n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 237.005
- Πόντοι
- 46.232
...εγω γιατι νομιζω, ειμαι σιγουρη δλδ....οτι τα χερια της ειναι δεμενα πανω απ το κεφαλι της η πισω απο την πλατη της και τα χερια στη φωτο ειναι του τυπου με το μαυρο μποξερακι...
για ριξε μια πιο ψυχραιμη ματια
:S Ευχομαι να μην λαμβανεις κρισημες αποφασεις οταν εισαι κατακαβλωμενος... η παρατηρικοτητα σου ειναι μεδενΓια το στηθος δεν χρειαζεται να μιλησω , μιλαει μονο του , δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι , αλλα φαινεται η τυπισσα να εχει πανεμορφα δακτυλα και πολυ ωραιο μανικιουρ απ οτι μπορω να καταλαβω απο την φωτο .
...εγω γιατι νομιζω, ειμαι σιγουρη δλδ....οτι τα χερια της ειναι δεμενα πανω απ το κεφαλι της η πισω απο την πλατη της και τα χερια στη φωτο ειναι του τυπου με το μαυρο μποξερακι...
Ωχ Παναγιά μου , ζορικα ξεκινησε η μερα ..
Για το στηθος δεν χρειαζεται να μιλησω , μιλαει μονο του , δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι , αλλα φαινεται η τυπισσα να εχει πανεμορφα δακτυλα και πολυ ωραιο μανικιουρ απ οτι μπορω να καταλαβω απο την φωτο .
Thanks Chantal που μου φτιαχνεις την μερα .
:S Ευχομαι να μην λαμβανεις κρισημες αποφασεις οταν εισαι κατακαβλωμενος... η παρατηρικοτητα σου ειναι μεδεν
Εσυ μαγειρευεις κανα φαγητο ή ολη μερα φαντασιωνεσαι δεσιματα και σκληρους παργαλατσους;
Ναι, μη σε κακοχαρακτηρισω και σου "κοψει" μετα το αυγολεμονο... :-*φευγω...παω να μαγειρεψω, μη μ'αποκαλει και το skatomoutro ανεπροκοπη....
Δριμύ κατηγορώ στον ίδιο σου τον εαυτό...Ποσο δικιο εχει ρε τυπε , οσες φορες εχω παρει αποφασεις πανω στη καυλα εχω καταστραφεί , μηδεν που μου εβαλες ειναι και μεγαλος βαθμος , καλυτερα το απολυτο μηδεν ( -273,15 ) :S
εγω νομιζω , μαλλον ειμαι απολυτα βεβαιος οτι εχεις δικιο γαμω την τρελα μου , με τετοιο στηθος δεν προσεξα καν το μποξερακι πισω ηταν και unfocus το μπουρδεο , φαντασου τι επαθα με αυτη την φωτο που εβαλες ..
Αν μπει και ο Κρητικος ( που αποκλειεται να μην μπει ο μπαγάσας ) και δει αυτα τα μηνυματα εχω να φαω πολυ κραξιμο , α ρε chantal τι μου εκανες ...
Θόλωσα με αυτη την σκηνη , οτι να ναι ειδα , μαλλον ειδα αυτο που ηθελε η φαντασια μου να δω.
Μου εκανες τρομερη τριπλα παντως σε παραδεχομαι , εμεινα αγαλμα.
Ναι, μη σε κακοχαρακτηρισω και σου "κοψει" μετα το αυγολεμονο... :-*
Τωρα που την ειδα σε μεγαλυτερη αναλυση, η Ε. Μανωιληδου ειναι στο αβαταρι σου;
Εισαι της γερμανικης και κλασσικης παιδειας;
Λες να ξεχασε και ο τυπος μερικες σταγονες μπαιμπι οιλ?
Να τον βαζεις σανιδι,οχι καλο μου, τι σχεση εχω εγω με την κυρια υπουργου ????
ουτε πιανο ξερω, ουτε μπαλετο...