argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.007
- Πόντοι
- 9.297
Θελω να γλειψω την αλυσιδα...??
Δημήτρης Κολοβός ποδοσφαιριστής τώρα πρόσφατα έπαιζε και στον βάζελο.Τον έβαζαν και με την εθνική τα τελευταία χρόνια,τωρα παίζει στη Σερίφ στη Μολδαβία.Παιζουν με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για είσοδο στους ομίλους τσου Λου.Αυτη έχει 3 παιδιά,νομίζω του Κολοβού είναι το 1.Πως τον λενε αυτον καγκουρα που φυστικωνει το μωρο;Μπαλα παιζει η ειναι ραπερ;( κλα'ι'ν μα'ι'ν...)
Με μαυρο εμοιαζε, νομιζα Βραζιλιανος ειναι...τι σιχαμα...καταρρακτη εχει η γκομενα;Δημήτρης Κολοβός ποδοσφαιριστής τώρα πρόσφατα έπαιζε και στον βάζελο.Τον έβαζαν και με την εθνική τα τελευταία χρόνια,τωρα παίζει στη Σερίφ στη Μολδαβία.Παιζουν με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για είσοδο στους ομίλους τσου Λου.Αυτη έχει 3 παιδιά,νομίζω του Κολοβού είναι το 1.
Απλα βρηκε κ αυτη το χορηγο της για να μας καυλωνει ελευθερα!Με μαυρο εμοιαζε, νομιζα Βραζιλιανος ειναι...τι σιχαμα...καταρρακτη εχει η γκομενα;
και παλι καλα να λεει ο κολοβος....Αυτη έχει 3 παιδιά,νομίζω του Κολοβού είναι το 1.
Σωστα...προλαβε και ενα..ελπιζω να μοιαζει στην μανα του το παιδι!και παλι καλα να λεει ο κολοβος....
Μιλάμε για τσοτλαρα τυπε!Για πολυ σπερμα η μανουλα! Λειπει ο κολοβος γοα παοχνιδι κ αυτη ξεσακωνει!
Πω, τι ξανθομουνο δυνατο που ειναι η κοπελα!Σχεδον μουνι μας εδειξε η ψωλιτσα!
Θα ξεσκιστει στα πριμ τα οποια θα γινουν γουνες και μοντελακια απο τις κορυφαιες φιρμες της Μολδαβιας και μονο.3-0 σήμερα η Σερίφ έβαλε και γκολ ο Κολοβός.Ρε τον άμπαλο.Μολδαβια στο Τσάμπιονς λιγκ ανέκδοτο φαίνεται αλλά.....
Την πιτσιλαει αυτος ο καφρος που θα σεντωνει το τεντονι που ειναι σαν ξανθος λαθρομεταναστης....??Προσωπαρα ομορφη για bukkake!