Νέα

Black Friday !:ξενοφερτος θεσμος ή μια καλη ευκαιρία για φθηνες αγορες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα haistas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
εγω σημερα πηγα στην Εθνικη τραπεζα και ειχε αυτη την προσφορα λογω black friday  :rockon:

Συνημμένα

• 15135918_519171244957332_9207905506310275658_n.jpg
    15135918_519171244957332_9207905506310275658_n.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 23

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γυρισα απο Ερμου. Τρομερη κινηση.

Ioannis A

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
0
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Black Friday . Κάνουν εκπτώσεις 10-40% και σε λίγα 60% .στην Αμερική σύμφωνα με γνωστό που εχει παει και δει οι εκπτώσεις ξεκινάνε από 50-80%

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατί επίσημη αργία????
ο κόσμος που στήθηκε απέξω σαν ζωο από τις πολυεθνικές για να αγοράσει και καλά κάτι φτηνά που στην τελική ούτε φτηνά είναι και το μόνο σκοπό έχει το κέρδος των πολυεθνικών
όλοι αυτοί που πήγαν εκεί σαν τα ζώα δεν έχουν πάει σε μια πορεία να διεκδικήσουν την αξιοπρέπεια τους και δίκαιες και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης ούτε έχουν πάει να βοηθήσουν συνανθρώπους που έχουν ανάγκη
επίσης μη νομίζουμε ότι απέχουμε πολύ από τις ουρές των συσσιτίων
και σε αυτές τις ουρές μπορεί να είμαστε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως

και που ξέρεις εσύ ρε τεμπέλη, αχαιρεύτε, παράσιτο κλπ πως είναι οι συνθήκες εργασίας αφού δεν δουλεύεις ρε άχρηστο σκουπίδι ?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
και που ξέρεις εσύ ρε τεμπέλη, αχαιρεύτε, παράσιτο κλπ πως είναι οι συνθήκες εργασίας αφού δεν δουλεύεις ρε άχρηστο σκουπίδι ?

πες μας ρε φιλελέ ότι δεν ξέρω τις συνθήκες εργασίας?πιστεύεις ότι δεν έχω εργαστεί ποτέ μου?
έχω εργαστεί και σκληρά μάλιστα και στον ιδιωτικό τομέα και στο δημόσιο

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
πες μας ρε φιλελέ ότι δεν ξέρω τις συνθήκες εργασίας?πιστεύεις ότι δεν έχω εργαστεί ποτέ μου?
Aλλα ακομη πιο δύσκολο ηταν οι αφισοκολλησεις
Εχεις μιλήσει για χιλιάδες :o

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

το να σε προσέλαβε κάποιος δεν σημαίνει και ότι δούλεψες κιόλας... μια ζωή λούφα θα ήσουνα, συνδικαλισμό και τεμπελιά... ααα ναι και ασθένειες (στην ΔΕΗ σε πήρανε για 10 μήνες και πήρες δυό μήνες αναρρωτική άδεια)..

Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Like
275
Πόντοι
21
Οι ίδιοι τρόμπες που σήμερα περίμεναν στην ουρά ατελείωτες ώρες αν περιμένουν οπουδήποτε αλλού (πχ σε κανένα νοσοκομείο) πάνω από 5λεπτο αρχίσουν τα καντήλια και τους τσαμπουκάδες.
Επίσης αν τους πεις να βρουν μία δουλειά που θα πρέπει να σηκώνονται νωρίς αρχίζουν να σου λένε δακρύβρεχτες ιστορίες για το πόσο κουρασμένοι είναι.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.048
Πόντοι
456
Οι ίδιοι τρόμπες που σήμερα περίμεναν στην ουρά ατελείωτες ώρες αν περιμένουν οπουδήποτε αλλού (πχ σε κανένα νοσοκομείο) πάνω από 5λεπτο αρχίσουν τα καντήλια και τους τσαμπουκάδες.
Επίσης αν τους πεις να βρουν μία δουλειά που θα πρέπει να σηκώνονται νωρίς αρχίζουν να σου λένε δακρύβρεχτες ιστορίες για το πόσο κουρασμένοι είναι.

:thumbsup: :thumbsup:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
ανεκδοτο.μια γυναικα ενός ηταν στο κρεβατι με έναν μαυρο μπαινει ο αντρας της μεσα και της λεει αγαπη μου τι κανεις?
και του απανταει η γκομενα ενώ γαμιοταν με τον αραπη -black friday.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φίλοι μου, συναγωνιστές, δυστυχώς η Black Friday ειναι μια απάτη . Όπως έχω ξαναπεί είμαι στέλεχος σε εταιρία  και οι τιμές που αγοράσουμε προϊόντα κοινός μας σας πιάνουμε το κωλο. Απλα αντιμετωπίζουμε ολοι συγκέντρωση ρευστού . Όσο για προϊόντα τεχνολογίας και οικιακής χρήσης αλλάζουν σχεδόν το 80%των μοντέλων και πρέπει να ξεστοκαρουμε. ΓιΑτι σας πληροφορώ οτι υπάρχει ποινή για το λεγόμενο aged stock απο την ευρωπαϊκή ένωση. Όσο για το iPhone 6s.ειναι παλι ακριβό. Για να δώσω ένα παράδειγμα εγω έχω το 6s το 128 όπου το αγόρασα σφραγίστο στα700 euros. Άρα μην ψαρώνετε . Απο μαύρες και πράσινες μπούρδες , απλΑ τα παιρνεται σε λιγο καλύτερη τιμή. Α! Και αν αποφασίσετε να κάνετε αγορά σε κατι, υπάρχει και αλλο περιθώριο εκπτώσης,,  Τελις μακριά απο δόση δόσεις . Καλα ψωνια
Φιλε απο ποιο μέρος της Αλβανίας κατάγεσαι;Τα γράφεις αρκετά καλά τα ελληνικά!!  :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ηχε μονο τα μπλικτρα στο παμπλικς αλλα δεν μοθ εκαμαν δωσης ατοκε κ τοθς εβρισα κ εφιγα!απατι αφτη η εκδιλοσι ! Μονο στο εξοτερικο ινε αλιθινη!βρε οθσσσστ

Αυτόματη ορθογραφική διόρθωση δεν έχει υπολογιστής σου?

