Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 81.209
- Πόντοι
- 12.756
η πρωην του Μαστορα ρε μαν

η πρωην του Μαστορα ρε μαν
Ποια υποθεση ρε τυπε...εδω με το ζορι θα καταλαβαινουμε τι λενε τα ναυαγια.εχει και ποδοσφαιρα το βραδυ και απο την αλλη αυτο αν δεν το δουμε απο την αρχη μετα δεν θα καταλαβαινουμε την υποθεση
Ολα τα ξερεις ρε αργοσχολε Τιτανικε.....η πρωην του Μαστορα ρε μαν![]()
Ποια υποθεση ρε τυπε...εδω με το ζορι θα καταλαβαινουμε τι λενε τα ναυαγια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ολα τα ξερεις ρε αργοσχολε Τιτανικε.....
Ειπες ρε σε μενα;Ρουφα πολιτισμο ρε γυφτο του Δημοσίου , τι νομιζεις οτι επειδη εβγαλες ενα Πανεπιστημιο ολα στην ζωη θα σου χαριστούν ;![]()
Σε περιμενουμε Κυριακη βράδυ για σχολιασμοΕιπες ρε σε μενα;
Αν δεν το δει ο κολλητος ο Reznov δεν βλεπω τιποτα.....Σε περιμενουμε Κυριακη βράδυ για σχολιασμο
Δεν πρεπει να λειπεις εσυ![]()
Αν δεν το δει ο κολλητος ο Reznov δεν βλεπω τιποτα.....
Δεν τον βλεπω τον καμμενο να το βλεπει...θα εχει βαρει απο το μεσημερι 200 μαλαματινες για να αντεξει να δει την ΖΜΠΑΟΓΚΑΡΑ και μεχρι το βραδι θα εχει λιποθυμησει.Θα το δει , αφου του ειπα να προσε΄ξει μια απο εκει μεσα , που ειναι θεότρελη , το στοιχείο του εντελωςθα λοκάρει εντελως με αυτην
Δεν τον βλεπω τον καμμενο να το βλεπει...θα εχει βαρει απο το μεσημερι 200 μαλαματινες για να αντεξει να δει την ΖΜΠΑΟΓΚΑΡΑ και μεχρι το βραδι θα εχει λιποθυμησει.
Αμα ειναι να μαζευτουν εδω μεσα οι αυνανες που θα τον παιζουν με υποψια βυζιου δεν θα τραβηξει το νημα....ειναι σκυλι πολέμου , και σε καταστολη να ειναι μπορει να παρακολουθησει, κομμαντο ειναι
ολη η αφροκρεμα του σαιτ θα ειναι εδω μέσαΑμα ειναι να μαζευτουν εδω μεσα οι αυνανες που θα τον παιζουν με υποψια βυζιου δεν θα τραβηξει το νημα....![]()
Εγω θα λειπω τοτε γιατι ειμαι ο αποπατος του σαι.....ολη η αφροκρεμα του σαιτ θα ειναι εδω μέσα![]()
Εγω θα λειπω τοτε γιατι ειμαι ο αποπατος του σαι.....![]()
Τι σχεση εχει ρε μαλεα το τωρινο με το χαρντκορ πρωτο με τα γαμησια στα κοτετσια και τον διεστραμμενο παντελως ανηθικο σκατοψυχο Μικρουτσικο στη παρουσιαση....δεν μπορει να εισαι στο εντελως για το πουτσο και γκει φρεντλυ Μαστερ Σεφ βρε μαλάκα και να λειπεις απο την εννοια του ριαλιτι ,
του παιχνδιου που εβλεπε 70% της Ελλαδας στο τελικο ενω απο το αλλο κανάλι εδειχνε τον Σιμιτη να βγαζει τα πρωτα ευρω απο την τραπεζα της Ελλαδας
στις 12:01 ..
Αν υπηρχει ο Αγιος Ριαλιτις θα ηταν το Μπιγκ Μπραδερ![]()
Καμία δεν εχει , αλλα προς τιμην του πρωτου τα εχουμε δει ολα τα άλλα ..Τι σχεση εχει ρε μαλεα το τωρινο με το χαρντκορ πρωτο με τα γαμησια στα κοτετσια και τον διεστραμμενο παντελως ανηθικο σκατοψυχο Μικρουτσικο στη παρουσιαση....
Να δείτε που θα τον κάνει κερατά τον Φειδία! Αυτή πρέπει να είναι attention whore για να δεχτεί να συμμετάσχει σε αυτό το τηλεσκουπίδι.
Και θα θέλει να χάσει τα λεφτά του ευρωβουλευτή?Να δείτε που θα τον κάνει κερατά τον Φειδία! Αυτή πρέπει να είναι attention whore για να δεχτεί να συμμετάσχει σε αυτό το τηλεσκουπίδι.
Στο προηγουμενο παντως ενας αντιδημαρχος εκανε τιμια πορειαθα πατωσει![]()
ολη η αφροκρεμα του σαιτ θα ειναι εδω μέσα![]()