alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Παλιοσπύρου ρε τύπεεμενα το μυαλο μου πηγε σε σεναριο Κουτσοσπυρου....
ας την παρακολουθει καποιος
Παλιοσπύρου ρε τύπεεμενα το μυαλο μου πηγε σε σεναριο Κουτσοσπυρου....
ας την παρακολουθει καποιος
ο πιο ξενερωμενος νικητης στην ιστορια των ριαλιτι
Τύπε θα εδινα πολλα λεφτα για την πληροφορια τι απεγινε ο τυπος που προσκυναει τη σημαια του ΠΑΣΟΚ και τι ψηφισε τα επομενα χρονιατωρα με την αναβιωση του ΠΑΣΟΚ ο Νικολακης θυμιζει αργομισθο της ΔΕΗ
ολη μερα ξυσιμο και 100 χηναρουμπες στην τσεπη
Χασικλα ζεις για παντα πασοκτσης
Συριζα μονιμαΤύπε θα εδινα πολλα λεφτα για την πληροφορια τι απεγινε ο τυπος που προσκυναει τη σημαια του ΠΑΣΟΚ και τι ψηφισε τα επομενα χρονια
3 μηνες εχει χαθει απο την πιατσα..στανταρ θα εχει χρωστουμενα σε εμπόρους που θα τον περιμενουν με το που βγει απο το σπιτι...
κανα 40αρι καθαρα πιστευω θα του μεινουν, για σισα, τριπακια και βαρβιτουρικα...
Πληροφοριες οτι κατι περιεργοι αλβανοι και γεωργιανοι περιμενουν εξω απο το στουντιο, ελεγχονται ως ανακριβειςπλακα πλακα....!!!! τον βλεπω συνεχως αγχωμενο
Ετσι, δωσε πονοΚαμαρώνει ο Μπαμπης οτι και ''καλα'' κερδισε ο δικός μου , που να ξερες μωρη
Σκληρό cult σκηνικό,αμφιβάλλω αν θα ξαναδούμε κάτι παρόμοιο
Τύπε ο Βασιλης Παπαχρήστου δεν ειναι στο αβαταρ?Σκληρό cult σκηνικό,αμφιβάλλω αν θα ξαναδούμε κάτι παρόμοιο
εδωσε 3ευρω για να το ριξει Παπαντρεα και τις 2 ΚυριακεςΤύπε θα εδινα πολλα λεφτα για την πληροφορια τι απεγινε ο τυπος που προσκυναει τη σημαια του ΠΑΣΟΚ και τι ψηφισε τα επομενα χρονια
Πληροφοριες οτι κατι περιεργοι αλβανοι και γεωργιανοι περιμενουν εξω απο το στουντιο, ελεγχονται ως ανακριβεις
Εγω θελω τύπε να ψηφιζει ΝΔ και να πεσουμε ολοι ξεροιεδωσε 3ευρω για να το ριξει Παπαντρεα και τις 2 Κυριακες
100% επιβεβαιωμενο
ΝαιΤύπε ο Βασιλης Παπαχρήστου δεν ειναι στο αβαταρ?
τον Σκουλό επρεπε να βάλεις τύπε ,,,