mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Πες τα !με ολους τους αχρηστους που ανελαβαν κατα καιρους αλλα μαλλον πρεπει να παμε σε αλλο θρεντ!
Έλα..πάμε στη χανούμα μας..
Πες τα !με ολους τους αχρηστους που ανελαβαν κατα καιρους αλλα μαλλον πρεπει να παμε σε αλλο θρεντ!
...πολλά βίτσια,μεταξυ των οποίων ΑΕΚΤΖΗΣ!!!!Χι-Χι-Χι...Εξαρταται απο τα βιτσια σας καλε μου!!
Αν και οχι ΑΕΚτζης αλλα ανοιχτος γενικα στα βιτσια εχω ελπιδες ?καλημερα μωρο μου!αν ειναι να δωσω το κορμι μου για να μαζευτουν χρηματα για την ενωση ας ειναι!!
Ορίστε.....
Νάτη και η διαφήμιση!!!!
Θα μπουν όλες τώρα,να διαφημίσουν τις φθηνές τους υπηρεσίες!!!!
Για come to δώθε ευλογημένες!!!!
Εσύ καλή μου πως μπορώ να σε βρω?
Υ.Γ. Επειδή όμως 3 ώρες αποκλείεται να σε αντέξω, προφανώς είσαι ικανοποιημένη με 50 για 1 ώρα!!!!
3 ώρες ίσως είναι πολλές. Αλλά για 2 με 100 και με ένα pm στο mailbox μου με λίγα λόγια για σένα και κάποια φωτογραφική σου παρουσίαση, δεν θα με άφηνε αδιάφορο. ;)
Το νήμα κινείται σε μια πολύ σωστή κατεύθυνση με μια μικρή διαφορά, κατά την άποψή μου.
Το σωστό θα ήταν όχι black list λόγω αλλαγής τιμών, αλλά black list λόγω τιμών, σκέτο!
Πολύ σωστή είναι η άποψη πως η Λίνα π.χ, προκαλεί με το να πάει την τιμή στα 250 από τα 160 και μετά το κράξιμο στα 300(!), ή η Μανταλίνα που με 140 και 120 δεν πολυείχε δουλειά και προσπάθησε να αποκτήσει με 250, αλλά σαν να παραδέχεται πως αν η Λίνα ή η Μανταλίνα ή η όποια άλλη είχαν ξεκινήσει να ζητάνε εξ αρχής 250 ή 300 (πάρα πολές μούφες σιτιτουρίστριες το κάνουν!) θα τα άξιζαν!
Κατά την ταπεινή μου γνώμη 300 την ώρα δεν αξίζει ΚΑΜΙΑ!!! Το λέω τώρα και κάποια χρόνια.
Τώρα βέβαια κάποιος μου εξομολογήθηκε πως είχε πάρει, μαζί με ένα φίλο του την Τζούλια (την γνωστή) δίωρο με 4.000!!! και ήταν και κόκκαλο από την κόκα κόλα! Οπότε τί να πει κανείς για το μέγεθος της ανδρικής ανοησίας; Δηλαδή αν πριν έπαιρνε 6.000 το δίωρο (λέμε τώρα) και μετά το έριχνε στις 4.000 θα την είχαν πιάσει κορόιδο; Ας σοβαρευτούμε!
Από την άλλη αν κάποια ζητάει 150 το 3ωρο σαν την κοπελιά παραπάνω και μεθαύριο πει 150 το δίωρο ή 80 την ώρα, μην την "σταυρώσουμε" γιατί αύξησε την ταρίφα της. (Αρκεί να λέει και τίποτα βέβαια...)
Για να ειναι παντως δικαιος ΚΑΜΜΙΑ απο τις κοπελες που επιλεγω εγω (τοσο αναφερομενες εδω οσο και μη) δεν μου εχουν ζητησει περισσοτερα χρηματα. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, αν επελεθει και εξοικιωση μετα απο ορισμενο αριθμο συναντησεων ΠΑΝΤΑ εχουμε μειωση τιμης 20-30% ΧΩΡΙΣ να επιμεινω ιδιαιτερα και χωρις να υπαρχει μειωση του επιπεδου του service.
Ειναι και το μονο που παει με ΟΛΑ !!!Τους πιάσανε τον κώλο γιατρέ !!! Ουτε τα μισά δεν έπρεπε να δώσουν!!!
Συνεχώς με coca cola κυκλοφορεί
εγώ λοιπόν θέλω να ξέρω ποιός δικηγόρος χρεώ 5 χιλιάρικα την ώρα.
και εάν είναι ο κούγιας θα του στείλω πέντε χιλιάρικα κοπριά.
Πώς κάνετε έτσι βρε παιδιά. Τα λεφτά είναι για να τα δίνουμε στα κορίτσια. Τι να τα κάνουμε τα λεφτά? Μαζί μας θα τα πάρουμε? Αχχχχχχχχχχ..... τα σάβανα δεν έχουνε τσεπούλες
ναι αλλα και οι άφραγκοι δεν βρίσκουνε εύκολα τρυπούλεςΠώς κάνετε έτσι βρε παιδιά. Τα λεφτά είναι για να τα δίνουμε στα κορίτσια. Τι να τα κάνουμε τα λεφτά? Μαζί μας θα τα πάρουμε? Αχχχχχχχχχχ..... τα σάβανα δεν έχουνε τσεπούλες
να πηγαινουνε σε μπουρδελακια τυπε,φτηνα ειναι.ναι αλλα και οι άφραγκοι δεν βρίσκουνε εύκολα τρυπούλες
ναι αλλα και οι άφραγκοι δεν βρίσκουνε εύκολα τρυπούλες
Δε μας λες,λεβέντη προικισμένε,Τι να κάνουμε φιλαράκο!!! Ο τσάμπας πέθανε. Μη ξεχνάς οτι το επάγγελμα είναι δύσκολο. Λίγο το χεις να ακούει τον κάθε εναν
OkΔεν θα εγραφα γιατι προτιμω να μην προκαλω αλλα θελω να σχολιασω πως καμμια φορα και εσεις οι αντρες χαλατε την πιατσα.Εδω και μερες μιλαω με πιθανο πελατη ο οποιος με εχει πρηξει στο μπλα μπλα για να βρεθουμε και του εχω πει 150 για τρεις ωρες.Επειδη το εχουμε παιδεψει το θεμα του ειπα να μην με ξανα παρει παρα μονο αν αποφασισει να βρεθουμε.Και τι μου λεει χθες?Οτι για να ζηταω τοσα λιγα παει να πει οτι ειμαι μουφα και απατη!!εε να του χρεωσω ενα 300 αρι να του αρεσει?τι να πω ρε παιδια!υπαρχουν και κοριτσια που δεν φαινονται και ειναι εντος οικονομικης πραγματικοτητας αλλα υπαρχουν και παπαρες που το ζηταει ο οργανισμος τους να ξηλωνονται.