You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αρα γραφεις και εσυ πριν απτο 2008 γιατι εγω το 2008 εγραψα πρωτη φορα...Η Κουάρ ήρθε πολύ μετά απο μένα βασικά..
Καλε ναι εννοειετε αυτο το συζητας κιολας???μεταξυ μας...μη φυγει παραεξω
αλλα λιγο τρεις λαλουν και 2 χορευουν
φαινεσαι. Σαν χαζοχαρουμενη ενα πραμα
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Από χλωμό έως νεκρό.Η Κουάρ ήρθε πολύ μετά απο μένα βασικά..
Εδώ είμαι, απλά συνήθως νύχτες, λόγω νυχτερινού ωραρίου στο μαγαζί.υοργος , πού χάνεσαι ?
Χλωμό μου φαίνεται .Τελοσπάντων...αρα γραφεις και εσυ πριν απτο 2008 γιατι εγω το 2008 εγραψα πρωτη φορα...
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αλιντι απλα εγραφα το 2008-2009 λιγο 2010 και μετα ξανα πριν ενα μηνα,γιαυτο μπερδευεσε ;)Χλωμό μου φαίνεται .Τελοσπάντων...
Στάνταρ όμως..Από χλωμό έως νεκρό.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
υοργος , πού χάνεσαι ?
Αλλλλλλλ,
βοιδιμόρτιε μην το γαμήσεις ,..σε παρακαλώ ! πάλι εξοδούχος !
oXI ΦΙΛΕ δεν ειμαι παλι εξοδουχος
μεσα ειμαι... ολα τα ψαχνετε βλεπω
μονο για τους ΦΙΛΟΥΣ ;)oXI ΦΙΛΕ δεν ειμαι παλι εξοδουχος
μεσα ειμαι... ολα τα ψαχνετε βλεπω
Τι να σου πω,δεν βγάζω άκρη.αρα γραφεις και εσυ πριν απτο 2008 γιατι εγω το 2008 εγραψα πρωτη φορα...
Πριν είπες οτι γράφεις 5 χρόνια,τώρα μου λες οτι γράφεις απο το 2008 και ειδα στο προφίλ σου ημερομηνία εγγραφής ιουλιος 2009.
πάντως εγώ που είμαι απο το 09 ,την κουάρ την βρήκα εδώ , το θυμάμαι πολύ καλά !...και είχε και μια ...υπεροχη κωλάρα για αβατάρ .πρόσωπα ξεχνώ ,κώλους ποτέ ! ;)Τι να σου πω,δεν βγάζω άκρη.
Πριν είπες οτι γράφεις 5 χρόνια,τώρα μου λες οτι γράφεις απο το 2008 και ειδα στο προφίλ σου ημερομηνία εγγραφής ιουλιος 2009.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
μονο για τους ΦΙΛΟΥΣ ;)
Ναι , ναι. Φιλος - φιλος αλλα
ακομη μου κρατας και οποτε βρεις ευκαιρια
τις πετας τις σποντιτσες. Φιλοι και μαλακιες...
ξερω ο καθενας τι ρολο βαραει εννοια σας
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εγώ είπαμε, ΔΓ/ΔΑ.Ρε Υ πες ποσο χαζοχαρουμενος ανθρωπος ειμαι εσυ που με ξες και χρονια
chantal-99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2011
- Like
- 41
- Πόντοι
- 66
edit
congrats Αλιντισσα... πρωτα για το thread αυτο και μετα για το fuckability... ;)
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ειχα κανει διαγραφη το 2009 και ξανα εγγραφη γιατι υπηρχε ενα προβλημα με τον λογαρισμο μου.. επισης εγραφα σαν επισκεπτης και σαν κανονικο μελος στο τσατ θυματε ο Υ τοτε πολυ με λαλακ τομαχοκ εριναλ και την λοιπη παρεα,,, μπηκα λιιιγο μετα την λουκ που επισης γραφει απτο 2008 .... εσυ πρεπει να μπηκες μετα απο μενα. τοτε εγραφε η λουκ η μπουμπ η μουν η μπαιτ η εριναλ δεν θυμαμε αλλη γυναικα εκτος απτις επαγγελματιες και τις τρανςΤι να σου πω,δεν βγάζω άκρη.
Δεν μπήκα μετά απο σένα ,μην επιμένεις .Ειχα κανει διαγραφη το 2009 και ξανα εγγραφη γιατι υπηρχε ενα προβλημα με τον λογαρισμο μου.. επισης εγραφα σαν επισκεπτης και σαν κανονικο μελος στο τσατ θυματε ο Υ τοτε πολυ με λαλακ τομαχοκ εριναλ και την λοιπη παρεα,,, μπηκα λιιιγο μετα την λουκ που επισης γραφει απτο 2008 .... εσυ πρεπει να μπηκες μετα απο μενα. τοτε εγραφε η λουκ η μπουμπ η μουν η μπαιτ η εριναλ δεν θυμαμε αλλη γυναικα εκτος απτις επαγγελματιες και τις τρανς
Τρανς δεν είμαι ,αλλά επαγγελματίας σίγουρα.
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
E αρα σου λεω γραφεις απτο 2008 και εσυ βρε....Δεν μπήκα μετά απο σένα ,μην επιμένεις .
Τρανς δεν είμαι ,αλλά επαγγελματίας σίγουρα.
Και εσενα 2011 λεει το προφιλ σου αλλα μαλλον και εσυ απο διαγραφη και ξανα εγγραφη εισαι ;)
Προφανώς είμαι απο διαγραφή.Αν κοιτάξεις στην αρχή του θρεντ λέει Αλίντισσα επισκέπτης.E αρα σου λεω γραφεις απτο 2008 και εσυ βρε....
Και εσενα 2011 λεει το προφιλ σου αλλα μαλλον και εσυ απο διαγραφη και ξανα εγγραφη εισαι ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 5K