cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
Και στο πάνω κρεβάτι ευλογητο αγουροξυπνημενοΧασικλας πανω που παει να κοψει βλεπει στο πρωινο ξυπνημα μαπα Μουμια και ξανακυλαει διχως αυριο
Και στο πάνω κρεβάτι ευλογητο αγουροξυπνημενοΧασικλας πανω που παει να κοψει βλεπει στο πρωινο ξυπνημα μαπα Μουμια και ξανακυλαει διχως αυριο
Και εγώ αυτό που είπε ο Potistiss είχα σκεφτεί. Χλαπάτσας ο τύπος.Τον πουστη τον τσανακογλυφτη το Χρυσαυγιτη, βάζει λόγια σε όλους
Σωστο,αλλα ετούτος εδώ είναι πιο μπουνταλας.Δεν το έχει και πολύ με τη στρατηγικήΟ χρυσαυγίτης έκανε αυτό που ήθελε και ονειρευόταν να γίνει ο τσιρλης αλλά απέτυχε
Ήταν μετρ της στρατηγικής και απλα δεν ήταν ώριμος ο κόσμος για να εκτιμήσει την πολυσχιδή του προσωπικότηταΟ τσιρλης δεν είχε καν στρατηγική, όποτε εγώ αυτό το λέω πρόοδο
https://el.wiktionary.org/wiki/πολυσχιδήςΠολυσχιδή;;;;;;;Τυπέ εγώ δεν ξέρω από αυτά. Δεν έχω το μορφωτικό επίπεδο της Ανχελιτας, να μου τα λες απλα
νωρις ειναι ακομα τυπε...
αυριο η Κοσοβαρα ψωλα θα ναι εκει τυπε,θα περιμενω να γαμησω με ενα ταληρονωρις ειναι ακομα τυπε...
πανε ριξε μια καταδρομικη στην σωκρατους να δωσεις κανα μπουκι και ξαναελα...
εμπαινες σερβα τυπε?αυριο η Κοσοβαρα ψωλα θα ναι εκει τυπε,θα περιμενω να γαμησω με ενα ταληρο
θα παω απο αυριο τυπε που θα ναι ακομη στο ταληρο,σε λιγο θα ανεβει δεκαρικο,δεν το δινω για το αποβρασμαεμπαινες σερβα τυπε?
τελικα εισα πολυ σκληρος χυστης...
επειδη ελειπα ενα 2μηνο απο ρουφιανοκουμπο για πες για ποια λες να μπω στο νόημαθα παω απο αυριο τυπε που θα ναι ακομη στο ταληρο,σε λιγο θα ανεβει δεκαρικο,δεν το δινω για το αποβρασμα
Τακούληηηηηη,νέα φώτο?εμπαινες σερβα τυπε?
τελικα εισα πολυ σκληρος χυστης...
Kαλως ηρθες τυπεεπειδη ελειπα ενα 2μηνο απο ρουφιανοκουμπο για πες για ποια λες να μπω στο νόημα
Τύπε ο Άλεξ μας πρέπει να βλέπει Μπάτσελορτυποι ο μαστερ τον σχολιασμών Αλεξουκος εμφανίστηκε ?