Χαμός γίνεται γενικά...Αυτοί οι όροφοι δεν είναι ανακαινησμενοι?
Ακούγονται σε όλους τους ορόφους
Χαμός γίνεται γενικά...Αυτοί οι όροφοι δεν είναι ανακαινησμενοι?
Εγω πάντως τπτ δεν άκουγα!!!!Χαμός γίνεται γενικά...
Ακούγονται σε όλους τους ορόφους
Έτυχε μάλλον χαχαχα!!!Εγω πάντως τπτ δεν άκουγα!!!!
Πάντως θα ήθελα να συμβεί..μου αρέσει να ακούω γυναικεία βογκιτα μου έχει τύχει να φανταστείς σε απλό χοτελ!!!Έτυχε μάλλον χαχαχα!!!
Άμα πας ώρα που είμαι γεμάτο θα ακούσεις...Πάντως θα ήθελα να συμβεί..μου αρέσει να ακούω γυναικεία βογκιτα μου έχει τύχει να φανταστείς σε απλό χοτελ!!!
Άμα πας ώρα που είμαι γεμάτο θα ακούσει
Πάντα γεμάτο το μπιλ πολύ γαμησι πέφτει εκεί μέσα!!Άμα πας ώρα που είμαι γεμάτο θα ακούσεις...
Δε πήγαινε φίλε... Χα χα χαΓιατί γέλαγες, ρε φίλε; Δεν πήγαινε χρωματικά το στριγκάκι με το τοπ;
Κοίτα τι λέει για να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του! Ωρίωνα, όλοι καταλάβαμε ότι φοράς μαύρο στρινγκάκι με δαντελωτό τοπ όταν πηγαίνεις για μεσημεριανό ύπνο στο Μπιλ.Γιατί γέλαγες, ρε φίλε; Δεν πήγαινε χρωματικά το στριγκάκι με το τοπ;
Το τοπ ήταν και αυτό μαύρο, εντάξει; . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γέλαγε ο τύπος.Κοίτα τι λέει για να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του! Ωρίωνα, όλοι καταλάβαμε ότι φοράς μαύρο στρινγκάκι με δαντελωτό τοπ όταν πηγαίνεις για μεσημεριανό ύπνο στο Μπιλ.
Προφανώς γινόταν φασαρία στα άλλα δωμάτια και βγήκες έξω να πάρεις αερα, ε;
Στρατιωτικο ΚΨΜκάτι πρέπει να γίνει πάντως με την τσιγαρίλα....κάθε φορά που πάω μετά φεύγω λες κ έχω άσθμα...είναι τρομερά ενοχλητικό που επιτρέπουν το κάπνισμα στο δωμάτιο μέσα. και δεν πα να το αερίζουν κλπ?? έχουν ποτίσει τα δέρματα και οι κουρτίνες
Λένε το δωμάτιο που πηγαίνουν κ ανεβαίνουν.Μάγκες να ρωτήσω, οι κοπέλες που μπαίνουν λένε κ νούμερο δωματίου που πανε;; έχει έλεγχο;;
Πολλές φορές αραζω και εγώ γιατί δεν εχει δωμάτιοΕχει ωραίο σαλόνι το Μπιλ, εμένα μου αρέσει να αράζω εκεί και να κόβω κίνηση ποιοι μπαινοβγαίνουν.