ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.904
- Πόντοι
- 24.596
πρεζου αυριο θα ναι Μοναστηριου,ΟΣΕ και περιξ για τα ψωνια της τυπε,μιλα της,λογικα θα ναι φορτωμενη με τα πανταμας γαμησες
πρεζου αυριο θα ναι Μοναστηριου,ΟΣΕ και περιξ για τα ψωνια της τυπε,μιλα της,λογικα θα ναι φορτωμενη με τα πανταμας γαμησες
Και εγω τυπε...παντα ηθελα στο περιπτερο να πηγαινω και να μου λενε για τη πουτανα τη κορη μου.Μακάρι να είχα τέτοια κόρη τυπε ! Ο μπαμπάς Πιεριδης και η μαμά στον πουτσο τους όλα τα κακεντρεχη σχολια !
Λες να ναι τέτοια ρε τυπε ??Και εγω τυπε...παντα ηθελα στο περιπτερο να πηγαινω και να μου λενε για τη πουτανα τη κορη μου.
Οχι τυπε αποκλειεται....Λες να ναι τέτοια ρε τυπε ??
Υπήρχε και τέτοιος παίκτης ρε ?? Έχει σβηστεί από το σκληρό μου δίσκο !!Μελετης ο ιδιωτικος υπαλληλος-ντελιβερας που ηθελε να παρει εκπομπη στη τηλεοραση!!!
Ε βεβαια, γιατι εσυ εχεις ερωτα με τον ΤσιρλήΥπήρχε και τέτοιος παίκτης ρε ?? Έχει σβηστεί από το σκληρό μου δίσκο !!
Χαχαχαχα !!!Ε βεβαια, γιατι εσυ εχεις ερωτα με τον Τσιρλή
τι ντυθηκες σαν ψοφιο ρακουν ρε γαμημενο πρεζακι,σαλτα και γαμη
Ηδη δεν εχει φραγκα , θα καλυψουν τα ανοιγματα που ειχε και πηγαν να τον σκοτωσουν γι αυτο μπηκε και μεσα εκει , για να σωθειΣε ποσες μερες υπολογιζετε να μην εχει μεινει φραγκο στον χασικλα απο τα εκατο χιλιαρικα?