Καταλαβαίνεις ότι αυτά που γράφεις είναι άλλα αντ'άλλων...?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:thumbsup: :thumbsup:

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Φιλε απο ποιο μέρος της Αλβανίας κατάγεσαι;Τα γράφεις αρκετά καλά τα ελληνικά!!  :grin:
 απο τη ίδια πόλη που είσαι και εσυ. Ξέρεις εκει στην Αλβανία εμείς έχουμε κατι κινητά που βγάζουν auto correct και επειδή γράφουμε λιγο πιο γρήγορα βγάζει οτι να ναι. Την άλλη φορα θα βάλω εσένα καλυτερα να τα γράψεις . Α τύπε στείλε μου κανένα βιογραφικό να σε προωθήσω στην  :erection:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
 απο τη ίδια πόλη που είσαι και εσυ. Ξέρεις εκει στην Αλβανία εμείς έχουμε κατι κινητά που βγάζουν auto correct και επειδή γράφουμε λιγο πιο γρήγορα βγάζει οτι να ναι. Την άλλη φορα θα βάλω εσένα καλυτερα να τα γράψεις . Α τύπε στείλε μου κανένα βιογραφικό να σε προωθήσω στην  :erection:
Έλα ρε πατριώτη!!!!!Είδες που σε κατάλαβα;Αλλά να μην χρησιμοποιείς κλεμμένο κινητό.Βλέπεις τι γίνεται!!!Στα βγάζει λάθος!!!!!

Θα σου στείλω βιογραφικό μαζί με μια κατσαρόλα φασολάδα να μου κλάσεις τα αρχίδια!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
........... :hi:

................... Πήρα έχθές άπό τό media mark στό ποοτάμι το lenovo vibe p1 32gb άπό 299 ευρω .......... 147 ευρω......... άπίστευτο τηλεφωνάκι !!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
γιατί επίσημη αργία????
ο κόσμος που στήθηκε απέξω σαν ζωο από τις πολυεθνικές για να αγοράσει και καλά κάτι φτηνά που στην τελική ούτε φτηνά είναι και το μόνο σκοπό έχει το κέρδος των πολυεθνικών
όλοι αυτοί που πήγαν εκεί σαν τα ζώα δεν έχουν πάει σε μια πορεία να διεκδικήσουν την αξιοπρέπεια τους και δίκαιες και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης ούτε έχουν πάει να βοηθήσουν συνανθρώπους που έχουν ανάγκη
επίσης μη νομίζουμε ότι απέχουμε πολύ από τις ουρές των συσσιτίων
και σε αυτές τις ουρές μπορεί να είμαστε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως

Μεγαλε ξερεις,για να βρεις αξιοπρεπεια πρεπει πρωτα να εχεις παιδεια  και γνωθι σαυτον . Κοινως να ξερεις που βρισκεσαι και να εχεις διδαχθει πως εκτος απο δικαιωματα εχεις και υποχρεωσεις στην κοινωνια...
Εσυ ως αριστερος φυσικα εργαζεσαι μονο για το πρωτο αφου θεωρεις οτι κανεις χαρη στους εργοδοτες που τους προσφερεις τον εξαιρετικα πολυτιμο χρονο σου,που θα μπορουσες αν δεν ησουν αναγκασμενος να δουλεψεις για να ζησεις,να τον αναλωνεις μαλακιζομενος στο ιντερνετ η στις πλατειες...
Το να δουλεψεις ωστε να φτασεις σε ενα σημειο να κατακτησεις τον ελευθερο σου χρονο που θα αναλωνεις δεξια και αριστερα οπως γουσταρεις δεν σου εχει περασει απο το μυαλο φυσικα ,γιατι η καραμελα δεν υπαρχουν ευκαιριες,μας πινουν το αιμα οι πολυεθνικες ,ειναι γλυκια και καταπινεται ευκολα...
Μου θυμιζεις το μαλακα τον Πετροπουλο της Αυγης που βγαινει τα απογευματα στα καναλια και πουλαει αριστερισμο και δηθεν εναντιωση στον καταναλωτισμο και τα ξενα συμφεροντα, ενω μενει στη Βουλα ,τρωει καθε μερα απεξω απο το πιο ακριβο ντιλιβερι της περιοχης και κοπροσκυλιαζει στα καφε της Γλυφαδας.
Α ναι ξεχασα κινειται με ποδηλατο ο επαναστατης της φαπας...
Οξω ρε παλιοπουστες,τουλαχιστον θα γαμηθουμε που θα γαμηθουμε ,ας το κανουμε με αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο ,οχι να μας γαμαει το καθε χθεσινο απλυτο ταγαρι που κατεβηκε απο το χωριο του για μια θεση στο δημοσιο που την διεκδικει μεσα απο αναχρονιςτικες πορειες και αφισοκολλησεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom