Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε για ολα υπαρχουν λυσεις....Κακκαβα ενα βημα πριν την παρουν Αιγυπτιολογοι και την μουμιοποιησουν
Τυπε για ολα υπαρχουν λυσεις....Κακκαβα ενα βημα πριν την παρουν Αιγυπτιολογοι και την μουμιοποιησουν
αυτη λογικα θα την βγαλει ολο το παιχνιδι μεσα στο λευκο κελι τυπε,θα πηραν καμια εισαγγελικη παραγγελια οι δικοι της για εγκλεισμοΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μαλακες η καινουρια τρελη κανει επικες γκριματσες....εντωμεταξυ περουκα φοραει ρε μαλακες;Δεν μπορω ρε!!!!
έχεις κάνα τίτλο τύπε μου; γιατί μου αρέσουν αυτάέχω δει κάτι θρίλερ που ξεκίνησαν έτσι με 2 άγνωστους σε ενα δωμάτιο
το θρυλικό Cube τύπεέχεις κάνα τίτλο τύπε μου; γιατί μου αρέσουν αυτά
να σαι καλα, τα εχω δει τα τρια πρώτα, θα κοιτάξω το τέταρτοτο θρυλικό Cube τύπε
και παρόμοιες όπως Exam, Escape room, The platform
δε φοβασαι τυπε να δεις θριλερ ?να σαι καλα, τα εχω δει τα τρια πρώτα, θα κοιτάξω το τέταρτο
εδώ δε φοβάμαι να δω big brother ρε τύπεδε φοβασαι τυπε να δεις θριλερ ?
Πραγματικα ρε φιλε θα αρχισω να ψηφιζω τα μαλακισμενα!!!! Αλλα μετα το σκεφτομαι δεν πανε να γαμηθουν τα κανω πουτανες καλυτερα!Ψηφισε κανενας σας ρε τύποι?
Ο προβληματισμος μου ειναι ποια γαμαει ποια?Τα έχουν βρει οι δυο τους μάλλον τύπε
Καλα αυτός ασε...Ουτε για λυπηση δεν ειναι...ο ξανθομπαμπουρας με το μαντηλι στο κεφαλι,την μηχανη που την παρκαρε....???
Μαϊντανός της πλάκαςΠαναγιώτης Πέτσας. Τι κλόουν είναι αυτό το παιδί; Έχει ήδη πάει σε 3 ριάλιτι...