω αυτή την ανάρτηση. Κυρίως γιατί αντιλαμβάνομαι ότι για κάποιες είναι βιοποριστικό. Αλλά σορρυ, κάποια πράματα έχουν και τα όρια τους...
Έστειλα μήνυμα στην συγκεκριμένη κυρια ένα πρωί. Μου έστειλα το γνωστό τιμολόγιο.50 ευρώ για σεξ, πίπα, μασάζ για 30 λεπτά. Της είπα ότι είναι οκ και θα περνούσα το απόγευμα. Μου απάντησε ότι θα μου έστελνε λεπτομέρειες για την τοποθεσία 1,5 ώρα πριν. Τίποτε.. Έστειλα εγώ ξανά μήνυμα 45 λεπτά για το ραντεβού για να ρωτήσω ξανά λεπτομέρειες. Απάντησε λέγοντας ότι είναι ένα διαμέρισμα κοντά στην Καλλιπολεως. Πήγα..Με το που μπήκα ζήτησε αμέσως τα λεφτά και άρχισε η ιστορία.. Έκανε ότι ήθελε.. ότι ζητούσα εγώ δεν γινόταν.. οτιδήποτε θεωρούσε η ίδια ότι έπρεπε να γίνει για να τελειώνουμε.. και αυτό δεν ήταν το χειρότερο.. Σε κάποια φάση κτύπησε το κουδούνι.. ενώ ήμασταν μαζί, σηκώθηκε άνοιξε και ακούστηκε μια γυναικεία φωνή. Επέστρεψε και απλά τράβηξε την κουρτίνα του δωματίου, το οποίο δεν είχε πόρτα και είχε άμεση επαφή με το σαλόνι όπου έκατσε η αλλη!!!, την ρώτησα τι γινόταν και μου είπε ότι ήταν απλά η συγκάτοικος της και δεν υπήρχε πρόβλημα! Το σαλόνι λέω ξανά ότι το χώριζε από την γαμιστρωνα μόνο μια κουρτίνα, και υπήρχε εννοείται πλήρης ακουστική επαφή. Δεν ξέρω αν κάποιους από σας σας καβλωνει μια τεθκια κατάσταση, αλλά εγώ προσωπικά ξενέρωσα.. ήταν αδύνατο να λειτουργήσω. Σηκώθηκε μετά από δυο λεπτά νευριασμενη, και μου είπε ότι δεν γίνεται τίποτα και μάλλον έπρεπε να φύγω.. Τα μάζεψα και βγήκα έξω όπου είδα και την άλλη που μάλλον ήταν της πιάτσας.. Το θεωρώ το λιγότερο άθλιο και αντιεπαγγελματικο να βάλει άλλον άτομο στο διαμέρισμα ειδικά από την ώρα που δεν υπήρχε πόρτα.. Κανονικά έπρεπε να ζητήσω το 50 ευρώ πίσω, αλλά είπα καλύτερα να μην γίνει φασαρία και μας ακούσουν και τα αλλά διαμερίσματα..Από μένα τουλάχιστον ένα τεράστιο Χ.. Σε έτσι εποχές άμα δίνω 50 ευρώ, έχω την απαίτηση να με σέβονται.